25 / 04 / 2024

Aslışah Alkoçlar nerede yaşıyor

Aslışah Alkoçlar nerede yaşıyor

Geçtiğimiz aylarda Kaan Demirağ ile evlenen Aslışah Alkoçlar'a eşinden büyük jest geldi. Demirağ eşine Kemer Country'den 15 milyon TL değerinde kütük ev hediye etti. 

Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağa yeni evlerine taşındı!

Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ve iş insanı Kaan Demirağ, tam kapanma öncesinde yeni evlerine taşındı. Aslışah Alkoçlar yeni evini takipçileriyle paylaştı.

Gayrimenkul dolandırıcıları boyut atladı! Kayıp şahıslar üzerinden 20 milyon liralık vurgun!

Gayrimenkul dolandırıcılarının yeni av yakalama modelini duyanlar inanamadı. Yalova'da gerçekleşen olayda ikinci kayıp şahıs üzerinden senet düzenleyip, üçüncü şahıs olarak senedi kendi üzerine ciroladılar.

Port Avcılar nerede? Port Avcılar fiyat listesi!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Port Avcılar nerede? İşte Port Avcılar nerede sorusunun yanıtı ve Port Avcılar fiyat listesi...

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Samsung WW90T4020CE/AH 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi'nde 20 yıl motor garantisi! 21 Mart 2023 fiyat listesi

Samsung WW90T4020CE/AH 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi gelişmiş teknolojisiyle kullanıcılarına 20 yıl motor garantisi sunuyor. Peki cihaz en uygun fiyata nerede satılıyor? 

Cer Loft'ta ön satışlar başladı! Cer Loft nerede? İşte Cer Loft 11 Mart 2023 fiyat listesi

Ege Yapı imzasını taşıyan Cer Loft'un yeni etabında ön satışlar başladı. Projede 24 vade ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Cer Loft nerede? İşte Cer Loft 11 Mart 2023 fiyat listesi

Kavanpark projesi nerede? Kavanpark satışlar başladı mı? İşte Kavanpark projesi fiyat listesi!

Mehmet Kavan Yapı tarafından müstakil ev sahibi olmak isteyen kişilerin hayallerini gerçekleştirmek için hayata geçirilen Kavanpark projesi nerede? Kavanpark satışlar başladı mı? İşte Kavanpark fiyat listesi...

Kumtel ısıtıcılar en uygun fiyatla nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi…

Havaların soğumaya başladığı son günlerde vatandaşlar Kumtel ısıtıcıların fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, Kumtel ısıtıcılar en uygun fiyatla nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi…

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede inşa ediliyor? Bağcılar Avrupa Konutları lokasyon!

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede inşa ediliyor? sorusunun yanıtı ve Bağcılar Avrupa Konutları lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Bağcılar Avrupa Konutları detayları...

Gayrimenkul sektörü mercek altında! Firmalar, şahıslar, emlakçılar herkes denetime girebilir

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, gayrimenkul sektöründeki olağan dışı fiyat artışlarını merceğe aldıklarını açıkladı. Bakanın açıklamasına göre piyasada spekülasyon yapan firma, şahıs ya da emlakçılar denetime girebilir. Gayrimenkul kazancını doğru beyan etmeyenler de incelemeye tabi olacak.

ID Bodrum Yalıları nerede? ID Bodrum Yalıları fiyat 2022!

ID Bodrum Yalıları nerede sorusunun yanıtı ve ID Bodrum Yalıları fiyat 2022 haberimizde yer alıyor. İşte ID Bodrum Yalıları nerede sorusunun yanıtı ve ID Bodrum Yalıları fiyat 2022!

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede? Avrupa Konutları Bağcılar fiyat listesi!

Avrupa Konutları Yeni Mahalle nerede sorusunun yanıtı ve Avrupa Konutları Bağcılar fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Mercan Tuzla Vesen Yalıları nerede? Vesen Yalıları fiyat listesi!

Mercan Tuzla Vesen Yalıları nerede sorusunun yanıtı ve Vesen Yalıları fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Aslışah Alkoçlar nerede yaşıyor Haberi

Aslışah Alkoçlar nerede yaşıyor

Aslışah Alkoçlar geçtiğimiz Şubat ayında Kaan Demirağ ile dünya evine girmişti. Takvim'de yer alan habere göre bebek bekleyen çift geçtiğimiz gün yeni evlerine yerleşti. 

İş insanı Kaan Demirağ, Kemer Country'den 15 milyon TL'ye kütük ev satın aldı ve bu evi eşi Aslışah Alkoçlar'a bebek ve düğün hediyesi olarak verdi.

Kaan Demirağ eşine yaptığı bu jest ile kütük evi 2040 yılına kiraladı. Bilindiği gibi Kemer Country'da evler satılmıyor. Tapusu bulunmayan bu evler uzun dönemli kiralanıyor. 

Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağa yeni evlerine...