26 / 04 / 2024

aşık veysel semt merkesi

aşık veysel semt merkesi

Karabağlar Belediyesi, Aşık Veysel Mahallesi'nde yeni semt merkezini hizmete açtı. Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu yaptığı açıklamada yeni merkezin vatandaşla belediye arasında bir köprü vazifesi göreceğini söyledi.

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Ataşehir ilçesi, 1/5000 ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi, Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.01.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallelerine ilişkin 1/5000 ölçekli 22.02.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı kabul edildi!

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Manisa Aşık Veysel Caddesi dönüşüyor!

Şehrin hemen hemen her noktasında bir çalışma yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’nın Aşık Veysel Caddesi’nde kilit parke taşı ve iki taraflı kaldırım döşemesine başladı

Gürpınar Aşık Veysel Sahnesi yenileniyor!

Beylikdüzü’nde kültür sanat adına hizmet veren alanlar yenileniyor. Açıldığı günden bu yana birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Aşık Veysel Sahnesi baştan aşağı değişiyor.

Konak Belediyesi vergi tahsilat vezneleri hafta sonu açık!

Vatandaşların, vergi ödeme takvimini kaçırmamaları için, 28 Mayıs Cumartesi ve 29 Mayıs Pazar günü saat 09.00-16.00 arasında, Konak’ta bulunan Mali Hizmetler binası ile Gültepe Semt Merkezi içindeki vezneler açık olacak.

Beşiktaş Aşık Veysel Parkı açıldı!

Ünlü halk ozanı Âşık Veysel'in heykeli 27 Mart 2016 tarihinde Balmumcu'da açıldı. Âşık Veysel’in ailesinin de katıldığı törende Müzisyen Cengiz Özkan da bir konser verdi.

Sivas Şarkışla'ya Aşık Veysel Müzesi yapılacak!

Sivas'ın Şarkışla ilçesinin Sivrialan köyündeki Aşık Veysel Müzesi'nin daha küçük bir benzeri, dünyaca ünlü halk ozanını daha çok kişiye tanıtmak amacıyla ilçe merkezine de yapılacak.

Ataşehir Aşık Veysel Mahallesi'ndeki evlerin yıkımına başlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kurbağalıdere'nin ıslah çalışmaları kapsamında Aşık Veysel Mahallesi'ndeki bazı evleri yıkma kararı aldı. Dün, Çevik Kuvvet polisleri eşliğinde mahalleye gelen ekipler, boşaltılan bazı binaları yıktı.

Karabağlar'a yeni semt merkezi!

Karabağlar Belediyesi, Aşık Veysel Mahallesi'nde yeni semt merkezini hizmete açtı. Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu yaptığı açıklamada yeni merkezin vatandaşla belediye arasında bir köprü vazifesi göreceğini söyledi.

İzmir Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'na 94 milyon TL'lik ceza!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'na özel mülkü dahil edince 94 milyon liralık ceza yedi. Büyükşehir mühendislerinin hatasının faturası İzmirliye kesilmiş oldu.

aşık veysel semt merkesi Haberi

aşık veysel semt merkesi


Karabağlar Belediyesi, Aşık Veysel Mahallesi'nde yeni semt merkezini hizmete açtı. Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yeni merkezin vatandaşla belediye arasında bir köprü vazifesi göreceğini söyledi. Sevitopu, "Yeni hayata geçirdiğimiz semt merkezimizle burada yaşayan insanlarımızla doğrudan iletişim kurarak, biraraya geleceğiz. Onlarla farklı etkinliklerde buluşacağız. Semt merkezinde çeşitli kurs ve eğitimlerle vatandaşlarımıza daha yakından hizmet vereceğiz. Bundan sonraki amacımız bütün mahallelere birer semt merkezleri kurmak" dedi.

Başkan Selvitopu bölge halkının sıkça sorduğu bölgede ve Karabağlar genelinde ki kentsel dönüşüm için açıklamalarda bulundu. Seçim sonrasında yeni kurulacak hükümetle birlikte projelerin de net olarak ortaya çıkacağını belirten Selvitopu, "Bizim bakışımız bellidir, yerinde dönüşüm olmalıdır. Kimsenin yerinden yurdundan olmaması, hak ve adaletin sağlanarak herkesin kabul edebileceği bir proje ortaya konmalıdır. Vatandaşımızı hiçbir şekilde ranta kurban etmeyiz,...