19 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent mayıs ayı satışları

Avrupark Bahçekent mayıs ayı satışları

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mayıs ayına ilişkin bağımsız bölüm satış raporunu açıkladı.Cihan İnşaat tarafından inşa edilen Avrupark Bahçekent projesi yılın ilk 5 ayında 284 adet konut satışıyla 5 ayın birincisi oldu.

Avrupark Bahçekent 5 ayın satış rekorunu kırdı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mayıs ayına ilişkin bağımsız bölüm satış raporunu açıkladı.Cihan İnşaat tarafından inşa edilen Avrupark Bahçekent projesi yılın ilk 5 ayında 284 adet konut satışıyla 5 ayın birincisi oldu.

Tual Bahçekent Mayıs’ta satışa çıkacak!

Dağ Mühendislik, İstanbul’da Emlak Konut ile 2’nci projesi olan Tual Bahçekent’i Mayıs’ta satışa çıkaracak. 1.200 ön talep aldıklarını söyleyen şirketin Dağ, “Bahçekent 3 yılda Kayabaşı kadar değerlenecek. Projeden 1.1 milyar lira ciro bekliyoruz” dedi

Avrupark Bahçekent' yatırım yapan kazandı!

İstanbul’un yeni yerleşim merkezi Bahçekent 1 yılda yatırımcısına yüzde 24 kazandırdı. Avrupark Bahçekent’in bölgede yıldızı parlayan bir proje olduğuna dikkat çeken Bengi Hışır, “Bizden ev alan kazanıyor” dedi

Avrupark Bahçekent'te 220 bin TL'ye 1+1! Teslimler Mayıs 2018'de!

Baçekent'te Emlak Konut GYO güvencesiyle hayat bulan Avrupark Bahçekent projesi daire sahibi olmak isteyenlere avantalı fiyatlarlar sunuyor. Projede daire fiyatları 220 bin TL'den başlıyor.

Avrupark Bahçekent güncel fiyatlar!

Avrupark Bahçekent'te konutların teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlendi. Satış süreci devam eden projede tamamı peşin alımlarda yüzde 5 indirim yapılıyor. İşte Avrupark Bahçekent güncel fiyatlar...

Emlak Konut'un Mayıs şampiyonu Avrupark Bahçekent!

Emlak Konut GYO'nun satışta olan projelere dair Mayıs 2015 raporu yayımlandı. Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirdiği Avrupark Bahçekent en çok satışı yaptı.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent'te 245 bin TL'ye 2+1!

Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin 3 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Dairelerin yanı sıra 86 ticari alanın yer aldığı Avrupark Bahçekent'te toplamda 1.394 daire bulunuyor.

Avrupark Bahçekent Evleri'nde 10 bin TL peşinatla! 30 ay 0 faizle!

Avrupark Bahçekent Evleri'nde 3 farklı ödeme seçeneği bulunuyor. Dileyen yarısı peşinata kalanını 30 ay faizsiz ödüyor, dileyenler ise 10 bin TL peşinatla banka kredili ödemeler yapıyor.

Avrupark Bahçekent'te avantaj devam ediyor!

Bahçekent'te Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğinde Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirilen Avrupark Bahçekent büyük ilgi görüyor. Projeden avantajlı fiyatlarla ev alma fırsatı sürüyor.

Avrupark Bahçekent Evleri'nde 158 bin TL'ye! Kişiye özel ödemelerle!

Daire fiyatlarının 158 bin TL'den başlangıç gösterdiği Avrupark Bahçekent Evleri'nde yer alan daire seçenekleri için banka kredisinin yanı sıra kişiye özel ödeme planları da oluşturuluyor.

Avrupark Bahçekent'te 170 bin TL'ye 1+1 daire!

Bahçekent’te Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğinde Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirilen Avrupark Bahçekent projesinde 11 Nisan’da başlayan satışla uygulanan lansman fiyatları Mayıs ayında da devam edecek..

Avrupark Bahçekent'te 170 bin TL'ye 1+1!

Avrupark Bahçekent’in 1.394 konut ve 86 ticari birimden oluştuğunu söyleyen Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, “Projemizi etaplara bölmek yerine tüm konutları aynı anda satışa sunduk” dedi.

Avrupark Bahçekent'te avantajlı fiyatlar Mayıs sonuna kadar devam edecek!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğinde Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirilen Avrupark Bahçekent'te fırsatlar uzadı. 11 Nisan'da satışa sunulan projeden avantajlı fiyatlarla ev alma fırsatı Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek.

Avrupark Bahçekent mayıs ayı satışları Haberi

Avrupark Bahçekent mayıs ayı satışları

Bu yılın Ocak-Mayıs döneminde Cihan İnşaat tarafından inşa edilen Avrupark Bahçekent, Emlak Konut liginde 5 ayın satış lideri oldu. Şirket ilk 5 ayda toplam 284 konut sattı. En yakın rakibin satışı ise 224 bağımsız birim oldu. Şirket, Ocak’ta 52, Şubat’ta 69, Mart’ta 53, Nisan’da 41 ve Mayıs’ta 69 konut satışına imza attı. 5 ayda satılan bağımsız birimden elde edilen ciro ise 122 milyon 892 bin 524 lira oldu. Aynı tarihte Emlak Konut tarafından geliştirilen ve satışı devam eden 92 projede satılan bağımsız birim adedi 2 bin 237, elde edilen toplam hasılat 1 milyar 461 milyon 382 bin 638 lira olarak kayıtlara geçti. 


Projeye güvenen alım yaptı 

Cihan İnşaat İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Bengi Hışır, bugüne kadar yapılan projelerin başarısı ve...