19 / 04 / 2024

Arun Mühendislik Müteahhitlik İnşaat

Arun Mühendislik Müteahhitlik İnşaat

Arun Mühendislik Müteahhitlik İnşaat ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erkan Sayar, Özgür Cemil Coşkun tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Mart'ta kuruldu.

Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Aslanlar Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslanlar Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Arslan tarafından kuruldu.

Smy Müteahhitlik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smy Müteahhitlik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Sefa İçen ve Yakup Bozdemir ortaklığında kuruldu.

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi kuruldu!

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi bugün Bakırköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Bader Mohamedabdellahi ve Zaher Ahmed A. Obad ortaklığında kuruldu.

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün KAadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Babaoğlu tarafından kuruldu. 

Özcanoğulları Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özcanoğulları Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Özcan ve Müslüm Özcan ortaklığında kuruldu.

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Tek Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Veysi Tek tarafından kuruldu.

Nun Mühendislik İnşaat Müteahhitlik Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nun Mühendislik İnşaat Müteahhitlik Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Nur Hurşatağaoğlu tarafından kuruldu.

Adm Müteahhitlik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adm Müteahhitlik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Adem Dağcı tarafından kuruldu.

Sönmez Müteahhitlik Mühendislik Yapı Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez Müteahhitlik Mühendislik Yapı Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Hüseyin Ermiş ve Selim Durğur ortaklığında kuruldu.

Turan Müteahhitlik Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turan Müteahhitlik Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Hüseyin Turan ve Furkan Yıldırım Turan ortaklığında kuruldu.

Petrolex İnşaat Mühendislik Müteahhitlik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petrolex İnşaat Mühendislik Müteahhitlik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Cavit Ahadi tarafından kuruldu.

Arun Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Haberi

Arun Mühendislik Müteahhitlik İnşaat

Arun Mühendislik Müteahhitlik İnşaat ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erkan Sayar, Özgür Cemil Coşkun tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta kuruldu. 


Arun Mühendislik Müteahhitlik İnşaat ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır   İNŞAAT VE  MÜHENDİSLİK a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa...