29 / 03 / 2024

Avrupa Bilişim Teknik İnşaat Elektrik adres

Avrupa Bilişim Teknik İnşaat Elektrik adres

Avrupa Bilişim Teknik İnşaat Elektrik Danışmanlık Ve Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Mücahit Taş tarafından kuruldu.

Avrupa Bilişim Teknik İnşaat Elektrik Danışmanlık Ve Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Bilişim Teknik İnşaat Elektrik Danışmanlık Ve Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Mücahit Taş tarafından kuruldu.

Öncü Teknik Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öncü Teknik Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Happanı ve Mustafa Erhan Happanı ortaklığında 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Miya Teknik Proje İnşaat Bilişim Taahhüt Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miya Teknik Proje İnşaat Bilişim Taahhüt Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hacetoğlu İnşaat Bilişim Otomotiv Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacetoğlu İnşaat Bilişim Otomotiv Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile Ümraniye'de Fırat Kılıç tarafından kuruldu.

Anka Aracılık Hizmetleri Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Aracılık Hizmetleri Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Demet tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Patlayıcı Maddeler Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Gebze Bilişim Vadisi Projesi ikinci kez durduruldu!

Mimar Kentbilimci Prof Ahmet Vefik Alp’in ödüllü binalarını dinamitle patlatan Bakan Fikri Işık’ın Gebze Bilişim Vadisi Projesi İdare Mahkemesi tarafından iki kez durduruldu.

Meva Mühendislik Bilişim Enerji İnşaat İletişim Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Mühendislik Bilişim Enerji İnşaat İletişim Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Marel Bilişim Mühendislik Enerji İnşaat İletişim Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marel Bilişim Mühendislik Enerji İnşaat İletişim Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Hamus Bilişim İnşaat Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamus Bilişim İnşaat Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Duygun ve Haluk Duygun ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Kağıthane, Şirintepe Mahallesi'nde kuruldu.

Gebze Bilişim Vadisi’ne yürütmeyi durdurma kararı!

Türkiye’nin ve Kocaeli’nin 2023 vizyon projesi olan ve Gebze’de yapım çalışmaları süren Bilişim Vadisi’nde yürütmeyi durdurma kararı geldi. Karar sonrası CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan açıklama yaptı

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Başbuğ Ethemoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.Marmary 3 Şubesi açıldı!

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.Marmary 3 Şubesi, Mehmet Siraç Bayram Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 15 Mart'ta Fatih, İskenderpaşa Mahallesi'nde açıldı.

Bilise Grup İnşaat Yapı Bilişim Turizm Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilise Grup İnşaat Yapı Bilişim Turizm Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Abdülkadir Yıldırım tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Ümraniye, Saray Mahallesi, Küçüksu Caddesi'nde kuruldu.

Avrupa Bilişim Teknik İnşaat Elektrik adres Haberi

Avrupa Bilişim Teknik İnşaat Elektrik adres

Avrupa Bilişim Teknik İnşaat Elektrik Danışmanlık Ve Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Mücahit Taş tarafından kuruldu.

Avrupa Bilişim Teknik İnşaat Elektrik Danışmanlık Ve Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu: 
1- Her türlü sistem, teknoloji ve bilgisayar donanımı ve yazılımı konusunda her türlü işlemle meşgul olmak bilgisayar ağları, Telekom ağları haberleşme sistemleri kablolama ve network kurulumu ve bakım onarım, teknik servis, internet programcılığı ve her türlü internet servisleri, internet üzerinden ses taşıması ürünleri ve bunlarla ilişkili tüm hizmetleri web tasarım web tabanlı uygulama yerel ve geniş alan ağları ürün ve tüm ilişkili hizmetleri bilgisayar programcılığı alanında hizmet göstermek ve her türlü ticari ve teknik konularda program ve sistem güvenliği yazılım ve donanımları ve bununla...