26 / 04 / 2024

atakule avm ye nasıl gidilir

atakule avm ye nasıl gidilir

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'ye ait olan ve kule bölümü hariç alışveriş merkezi bölümünün yıkılıp yeniden yapılması planlanan Atakule Alışveriş Merkezi'nin iksa işlemleri için yapı ruhsatı alındı...

Atakule AVM'nin değeri 2.2 milyar TL'yi aştı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından hayata geçirilen Atakule AVM'nin değeri 2.2 milyar TL'yi aştı. 

Atakule AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Atakule GYO tarafından 13 Ekim 1989 tarihinde Ankara'da Çankaya Caddesi ile Cinnah Caddesi'nin kesiştiği köşede hayata geçirilen Atakule AVM'nin değeri belli oldu. Peki Atakule AVM'nin değeri ne kadar? 

Atakule GYO, Atakule AVM'nin Temmuz ayı kirasını TEMA Vakfı'na bağışlayacak!

Atakule GYO, TEMA Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı tarafından ülkede meydana gelen orman yangınları nedeniyle zarar gören bölgelerin yeniden ağaçlandırılması amacıyla Atakule AVM'nin Temmuz 2021 kirasını TEMA Vakfı'na bağışlayacak.

Vega AVM'ye nasıl gidilir? Lokasyon bilgisi!

Vega AVM adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki Vega AVM'ye nasıl gidilir? İşte Vega AVM lokasyon bilgisi!

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi!

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Oran'da yer alıyor.

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi!

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Bugün hizmete açılan AVM 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Ekrem İmamoğlu Park Teras AVM'ye ortak mı?

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beyaz İnşaat’ın projesi Park Teras AVM'ye ortak olduğunu belirtti. 

Atakule AVM 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi'nde yer alan Atakule AVM 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Polatlı Kartaltepe AVM'ye nasıl gidilir? Kartaltepe AVM ulaşım!

Kartaltepe Alışveriş ve Yaşam Merkezi 28 Aralık'ta açılıyor. Peki Polatlı Kartaltepe AVM'ye nasıl gidilir? Kartaltepe AVM ulaşım bilgisi...

Atakule AVM'nin tapusu alındı!

Atakule GYO, Atakule AVM için 1 adet 36 katlı betonarme ofis iş yerleri ve arsası tapusu alındığını açıkladı...

Atakule AVM mağaza bilgisi 2018!

Atakule AVM mağaza bilgisi haberimizde yer alıyor. Çağdaş mimarisi ile fark yaratan Atakule yenilenmesinin ardından açıldı.

Atakule AVM'de hangi mağazalar var?

Ankara'nın ilk alışveriş merkezi olan Atakule AVM dün itibariyle hizmete açıldı. Peki Atakule AVM'de hangi mağazalar var?

Atakule AVM mağaza listesi!

Ankara'nın ilk alışveriş merkezi Atakule AVM hizmete açıldı. İşte Atakule AVM mağaza listesi...

atakule avm ye nasıl gidilir Haberi

atakule avm ye nasıl gidilir

Atakule GYO'dan yapılan açıklama şöyle:


Mülkiyeti Şirketimize ait olan Cinnah Cad. No: 1 Çankaya/ANKARA adresinde bulunan Atakule Alışveriş Merkezi'nin kule hariç alışveriş merkezi bölümünün, Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 03.11.2011 tarih ve 703-883 sayılı kararı uyarınca yıkılarak yerine modern bir alışveriş merkezi yapılması doğrultusunda, T.C. Ankara Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından 05.12.2013 tarih 2013 / 06 sayı, 2879434 onay kodlu iksa işlerine ilişkin Yapı Ruhsatı verilmiştir. Kamuoyunun bilgisine...