25 / 04 / 2024

Atılgan Sert kentsel dönüşüm açıklamaları

Atılgan Sert kentsel dönüşüm açıklamaları

Kentsel dönüşümün önemine ilişkin açıklamalarda bulunan ANTMUTDER Başkanı Atılgan Sert, eski binaları yıkıp yenisinin inşa edilmesinin kentsel dönüşüm olmadığını dile getirdi. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

KİPTAŞ Kaper Sitesi hak sahiplerinin daire belirleme kuraları çekildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ, “İstanbul Yenileniyor” uygulaması kapsamında, 14 Nisan 2023 tarihinde temeli atılmış olan kentsel dönüşüm projesi “Kartal Kaper Sitesi”nin daire eşleştirmelerini kurayla belirledi.

3 milyar TL'lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 618 konutun daha temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 618 konutun daha temeli atıldı. 

Country Life Gayrimekul Yatırım İnşaat Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Country Life Gayrimekul Yatırım İnşaat Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 580 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Atılgan ve Sedef Erdoğan Atılgan ortaklığında kuruldu.

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Veysal Atılgan ve Ömer Sarıkaya ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu Altınköy-2 Sitesi  Kentsel Dönüşüm Projesi için resmen imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu projesini hangi firmalar inşa edecek? İşte merak edilen ayrıntılar...

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Sallabaş tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Okmeydanı Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesi için imzalar atıldı. Peki Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesini hangi firma inşa edecek? İşte Emlak Konut GYO Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kartal Orhantepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atıldı!

Kartal Orhantepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, temel atma töreninde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yeni adım atıldı: Petrolün varil fiyatı sert düştü! 8 Nisan 2022 petrolün varil fiyatı...

Petrolün varil fiyatında 8 Nisan günü sert düşüş görülüyor. Petrolün agrasif yükselişine engel olmak için yeni bir adım atıldı. Uluslararası Enerji Ajansı'nın (IEA) acil rezervlerden 120 milyon varil petrol açacağı yönündeki açıklamaları petrolün varilini düşürdü. İşte 8 Nisan 2022 petrolün varil fi

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm projesinde 3. Etap için imzalar atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in dirençli kent vizyonu kapsamında Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı’nda bin 422 bağımsız birimi kapsayan üçüncü etabın yapım çalışmalarına start vermek için belediye şirketi İZBETON ile protokole imza atıldı.

Atılgan Petrokimya Ürünleri İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Petrokimya Ürünleri İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnabutköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Atılgan tarafından kuruldu.

Acar Tedarik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acar Tedarik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Atılgan tarafından kuruldu.

Atılgan Sert kentsel dönüşüm açıklamaları Haberi

Atılgan Sert kentsel dönüşüm açıklamaları

ANTALYA İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMUTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Atılgan Sert, inşaat sektöründe yaşanan son gelişmeleri aktardı. Hürriyet'te yer alan habere göre; sektörün gelişmesi ve doğru şehircilik uygulamaları için kentsel dönüşümün önemine vurgu yapan Sert, “Kentsel dönüşümü doğru şekilde uygularsak geleceğimizi yeniden inşa etmiş oluruz” dedi.

Dönüşüm doğru yapılmalı

Yanlış şehircilik uygulamalarının kentteki problemlerin büyümesine neden olduğunu dile getiren Sert, “Ulaşım, otopark, alt yapı ve üst yapı da çok büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Eğer plansız davranmayı sürdürürsek sorunlar daha da artacak. Biz her zaman ada bazında dönüşümü savunuyoruz. Eski binayı yıkıp yenisini yapmak kentsel dönüşüm değildir. Böyle bir uygulama ancak rantsal dönüşüm olur. Açıkça ifade ediyorum; bu tavır Antalya’ya ihanet anlamına gelir” şeklinde konuştu.

İnşaat malzemeleri fiyatları kentsel dönüşümü olumsuz etkiliyor

Koronavirüs salgını...