19 / 04 / 2024

Atlas Grup Zemin Sistemleri İnşaat Gıda Tekstil Turizm Nakliyat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede

Atlas Grup Zemin Sistemleri İnşaat Gıda Tekstil Turizm Nakliyat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede

Atlas Grup Zemin Sistemleri İnşaat Gıda Tekstil Turizm Nakliyat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mesut Tonka tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Atlas Zemin Gayrimenkul Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Zemin Gayrimenkul Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ramazan Sait tarafından kuruldu.

Atlas Grup Zemin Sistemleri İnşaat Gıda Tekstil Turizm Nakliyat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Grup Zemin Sistemleri İnşaat Gıda Tekstil Turizm Nakliyat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mesut Tonka tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dayı Grup Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dayı Grup Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Tonka tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğanaras Bulvarı'nda kuruldu.

Kaan Grup İnşaat Endüstriyel Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaan Grup İnşaat Endüstriyel Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Çalışkan tarafından 20 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Ataşehir, Mimar Sinan Mahallesi, Üsküdar Caddesi'nde kuruldu.

Ata Grup Zemin Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Grup Zemin Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Türkan Özgül tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Esenyurt, Yenikent Mahallesi, Doğanaraslı Bulvarı'nda kuruldu.

Almedeks Grup Havacılık ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Almedeks Grup Havacılık ve Turizm Anonim Şirketi, Ali Ulubaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Fatih, İskender Paşa Mahallesi, Mehmet Lütfi Sokak, Atlas Apartmanı'nda kuruldu.

Veryeri Grup antibakteriyel parke üretiyor!

Ana iş kolu 70 yıldır zemin sistemleri olan İzmirli Veryeri Grup, yıl sonuna kadar 2 milyon metrekare antibakteriyel parke üretmeyi hedefliyor.

Veryeri Grup projesi Çeşmood Residence satışta!

Ana iş kolu zemin sistemleri olan İzmirli Veryeri Grup, yıl sonuna kadar 2 milyon metrekare antibakteriyel parke üretmeyi hedefliyor. Çeşme'deki Çeşmood Residence projesi de satışta...

Patrick Lecluyse: Zemin kaplama alanında Avrupa lideriyiz!

Türkiye’deki inşaat sektörünün büyüme hızından etkilendiklerini kaydeden Beaulieu Uluslararası Grup Başkan Yardımcısı Patrick Lecluyse, “Türkiye’de her gün yeni binalar inşa ediliyor, kaliteli zemin kaplamasına ihtiyaçları var'' dedi.

Beaulieu Ağaoğlu projelerinin zemin kaplama işlerini yürütecek!

Beaulieu Uluslararası Grup Başkan Yardımcısı Patrick Lecluyse, “Türkiye’de her gün yeni binalar inşa ediliyor ve tüm bu binaların da kaliteli zemin kaplamasına ihtiyacı var." dedi..

Beaulieu, Ağaoğlu için 300 bin metrekare zemin kapladı!

Beaulieu Uluslararası Grup Başkan Yardımcısı Patrick Lecluyse, “Zemin kaplamada Avrupa lideriyiz, 2013’te girdiğimiz Türkiye pazarında hızımızı kesmeden devam ediyoruz” dedi. Ağaoğlu, Beaulieu’yu Türkiye’de üretime çağırdı.

Mersin Stadyumu'ndaki zemin sorunu devam ediyor!

Mersin İdmanyurdu taraftarı bir grup, Mersin Stadyumu'nun zemin sorununa çözüm üretmediğini iddia ettikleri kulüp yönetimini protesto etti. Taraftarlar, dövizler ve sloganlar eşliğinde Mersin İdmanyurdu yönetimini istifaya çağırdı.

Ziylan Grup alışveriş merkezi işine girdi!

Sultanbeyli' de inşaatı devam eden Atlas AVM' nin ortaklarından Tuna Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı' nın (GYO) hisselerini alan Ziylan Grup, bu satın almayla alışveriş merkezi yatırımcısı oldu.

Atlas Grup Zemin Sistemleri İnşaat Gıda Tekstil Turizm Nakliyat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Atlas Grup Zemin Sistemleri İnşaat Gıda Tekstil Turizm Nakliyat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede


Atlas Grup Zemin Sistemleri İnşaat Gıda Tekstil Turizm Nakliyat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Mesut Tonka tarafından kuruldu. 


Atlas Grup Zemin Sistemleri İnşaat Gıda Tekstil Turizm Nakliyat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü konut fabrika atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu,dıs cephe izolasyonu yapmak ısı yalıtımlı giydirmeli dıs cephe kaplama isleri yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Atlas Grup Zemin Sistemleri İnşaat Gıda Tekstil Turizm Nakliyat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Adres; FATİH MAH.DOĞAN ARASLI BLV. NO.123/63...