26 / 04 / 2024

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile bir yurtdışı müşteri arasında çeşitli elektro-optik cihazların satışına yönelik olarak 5 Kasım 2013 tarihinde 9.862.984,- ABD Doları tutarında bir sözleşme imzalandı...

Tezışık Mühendislik Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tezışık Mühendislik Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arslangil tarafından kuruldu. 

Yalıç Plastik Metal Hırdavat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalıç Plastik Metal Hırdavat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gediz Yalıç tarafından kuruldu.

Hanatolia Geri Dönüşüm Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hanatolia Geri Dönüşüm Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Özer tarafından kuruldu.

Anatoli Mimarlık İnşaat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatoli Mimarlık İnşaat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Yagız tarafından kuruldu.

Gis Teknik Mühendislik Otomotiv Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gis Teknik Mühendislik Otomotiv Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Onur Ok ve Sema Güvenç ortaklığında kuruldu.

Nurşen Sarı Kimdir? 

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nurşen Sarı Kimdir? Nurşen Sarı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nurşen Sarı hakkında merak edilenler..

ASELSAN’dan KPSS şartsız personel alımı! Tecrübeli/tecrübesiz çok sayıda personel alınacak!

ASELSAN bünyesinde istihdam etmek üzere altı branşta personel alımı yapacağını duyurdu. Askeri Elektronik Sanayi (ASELSAN) bünyesinde istihdam edilmek isteyenler için kapı aralandı. Aralarında yazılım, ısıl tasarım, proje mühendisi gibi branşların da bulunduğu iş ilanında KPSS şartı aranmıyor.

Türkmen 34 Yapı Sistemleri Metal Otomotiv Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen 34 Yapı Sistemleri Metal Otomotiv Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tohtazhan Allakulıyeva tarafından kuruldu.

Trp İnşaat Plastik Kimya Orman Ürünleri Oto Yedek Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trp İnşaat Plastik Kimya Orman Ürünleri Oto Yedek Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Ferhat Özdemir tarafından kuruldu.

Jet İnşaat Yapı Malzemeleri Peyzaj Plastik Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jet İnşaat Yapı Malzemeleri Peyzaj Plastik Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Çağatay Avcı tarafından kuruldu.

Cyp İnşaat Taahhüt Elektrik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cyp İnşaat Taahhüt Elektrik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Cevdet Şimşek tarafından kuruldu.

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi kuruldu!

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu. Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu.

Byboyut Yapı İnşaat Malzemeleri Oto Turizm Nakliyat Lojistik Elekt. Elektronik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Byboyut Yapı İnşaat Malzemeleri Oto Turizm Nakliyat Lojistik Elekt. Elektronik Sanayi Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Gökhan Nacar tarafından kuruldu.

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret Haberi

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


ASELSAN ile bir yurtdışı müşteri arasında çeşitli elektro-optik cihazların satışına yönelik olarak 5 Kasım 2013 tarihinde 9.862.984,- ABD Doları tutarında bir sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu sözleşme kapsamında teslimatlar 2014-2015 yıllarında...