26 / 04 / 2024

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros imar sorunu

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros imar sorunu

“Yenisahra Mahallesi Yakın Çevresi 1/1000 Ölçek Revize Uygulama İmar Planı”, Ataşehir Belediye Meclisi’nde oy birliğiyle kabul edildi.

Gebze ve Ataşehir'de 1 adet arazi ile 3 adet konut kiraya veriliyor!

Gebze Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi tarafından 4 adet gayrimenkul kiraya veriliyor. Peki kiralama ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Ataşehir Modern'de 36 ay taksit ve 0 faizle ev sahibi olabilirsiniz! 

TMSF güvencesiyle İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Modern'de 36 ay taksit ve 0 faizle ev sahibi olabilirsiniz. Peki Ataşehir Modern'de konut fiyatları ne kadar? 

Ataşehir Yenisahra 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Yenisahra Mahallesi ve Yakın Çevresi Nazım İmar Planı'nda 6 Nolu Plan Notu Revizyonu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Nidapark Ataşehir'de yüzde 40 peşinat ve 0.99 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir yüzde 40 peşinat ve 0.99 faizle  ön satışa sunuldu. Peki Nidapark Ataşehir projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Ataşehir fiyat listesi...

Ataşehir Örnek Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Ataşehir ilçesi, Örnek Mahallesi, 2292 ada, 10 parsel, 2272 ada, 1 parselin bir kısmı ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'nin değeri dudak uçuklattı! 

Halk GYO, Halkbank Ataşehir Şubesi ve Halkbank Genel Müdürlüğü olarak kullanılan Ataşehir Finans Kule'nin değerleme raporunu yayımladı. Peki Ataşehir Finans Kule'nin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan İBB’ye Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu için 75 milyon Euro’luk ek kredi!

İBB ve EBRD arasında, Ümraniye – Ataşehir - Göztepe metro hattı projesinde kullanılmak üzere, toplam 75 milyon Euro’luk ek kredi anlaşmasına imza atıldı. İşte ayrıntılar...

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Ataşehir ilçesi, 1/5000 ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi, Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.01.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Kayışdağı ve İnönü mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Ataşehir ilçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahallelerine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kanoğlu tarafından açıldı.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros imar sorunu Haberi

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros imar sorunu

Ataşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin yıllardır bekleyen imar sorununda sona gelindi.

Ataşehir Belediye Meclisi’nde CHP ve AK Partili meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edilen planlar, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sunulacak. Planlar İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylanmasının ardından Ataşehir Belediyesi’nde askıya çıkacak.  

Konuyla ilgili açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, dokuz senenin ardından önemli bir aşamaya gelindiğini söyleyerek,  “Bu plan halkla birlikte yapıldı. Bu planlarla ilgili olarak, yapılması ve istenilmesi gereken neler var neler yok bu aşamada halkımızla birlikte olduk. Hatta muhtarlarımız da burada, onlarla birlikte bu görüşmeleri gerçekleştirerek uygulama imar planlarıyla ilgili binlik çalışmalar yapıldı. İmar Planları üzerinden siyaset yapılmaz. Bu plan çalışması sürecinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye...