25 / 04 / 2024

avcılar Reşitpaşa - Kuruçeşme altgeçidi

avcılar Reşitpaşa - Kuruçeşme altgeçidi

Avcılar 'daki Reşitpaşa - Kuruçeşme altgeçidinin açılış törenine katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Avcılar 'ın iki yakasını bir araya getirdiklerini söyledi, Topbaş daha sonra "Geleceğimiz" dediği çocukları sahneye alarak protoko

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Sarıyer Reşitpaşa 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Sarıyer ilçesi, Reşitpaşa (Mirgün) Mahallesi, 1824 ada, 1 ve 2 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Altında sert düşüş! Altın yatırımcılarının yüreği ağzına geldi! Gram altın bugün ne kadar oldu? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında sert düşüş devam ediyor. Rekor seviyelere yükselene altının düşüşü yatırmcıların yüreğini ağzına getirdi. Gram altın bugün ne kadar oldu? 4 Ağustos 2023 altın fiyatları kaç lira? İşte canlı altın fiyatları.

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Prof. Dr. Murat Utkucu, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili son dakika çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

Shelby Hotel Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Shelby Hotel Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Karakoç tarafından açıldı.

Karca İnşaat Kuyumculuk İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Karca İnşaat Kuyumculuk İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi Avcılar'da 36 milyon 850 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Kaymaz ve Abdulgafur Kaymaz ortaklığında açıldı.

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile  İlyas Arslangündoğdu tarafından açıldı.

Bizim Evler 9'la Avcılar'a 1.200 yeni konut geliyor!

İhlas Holding imzasıyla hayata geçirilecek olan Bizim Evler 9 projesiyle Avcılar'a 1.200 yeni konut inşa edilecek.

Emlak Konut Çekmeköy ve Avcılar projeleri satış için gün sayıyor!

2021'nin son çeyreğinde 12 projede 15 bin konut satışı yapacak olan Emlak Konut, önümüzdeki günlerde Çekmeköy ve Avcılar projesini satışa sunacak.

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Deniz tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Avcılar Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

avcılar Reşitpaşa - Kuruçeşme altgeçidi Haberi

avcılar Reşitpaşa - Kuruçeşme altgeçidi


Reşitpaşa- Kuruçeşme altgeçidinin açılış törenine Başkan Kadir Topbaş'ın yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekilleri Kadir Hakan Şükür, Tülay Kaynarca ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Açılışta konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Bizim görevimiz sizlere İstanbul'da hizmet etmek. Bunun için yetki verdiniz bize" diye konuştu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Belediye Başkanlığı döneminde başlattığı yerel yönetim anlayışını devam ettirerek bugünlere geldiklerinin altını çizen Başkan Topbaş, " Türkiye de çok şeyler değişti. Aslında bunu millet olarak sizler yaptınız. Dünyada yaptığımız toplantılarda başarının altında yatan şeyin istikrar olduğu söylenmekte. İşte sizler bu ülkede başarıya imza atmak için istikrar yakalattınız. Bir hükümet oluşturdunuz. Bu istikrar sayesinde Türkiye bugünkü noktaya geldi. Türkiye deki başarıyı hazmedemeyenler, Türkiye'nin odak...