26 / 04 / 2024

Arzu Karagöz özgeçmiş

Arzu Karagöz özgeçmiş

2.5 senedir Akşan Yapı 'da pazarlama müdürü olarak görevini yürüten ancak 10 Eylül'de bu görevinden ayrılma kararı alan Akşan Yapı Pazarlama Müdürü Arzu Karagöz kimdir?

40 yıllık imar sorunu çözülecek mi? 10 mahallenin kördüğümü için 'imar olsun da nasıl olursa olsun' deniyor!

Yaklaşık 27 bin nüfusu bulunan Antalya Kırcami'deki bölge halkı, imar sorunu için yerel seçimleri beklemeye başladı. Peki 40 yıllık imar sorunu çözülecek mi?

Tapusu olanlar dikkat! Kentsel dönüşüm nedeniyle tapular tehlikeye mi girdi?

Yeni Kentsel Dönüşüm Kanunu, Resmi Gazete’de yayımlandı. Kanun, 'mülksüzleştirme' kanunu olarak eleştirilirken insanlar "Tapularımız tehlikede mi?" sorusuna cevap arıyor. Kentsel dönüşüm avukatı Çiğdem Kezer ve KİPTAŞ Genel Başkanı Ali Kurt, yeni kanunu yorumladı. İşte detaylar...

Depremzedelerin barınma ve su ihtiyaçları çözülemedi mi? TMMOB'dan son dakika raporu geldi! 

TMMOB’nin Hatay, Adıyaman ve Malatya’da yürüttüğü dayanışma faaliyetleri sonucunda hazırlanan raporda, deprem bölgesindeki pek çok sorunun altı çizildi. Peki depremzedelerin barınma ve su ihtiyaçları çözülemedi mi? İşte raporda yer alan ifadeler...

Mutfak meraklılarının gözü bu fritözde! Xiaomi Airfryer uygun fiyatla Migros’ta…16 Mart 2023 Fiyat Listesi

Sağlıklı kızartmalar yapmaya imkan veren, yoğurt mayalamaktan kek pişirmeye pek çok işlemi yapabilen popüler yağsız fritöz Xiaomi Mi Smart AirFryer, yemek pişirmeyi sevenlerin gözdesi haline geldi. İşte Xiaomi Airfryer özellikleri ve fiyatı…

Vefat eden babanın maaşını kızı alabilir mi?

Vefat eden babanın maaşını kızı alabilir mi? şeklindeki ve buna benzer sorular pek çok vatandaş tarafından sorulmaktadır. İşte merak edilen o detaylar!

Kalp atışlarınızı izleyen Xiaomi Mi Band 6'ya indirim! 26 Haziran 2022 fiyat listesi...

24 saat boyunca kalp atış hızınızı izleyen Mi Band 6 için indirim müjdesi geldi! Peki, Xiaomi Mi Band 6 fiyatları ne kadar? İşet 26 Haziran 2022 fiyat listesi...

Konut sorunu Hazine arazisi satışıyla çözülecek mi? Sektörü neler bekliyor?

Konut krizinin çözüme kavuşması için yeni formüllerden biri boş arsaların kullanılması olarak gündeme geldi. Müteahhitler ise, büyük kentlerse arsa bulmanın ve yeni inşaata başlanmasının zor olduğunu belirtiyor. 

Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu! Mağduriyetler çözülecek mi?

Konut sektöründe fiyatlar gündemden düşmüyor. Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu. Kiracılar da mülk sahipleri de bazı mağduriyetler yaşıyor. Peki bu mağduriyetler çözülecek mi? İşte ayrıntılar...

Kiralık sosyal konutla barınma sorunu çözülebilir mi?

İlerihaber köşe yazarı Ali Ekber Doğan bugünkü köşesinde, son günlerde gündemden düşmeyen barınma sorununu, kiralık ve satılık ev fiyatlarını kaleme aldı. İşte Ali Ekber Akdoğan'ın 'Barınma sorununa kiralık sosyal konut çözümü' başlıklı yazısı...

Karagöz Üst Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Karagöz Üst Yapı İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Karagöz tarafından kuruldu.

Karagöz İletişim Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöz İletişim Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Karagöz tarafından kuruldu.

Nehir Planlama Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nehir Planlama Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün Özge Karagöz tarafından kuruldu.

Karagöz Grup Emlak İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöz Grup Emlak İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahir Karagöz tarafından kuruldu.

Arzu Karagöz özgeçmiş Haberi

Arzu Karagöz özgeçmiş

Arzu Karagöz kimdir?

Arzu Karagöz, 27 Haziran 1960, İstanbul doğumlu. Arzu Karagöz, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Fakültesi’nden 1982’de mezun oldu.


Arzu Karagöz, lisansüstü eğitimin aynı fakültenin Deprem Bölümü’nde 1983’te yaptı.


Arzu Karagöz, 2011 yılında; 2007 yılından beri sürdürdüğü Başarır İnşaat Yapı’daki Pazarlama Danışmanlığı görevinden sonra Pazarlama Müdürü olarak Akşan Yapı’ya geçmişti.


2.5 senedir Akşan Yapı 'da pazarlama müdürü olarak görevini yürüten Arzu Karagöz Akşan Yapı ile 10 Eylül 2013 itibariyle yollarını ayırmaya karar verdi. Arzu Karagöz 'ün nerede çalışacağı henüz belli değil.



Arzu Karagöz, Taksim Rotary ve Hillside'a üye.




Arzu Karagöz Akşan Yapı'dan ayrılıyor!
Akşan Yapı, Gayrimenkulde Liderler Zirvesi’nde yerini...