20 / 04 / 2024

Artvin tanıtım günleri

Artvin tanıtım günleri

Turizm harekatı Artvin Valiliği 2015 'te organize edecekleri turizm etkinliklerini masaya yatırdı. Valilikte düzenlenen toplantı Vali Kemal Cirit başkanlığında yapıldı. Artvin Tanıtım Günlerinde kentin iyi şekilde tanıtılmasını sağlamak amaçlanıyor.

Fuzul, Konya İl Tanıtım Günleri'nde!

Tasarruf finansman sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul; Konya İl Tanıtım Günlerindeki standında Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ı ve İstanbul Valisi Davut Gül’ü ve Konya Valisi Vahdettin Özkan’ı ağırladı. İşte detaylar....

Google Pixel Fold Tanıtımı: Katlanabilir Telefon Dünyasına Yeni Bir Soluk Geliyor!

Google'ın merakla beklenen yeni katlanabilir telefonu Google Pixel Fold yakında tanıtılacak. Google tarafından yapılan duyuruya göre, cihazın tanıtımı 10 Mayıs'ta gerçekleştirilecek ve ön sipariş süreci hemen ardından başlayacak. 

Google Pixel 7a'nın tanıtımına günler kala görüntüleri sızdı!

Google'ın uygun fiyatlı yeni telefonu Pixel 7a'nın resmi tanıtımı yaklaşıyor ve cihaz hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son olarak, Pixel 7a'nın kutu açılış görüntüleri internete sızdırıldı.

İşte merakla beklenen Poco X5 tanıtım tarihi! Özellikleri açıklandı

Poco X5 ve Poco X5 Pro modelleri için merakla beklenen tarih açıklandı! Poco X5 ve Poco X5 Pro için teknik özellikleri ve tanıtım tarihini öğrenmek için habere göz atın

Türk fındığı için tanıtım atağı! Hedefte 15 yeni ülke var!

Dünyada kalitesiyle birinci sırada yer alan Türk fındığı için yeni bir tanıtım atağının startı verildi. Buna göre, hazırlanan  Giresun Ticaret Borsasınca hazırlanan Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) projesi kapsamında hedef pazarlar arasına 15 yeni ülkeyi dahil etme

Samsung Galaxy S23`ün tanıtım tarihi ile ilgili flaş gelişme!

Son raporlara göre Galaxy S23 modelinin de selefine benzer bir tanıtım takvimi benimsemesi bekleniyor.

iPhone 14’ün tanıtımına saatler kaldı. İşte sızdırılan bilgiler ve fiyatı

Teknoloji ve telefon devi Apple’ın merakla beklenen iPhone 14 serisinin ve yeni ürünlerinin tanıtımına saatler kaldı. Peki sızdırılan bilgilere göre iPhone’nin özellikleri neler. İşte yanıtı!

Göller Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Göller Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mert Evdedurmaz tarafından kuruldu.

Vizon Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Vizon Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi Ataköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Güler Demirci tarafından kuruldu.

ÇEDBİK Konut Tanıtım Eğitimi 16 Temmuz'da gerçekleştirilecek! 

Konut Tanıtım Eğitimi 16 Temmuz 2020 Perşembe günü 14:00-15:30 saatleri arasında ZOOM uygulaması üzerinden düzenlenecek...

'Gayrimenkulde tanıtım'a devlet politikası önerisi!

GABORAS'a, Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal ve WMG Advisors Gayrimenkul Yatırımları Direktörü Didem Erendil, “Gayrimenkulde Yabancı Yatırımcı İlgisi” ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Doğuş Tanıtım Hizmetleri ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Tanıtım Hizmetleri ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Gök tarafından kuruldu.

Barbaros Reserve Residences'ın tanıtım partisi yapıldı!

Sera Group’un yüzde 50 ortaklığının olduğu Peska Turizm Yatırım A.Ş.'nin Bodrum Yalıçiftlik' deki 100 milyon dolarlık yatırımları 'Barbaros Reserve Residences' Gayrimenkul projesinin tanıtım partisi 16 Haziran Cumartesi günü Barbaros Koyu'da yapıldı. 

Artvin tanıtım günleri Haberi

Artvin tanıtım günleri

Artvin Valiliğince, 2015 yılında düzenlenecek turizm etkinlikleri masaya yatırıldı. Vali Kemal Cirit başkanlığında, valilikte düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Vali Yardımcıları Hasan Ongu ve Önder Coşğun, kaymakamlan ile ilçe belediye başkanları katıldı. Artvin'in geleceğini turizm ve eğitimde gördüğünü ve kentin bu yönde konumlandığını ifade eden Cirit, şunları dile getirdi: "Artvin, konuşulanları ise hayata geçirmenin yollarını aramakta. Biz şunu memnuniyetle görmekteyiz ki geçtiğimiz yıla göre 2014'te en az 1 milyona yaklaşan turisti yakaladık. Fakat turizmde niteliği ve gelir getiren kalemlerde aynı başarıyı sağlayamadık. Şimdi amaç bu sektörden kazanç elde edecek yollan bulmak. Bugün kü toplantımız dağınık görünümlü beklentileri planlayarak geleceği şekillendirmek ve ayrıca 22 - 25 Ocak tarihleri arasında yapılacak EMİTT FUAR'ında Artvin'in beklentilerini sağlayacak başarıyı elde etmek." Toplantının...