18 / 04 / 2024

ATF yapı-osten one life residence satılık daire

ATF yapı-osten one life residence satılık daire

ATF Yapı-Osten One Life Residence satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Konutların hemen teslim edildiği Büyükçekmece One Life Residence'ta banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor...

DAP Yapı, gayrimenkulün ‘en itibarlı markası’ ödülünü aldı!

Halk oyları ile belirlenen ve bu sene 10’uncusu düzenlenen “The ONE Awards”te ‘Yılın En İtibarlı Markası’ ödülü; geçen yıl olduğu gibi bu yıl da DAP Yapı’nın oldu. 

Mh Casa One Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mh Casa One Yapı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL Hamed Mansourı ve Mahdı Shahıdı ortaklığında kuruldu.

One Life Turizm Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

One Life Turizm Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. One Life Turizm Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

The One Bel Air 300 milyon dolara satışa çıkarıldı!

ABD'nin en pahalı evi olan ve Los Angeles'ta yer alan The One Bel Air geçtiğimiz günlerde 500 milyon dolardan satışa çıkarılmış fakat alıcı bulamayan ev için 200 milyon dolarlık indirim yapılmıştı. 

Sur Yapı'ya Yılın İtibarlısı ödülü! 

Marketing Türkiye ve Akademetre Research & Strategic Planning ortaklığı ile bu yıl altıncı kez düzenlenen ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Sur Yapı, Gayrimenkul ve İnşaat kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi oldu...

Ümraniye One Block güncel fiyatlar 2017!

Megasan ve Doa Yapı İş Ortaklığı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen One Block projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. Projede fiyatlar 485 bin TL'den başlıyor...

One Block Ümraniye teslim tarihi!

Megasan ve Doa Yapı İş Ortaklığı ile hayata geçirilen One Block projesi 13 katlı tek blok olarak inşa ediliyor. One Block daire fiyatları 485 bin TL'den başlıyor...

One Block Çakmak daire fiyatları!

Toplam 81 home ofis ve 5 dükkandan meydana gelen Çakmak One Block projesi Megasan ve Doa Yapı İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. İşte One Block Çakmak daire fiyatları..

One Block Ümraniye fiyat listesi!

Megasan ve Doa Yapı ortaklığı ile yükselen One Block projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de home office projesi olarak hayata geçirildi. Natamam teslim edilen projedeki home ofislerin fiyatları minimum 485 bin TL'den başlıyor...

Hyperloop One projesinin ilk test sürüşü yapıldı!

Hyperloop One projesi ilk testinde 640 km/s hıza ulaştı. Bir sonraki hedef saatte 1300 kilometre. Oldukça maliyetli olan bu projenin gerçekleşmesi, İstanbul'dan Ankara'ya seyahatin yarım saatten az sürmesi anlamına geliyor.

The Dubai One'a 1,2 kilometrelik kayak pisti yapılacak!

Yaz aylarında sıcaklığın 50 dereceyi bulduğu Dubai'de lüks sınır tanımıyor. Yeni yapılacak olan 'The Dubai One' adlı binada dünyanın en büyük kapalı kayak merkezi bulunacak! Tesisin pisti ise 1,2 kilometre!

One Blackfriars lansmanı 27 ve 28 Şubat'ta!

Just Us Global ve Knight Frank Londra'nın yeni başyapıtı One Blackfriars'ın lansmanı 27-28 Şubat 2015'tarihlerinde yapılacak.

Mebe One Khimki Plaza'ya 2 ödül!

Mebe One Khimki Plaza 45.000 metrekare kapalı alana sahip olup, ofis binasının projesi John Mc Aslan + Partners ve Kayaalp Architects tarafından yapılmış ve 2014 de yapımı tamamlanmıştır.

ATF yapı-osten one life residence satılık daire Haberi

ATF yapı-osten one life residence satılık daire


One Life Residence projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Büyükçekmece Beykent bölgesinde inşa edildi. One Life Residence Büyükçekmece projesi ATF Yapı ve Osten ortaklığıyla hayata geçirildi. ATF Yapı-Osten One Life Residence satılık daire bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Büyükçekmece One Life Residence projesinde dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. One Life Residence Büyükçekmece projesi 3 bin 547 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirildi. 


ATF Yapı-Osten One Life Residence satılık daire seçenekleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon sunuluyor. Büyükçekmece One Life Residence projesi55 adet konuttan oluşuyor.


Büyükçekmece One Life Residence projesinde konutların büyüklükleri 55 metrekare ile 120 metrekare arasında farklılık gösteriyor. One Life Residence Büyükçekmece'de 22 adet dükkan yer alıyor.


ATF Yapı-Osten...