24 / 04 / 2024

Aselsan Elektronik müşterileri

Aselsan Elektronik müşterileri

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile bir yurtdışı müşteri arasında çeşitli elektro-optik cihazların satışına yönelik olarak 5 Kasım 2013 tarihinde 9.862.984,- ABD Doları tutarında bir sözleşme imzalandı...

Emekliler müjde! Banka banka promosyon kampanyaları yenilendi! 

Şubat ayı itibari ile emekli promosyon kampanyaları da yenilendi. Buna göre, bankalar emekli müşterileri için promosyon rakamlarını tek tek yenileyerek duyurdu.  

BİM'den 2-7 Şubat 2024 aktüel kataloğu! Kumtel Mini Fırın 1.099 TL, Kumtel Çift Yönlü Isıtıcı - 629 TL

BİM 2-7 Şubat 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı .Farklı kategorilerde onlarca ürün müşterileri ile buluşuyor. 2-7 Şubat 2024 BİM kataloğunda yer alan seçili elektronik ürünler, atıştırmalıklar ve temel gıda ürünleri yer alıyor. 

BİM'den 2 Şubat 2024 aktüel kataloğu! 2 Şubat'ta BİM'de Fakir dik süpürge 999 TL, Kaşmir halı 799 TL...

BİM  2 Şubat 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı. Buna göre, farklı kategorilerde onlarca ürün cuma günü müşterileri ile buluşacak. 2 Şubat 2024 BİM kataloğunda yer alan seçili elektronik ürünler, atıştırmalıklar ve temel gıda ürünleri bulunuyor.

BİM 30 Ocak 2024 aktüel kataloğu! BİM'den seçili ürünler ile temel gıda, elektronik ürünlerde cazip fırsatlar...

BİM 30 Ocak 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı. Buna göre, farklı kategorilerde onlarca ürün salı günü müşterileri ile buluşacak. 30 Ocak 2024 BİM kataloğunda yer alan sütlü ve bitter çikolatalı atıştırmalıklar ile temel gıda ürünleri bulunuyor.

Bankalar şimdi de o grup için kampanya başlattı... Bu kadar indirim sağlayacaklar, o banka müşterileri dikkat

Akbank emekli vatandaşlardan sonra şimdi de emekli vatandaşlar için önemli bir çalışma başlattı. Akbank tarafından üniversiteli öğrencilerin giyim alışverişlerine yönelik önemli bir adım atıldı.

Ziraat Bankası'ndan müjde! Tüm müşterileri hemen baksın

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli bir müjde geldi. Banka tarafından hesaplara 1.500 lira yatırılacak.

ATM'den para çekmek yasaklandı. Son dakika olarak duyuruldu. Dünya şaşkına döndü. Banka müşterileri dondu

Bir ülkede ATM'den para çekmek yasaklandı. Bu flaş gelişme "Son dakika" olarak duyuruldu. Tüm dünya bu haberle birlikte büyük bir şaşkınlık yaşadı. İşte detaylar...

Bir banka herkese 2 bin TL vereceğini açıkladı. Dünyanın her yerinden müşterisi var. Müşterileri şaşkına döndü

Türkiye'nin önemli bankaları arasında yer alan Akbank, müşterilerine yönelik 2 bin TL vereceğini açıkladı. Dünyanın her yerinden müşterisi olan bankanın müşterileri şaşkına döndü. İşte ayrıntılar...

Dev firma resmen iflasını verdi. Müşterileri şaştı kaldı. Herkes karar açıklanınca şok oldu

Bursa'da köklü tekstil firmaları arasında yer alan bir firma iflasını verdi. Yıllardan bu yana firma ile iş yapan müşterileri ise şaşkına döndü.

Bir bankadan müjde. Müşterileri sevinçten havaya uçtu. Bu sefer haberler müthiş

Garanti Bankası'ndan vatandaşlara yönelik büyük bir müjde geldi. Banka önemli bir hizmetini kadınlara yönelik ücretsiz yaptı.

Dünyada birçok ülkeden müşterisi vardı. Dev banka çöktü, müşterileri şaşkına döndü

Rusya'dan flaş bir haber geldi. Rusya merkezli ünlü bir banka iflas ettiğini açıkladı. Bankanın dünyanın her yerinden müşterisi olduğu öğrenildi.

Benzin, motorin ve LPG’de son dakika müjdesi! Resmen düğmeye basıldı! Arka arkaya zam gelmişti!

İş Bankası’ndan akaryakıta gelen peş peşe zamdan sonra müşterileri sevindirecek bir haber geldi. İş Bankası, Petrol Ofisi’nden yapılacak akaryakıt harcamalarına 110 TL hediye edeceğini duyurdu.

Denizbank resmen coştu! Bu parayı sadece Denizbank müşterileri alacak!

Denizbank’tan evini yenilemek isteyenlere müşterilerine kampanya haberi geldi. Mobilya alışverişlerine 100 TL hediye edeceğini duyuran Denizbank, kampanyaya ilişkin detayları paylaştı.

Aselsan Elektronik müşterileri Haberi

Aselsan Elektronik müşterileri

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


ASELSAN ile bir yurtdışı müşteri arasında çeşitli elektro-optik cihazların satışına yönelik olarak 5 Kasım 2013 tarihinde 9.862.984,- ABD Doları tutarında bir sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu sözleşme kapsamında teslimatlar 2014-2015 yıllarında...