25 / 04 / 2024

Avcı Architects son durum

Avcı Architects son durum

Avcı Architects’in INC Research için tasarladığı office fit-out projesi, kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verebilen, mekanın ve malzemenin doğasına saygı duyan çağdaş tasarım anlayışıyla fark yaratıyor.

Avcılar'da kentsel dönüşüm tüm mahallelere yayıldı: 2029'da riskli hiçbir yapı kalmayacak!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu ve mahalle mahalle son durumları aktardı. Hançerli, 2029'da riskli hiçbir yapının kalmayacağını da söyledi. 

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli: Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli son zamanlarda gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yasası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz" dedi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları....

İhlas Gayrimenkul Avcılar projesi için düğmeye bastı! Firuzköy'e yeni proje geliyor!

İhlas Gayrimenkul, İstanbul Avcılar Firuzköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Şirketten konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Avcılar Space'te son 2 konut yüzde 10 indirimle satışta!

Avcılar İnşaat'ın Avcılar Space projesinde yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Avcılar Space projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Emlak Konut GYO Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkanın yapı ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkan olacak şekilde 260 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatlarının alındığı belirtildi. 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, Avcılar Firüzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni yapı ruhsatlarının alındığını duyurdu.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım'ın ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO, Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Yapılan açıklamada yapı ruhsatı alınan bağımsız bölüm sayısı açıklandı. 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap için ruhsat alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Avcılar Firuzköy 2. Etap projesi için bir son dakika açıklamasında bulundu. Şirket Avcılar Firuzköy 2. Etap kapsamında ruhsat alınan konut ve dükkan sayısını açıkladı. İşte merak edilen ayrıntılar...

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Prof. Dr. Murat Utkucu, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili son dakika çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Son dakika: Marmara Denizi ve boğazlarda yarından itibaren hamsi avcılığı yasaklanıyor!

Tarım ve Orman Bakanlığı, yarından itibaren hamsi avcılığının Marmara Denizi ile boğazlarda durdurulacağını açıkladı. Karar ile ekosistemin korunması ve gelecek sezonda balıkçılara daha fazla ekonomik katkı sağlanması amaçlanıyor.

Dolar o tarihte 10 TL olacak! Ünlü ekonomistten beyin yakan açıklama! Son dakika bombası! Bakmayan çok pişman olacak

Son dakika dolar kuru 18,67 TL seviyesinden işlem görüyor. 19 TL sınırına doğru giden dolar için beyin yakan '' 10 TL'' açıklaması Ekonomist Engin Avcı'dan geldi. 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi hangi firma inşa edecek?

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım için sözleşme imzalandı mı? İşte Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım projesindeki son durum...

Avcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar ilçesindeki kentsel dönüşümle ve deprem riskiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 1603 binanın kentsel dönüşüme girdiğini belirten Hançerli, "Yaklaşık 6 bin binanın yenilenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bina bina verilerimiz var" dedi.

Avcı Architects son durum Haberi

Avcı Architects son durum

Türkiye ve dünyanın birçok farklı ülkesinde, tasarım yaklaşımında sürdürülebilirlik esaslarını temel alarak, başarılı projeler üreten Avcı Architects’in INC Research için tasarladığı office fit-out projesi, kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verebilen, mekanın ve malzemenin doğasına saygı duyan çağdaş tasarım anlayışıyla fark yaratıyor.


Modern çalışma mekanları üzerine yaptığı araştırmalarıyla dikkat çeken ve bu yönde nitelikli projeler üreten Avcı Architects’in uluslararası medikal araştırma şirketi INC Research için tasarladığı İstanbul Merkez Ofisi, çalışanların gün ışığından en üst düzeyde yararlanması üzerine geliştirilen açık planlı ofis şemasıyla ve doğal malzeme seçimleriyle dikkat çekiyor. Kullanıcı koşullarının önemsendiği, mekanın ve malzemenin doğasına saygı duyan, çağdaş ve sürdürülebilir bir tasarım anlayışıyla tasarlanan 450 m² büyüklüğe sahip INC Research İstanbul Merkez Ofisi, Avcı Architects projelerindeki sürdürülebilirlik yaklaşımını destekleyerek, INC Research’ün kurumsal kimliğini...