28 / 03 / 2024

Avcı Architects ürün

Avcı Architects ürün

Avcı Architects’in INC Research için tasarladığı office fit-out projesi, kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verebilen, mekanın ve malzemenin doğasına saygı duyan çağdaş tasarım anlayışıyla fark yaratıyor.

Avcı Architects’ten global ölçekli projeler!

Sürdürülebilir mimarlığın Türkiye’deki öncüsü olan Avcı Architects, İstanbul, Londra ve Ljubljana’daki ofislerinde Avrupa’dan Afrika’ya ve Ortadoğu’ya kadar çok geniş bir coğrafyada mimari, iç mimari ve kentsel tasarım projeleri tasarlıyor.

Avcı Architects, MIPIM'de projelerini tanıtıyor!

İş hacminin yüzde 80’i uluslararası projelerden oluşan Avcı Architects, 14-17 Mart tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilmekte olan MIPIM 2017 Fuarı’nda yer alıyor.

Avcı Architects, Avrasya Tüneli Müzesi ile sergi algısını değiştiriyor!

Avcı Architects tarafından yapılan Avrasya Tüneli Müzesi, son teknoloji anlatım teknikleriyle sergi algısına yenilik getiriyor.

Avcı Architects, Çubuklu Parsel 28'i tasarladı!

Avcı Architects tarafından tasarlanan karma kullanımlı lüks konut projesi Çubuklu Parsel 28, çevredeki doğal hayatla bütünleşik bir tasarımda kasaba hayatının getirdiği komşuluk ilişkilerini yeniden kurgulamayı hedefliyor.

Avcı Architects, Kongo Kintele Kongre Merkezi'ni tasarladı!

Avcı Architects’in Afrika’da sürdürdüğü iki önemli tasarımından biri olan ve Kongo Cumhuriyeti’nin başkenti Brazzaville’de, Kintele bölgesinde yer alan Kongo Kintele Kongre Merkezi’nin, 2016 yılının Eylül ayı sonlarında hizmete açılması planlanıyor.

Osman Avcıl: İnşaat sektörünün tansiyonu çıktı!

Elazığ İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Osman Avcıl, ülke ve şehir ekonomisinin can damarı olan inşaat sektörünün birkaç yıldır yüksek tansiyonlu bir dönem yaşadığını söyledi.

Osman Avcıl: Elazığ'da inşaat sektörünün önü açılmalı!

Elazığ Müteahhitler Derneği (ELMÜTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Avcıl, ülke ve Elazığ ekonomisinin lokomotifi inşaat sektörü olduğunu belirtti. Avcıl, sektörün önünü daha fazla açılmasının önemli olduğunu söyledi.

Avcı Architects çağdaş tasarım anlayışıyla fark yaratıyor!

Avcı Architects’in INC Research için tasarladığı office fit-out projesi, kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verebilen, mekanın ve malzemenin doğasına saygı duyan çağdaş tasarım anlayışıyla fark yaratıyor.

Avcı Architects, Gensler ile stratejik ortaklık yapıyor!

Mimari ve iç mimari projelerle birlikte sergileme ve sahne tasarımını da içeren geniş bir skalada projeler üreten Avcı Architects, dünyaca ünlü mimari tasarım ve proje geliştirme şirketi Gensler ile stratejik ortaklık yapıyor.

Avcı Architects AVM'ler için dönüşüm projeleri tasarlıyor!

Avcı Architects, son yıllarda sayıları hızla artan ve bir çoğu beklenen potansiyelleri karşılayamayan alışveriş merkezleri için stratejik dönüşüm projeleri tasarlıyor..

Avcı Architects, modern ofisler tasarlıyor!

Modern çalışma mekanları üzerine yaptığı araştırmalarını sürdüren ve bu yönde projeler üretmeye devam eden Avcı Architects’in tasarladığı INC Research İstanbul Merkez Ofisi’nde çağdaş ve sürdürülebilir bir tasarım anlayışı vurgulanmış.

Avcı Architects yeni nesil ofis tasarımlarını müşterilere sunuyor!

Avcı Architects, çalışan insanların fiziksel ve ruhsal ihtiyaçlarına en iyi şekilde yanıt veren, çağdaş normlarda ofis fit-out projelerinde dünyaca ünlü mimarlık pratiği Gensler ile stratejik ortaklık yapıyor.

Avcı Architects'tan yeni nesil ofis tasarımları!

Avcı Architects, çalışan insanların fiziksel ve ruhsal ihtiyaçlarına en iyi şekilde yanıt veren, çağdaş normlarda ofis fit-out projelerinde dünyaca ünlü mimarlık pratiği Gensler ile stratejik ortaklık yapıyor.

Avcı Architects ürün Haberi

Avcı Architects ürün

Türkiye ve dünyanın birçok farklı ülkesinde, tasarım yaklaşımında sürdürülebilirlik esaslarını temel alarak, başarılı projeler üreten Avcı Architects’in INC Research için tasarladığı office fit-out projesi, kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verebilen, mekanın ve malzemenin doğasına saygı duyan çağdaş tasarım anlayışıyla fark yaratıyor.


Modern çalışma mekanları üzerine yaptığı araştırmalarıyla dikkat çeken ve bu yönde nitelikli projeler üreten Avcı Architects’in uluslararası medikal araştırma şirketi INC Research için tasarladığı İstanbul Merkez Ofisi, çalışanların gün ışığından en üst düzeyde yararlanması üzerine geliştirilen açık planlı ofis şemasıyla ve doğal malzeme seçimleriyle dikkat çekiyor. Kullanıcı koşullarının önemsendiği, mekanın ve malzemenin doğasına saygı duyan, çağdaş ve sürdürülebilir bir tasarım anlayışıyla tasarlanan 450 m² büyüklüğe sahip INC Research İstanbul Merkez Ofisi, Avcı Architects projelerindeki sürdürülebilirlik yaklaşımını destekleyerek, INC Research’ün kurumsal kimliğini...