19 / 04 / 2024

avcılar inşaat yeni projeler

avcılar inşaat yeni projeler

Avcılar İnşaat İzmir'de 54 milyon 691 bin TL yatırımla 274 konutun yer aldığı yeni bir proje inşa edecek.

Avcılar Lusso Bornova konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Avcılar İnşaat tarafından inşa edilen Lusso Bornova konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Lusso Bornova konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

İnşaat sektörü ve konut fiyatları çıkmaza girdi: Demir, beton ve çimento fiyatları arttı! 

İnşaat sektöründe yaşanan maliyet artışları her geçen gün yükselmeye devam ediyor. Demir, çimento ve beton fiyatlarında meydana gelen fahiş artışlar inşaat sektörünü ve konut fiyatlarını çıkmaza soktu...

İnşaat maliyet artışı inşaat sektöründe kriz yarattı! Maliyetler yüzde 90 arttı!

İnşaat maliyetleri özellikle son aylarda üst üste gelen zam haberleri ile gündemde yerini almaya devam ediyor. İnşaat maliyetlerindeki fahiş artışlar inşaat sektöründe kriz yarattı ve maliyetler yüzde 90 arttı. Peki İnşaat sektörü şuanda ne durumda? İşte resmi verilerle inşaat sektörü...

İnşaatı tamamlanmayan konutların kredileri ne olur?

Ev sahibi olmak için inşaat firması ile anlaşan sonrasında ise bankadan kredi çeken vatandaşlar, inşaatın durması halinde kredi ödemelerini durdurabiliyor.

Lusso Bornova geliyor! Yeni proje!

Avcılar İnşaat yeni projesi Lusso Bornova için düğmeye bastı. Lusso Bornova'da 4+1, 5+1, 7+2 ve 9+2 konut tipleri yer alıyor...

Kurdaki artışlar inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Artan döviz kurları nedeniyle inşaat sektörü zor zamanlar geçiriyor. Sektör Eylül ayından itibaren 150 milyar TL'lik yük taşıyor.

Avc Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avc Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Avıncal tarafından kuruldu.

Avcı 2021 İnşaat Metal Elektrik Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Avcı 2021 İnşaat Metal Elektrik Nakliye Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berke Avcı tarafından kuruldu.

Altındağlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altındağlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Altındağ tarafından kuruldu.

Tanışlar İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanışlar İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bezgin tarafından kuruldu.

Avcılar Next 2021'de teslim edilecek!

Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilen Avcılar Next projesi büyük ilgi görüyor. Konutların yüzde 85'i satılan projede teslim tarihi 2021 olarak hedeflendi.

Avcılar Next'in yüzde 85’i satıldı!

Avcılar İnşaat’ın yeni projesi Avcılar Next projesinin yüzde 85’i satıldı. Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, “Güven inşa ediyoruz, bu satışlar da Avcılar’a duyulan güvenin kanıtı” diye konuştu.

avcılar inşaat yeni projeler Haberi

avcılar inşaat yeni projeler

Avcılar İnşaat İzmir Bayraklı'da yeni proje inşa edecek. Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan projenin yatırım bedeli 54 milyon 691 bin TL olarak belirlendi.

İki blok halinde hayata geçirilecek olan Avcılar İnşaat Bayraklı projesinde 274 adet konut ve 33 adet dükkan bulunuyor.

Otopark ve 1 adet açık havuzun yer alacağı Avcılar İnşaat Bayraklı projesi 36 ay içerisinde tamamlanacak. 10 bin 409 metrekare arsa alanına sahip olan projenin toplam inşaat alanı 53 bin 731 metrekare olarak belirlendi.

Projedeki A ve B bloklar 1. kattan itibaren ayrılıyor. Ortak zeminin altında 2 adet bodrum kat bulunuyor.

Avcılar İnşaat Bayraklı projesinde yapılması planlanan 33 adet dükkan zemin katta yer alacak. Ayrıca zemin kat altında -1 ve -2 katlarında bodrum yer alacak. -2. Katta otopark ve...