29 / 03 / 2024

Artvin Yusufeli yeni yerleşim yeri inşası

Artvin Yusufeli yeni yerleşim yeri inşası

Yusufeli Barajı'nın suları altında kalacak olan Yusufeli ilçesinin taşınacağı yeni yerleşim yeri inşasında son aşamaya gelindi.

O ilde 6 adet konut ile 3 adet ofis satışa çıkıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Artvin Yusufeli'nde 6 adet konut ile 3 adet ofis satılıyor. Peki Artvin Yusufeli'ndeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? 

Artvin Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri ihalesi yarın! 106 konutluk yeni projesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Artvin Yusufeli projesinin ihalesi yarın yapılacak. Söz konusu projede 106 konut yer alacak.

TOKİ, Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri'ndeki 106 yeni konut için ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri'ndeki 106 yeni konut için 4 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.

Artvin'de 90 kilometrelik yolu 16 kilometre kısaltacak viyadüğün yüzde 65'i tamamlandı!

Artvin'de inşa edilen Yusufeli Barajı ve HES sebebiyle değişen kara yolu ağı kapsamında inşaat çalışmaları devam eden Yusufeli Merkez Viyadüğü'nde yüzde 65'lik fiziki gerçekleşme sağlandı.

TOKİ Artvin projesi için yeni tarih açıklandı! Yusufeli'ye 106 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Artvin projesi 4 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak. Söz konusu projede 106 konut yer alacak.

Koza Altın Artvin'de yeni cevher madenleri açıyor!

Cevher Maden sayısını her geçen gün arttıran Koza Altın İşletmeleri Artvin'de yeni maden ocakları açmak için düğmeye bastı.

TOKİ Artvin projesi yarın ihaleye çıkıyor! Yusufeli'ne tam 106 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Artvin projesinin ihalesi yarın yapılacak. Söz konusu projede 106 konut yer alıyor.

TOKİ Artvin projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 408 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Artvin 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu. Verilen detaylara göre, tek bir ilçeye tam 408 konutluk yeni proje geliyor...

Milli Emlak Artvin Şavşat'da 21 bin TL'ye arsa satışı!

Milli Emlak, Artvin'in Şavşat ilçesinde yatırım yapmak isteyenlere müjdeli bir haber verdi. Yeni arsa ve arazi satışı ilanlarını yayınlayan Milli Emlak, elinde TL'si olanların 21 bin TL'ye arsa sahibi olabileceklerini duyurdu. Oldukça uygun fiyatlı ilan ile ilgili detaylar haberimizde...

TOKİ Artvin projesinde son dakika! Tek bir ilçeye 408 yeni konut geliyor!

TOKİ Artvin projesi için son dakika müjdesi geldi. Tek bir ilçeye 408 yeni konut geliyor... Bu konutları sakın kaçırmayın...

TOKİ Artvin projesi için tarih belli oldu! 408 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Artvin projesi için tarih belli oldu... 408 yeni konutu sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Artvin 2023 projesi detayları...

TOKİ Artvin projesinde son dakika! Sadece o ilçeye 197 yeni konut geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Artvin projesinin ihalesini 23 Ocak 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Artvin projesi için tarih belli oldu! O ilçeye tam 197 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Artvin projesinin ihale tarihini açıkladı. Söz konusu projede 197 konut yer alacak.

Artvin Yusufeli yeni yerleşim yeri inşası Haberi

Artvin Yusufeli yeni yerleşim yeri inşası

Yatırımlarını sürdüren Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşaatı devam eden Yusufeli Barajı'nın suları altında kalacak olan Yusufeli ilçesinin taşınacağı yeni yerleşim yerinde çalışmalar hız kesmeden sürüyor.

Anadolu Ajansı muhabirinin DSİ 26. Bölge Müdürlüğünden aldığı bazı bilgilere göre, yapım çalışmaları tamamlandığında dikkat çeken 275 metre yüksekliğiyle Türkiye'nin 1., dünyanın ise 3. en yüksek kemer barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve Hidroelektrik Santrali'nin (HES) temeli, 26 Şubat 2013 tarihinde atılmıştı.

Yusufeli Barajı ve HES'in göl alanı içerisinde kalacak olan Yusufeli ilçe merkezinin taşınması planlanan yeni yerleşim yeri altyapı çalışmalarına da Temmuz 2015'te tarihinde başlanmıştı. İlçenin hemen üst kısmında bulunan Yansıtıcılar-Sakut mevkisinde üç ayrı alanda başlayan Yusufeli yeni yerleşim yeri altyapı çalışmaları için toplamda 24 milyon metreküp kazı, 11 milyon metreküp dolgu çalışmaları yapılarak toplamda 153 hektar...