19 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent ulaşım bilgileri

Avrupark Bahçekent ulaşım bilgileri

Bahçekent Avrupark ödeme koşulları kapsamında peşinde yüzde 5 indirim uygulanıyor. Cihan İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin alanları 68 ile 190 metrekare arasında değişiyor.

Avrupark Bahçekent ulaşım!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğiyle hayata geçirilen Bahçekent Avrupark projesi Başakşehir'de 78 bin 640 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Avrupark Bahçekent ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Avrupark Bahçekent ulaşım bilgileri!

Avrupark Bahçekent ulaşım bilgileri kapsamında proje Kanal İstanbul, şehir parkı olan Hayat Park’ın yanında, 3.havalimanına, 3. boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim’e ve bağlantı yollarına çok yakın bir konumda yer alıyor.

Avrupark Bahçekent satış ofisi telefon!

Avrupark Bahçekent satış ofisi telefon numarası 0216 499 18 01 olarak belirlendi. Toplam 86 adet ticari ünitenin yer aldığı projede daireler 64 metrekareden başlıyor 186 metrekareye kadar ulaşıyor.

Avrupark Bahçekent 5 ayın satış rekorunu kırdı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mayıs ayına ilişkin bağımsız bölüm satış raporunu açıkladı.Cihan İnşaat tarafından inşa edilen Avrupark Bahçekent projesi yılın ilk 5 ayında 284 adet konut satışıyla 5 ayın birincisi oldu.

Avrupark Bahçekent' yatırım yapan kazandı!

İstanbul’un yeni yerleşim merkezi Bahçekent 1 yılda yatırımcısına yüzde 24 kazandırdı. Avrupark Bahçekent’in bölgede yıldızı parlayan bir proje olduğuna dikkat çeken Bengi Hışır, “Bizden ev alan kazanıyor” dedi

Avrupark Bahçekent Evleri'nde 1+1 daireler 204 bin lira!

Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği Avrupark Bahçekent projesinde 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Projede 1.394 tane daire ve 86 tane ticari birim yer alıyor.

Avrupark Bahçekent'te 2018'de teslim daireler!

Daire alanlarının 63 metrekareden başlayarak 190 metrekareye kadar ulaştığı projede toplamda 1.394 daire yer alıyor. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşmesi planlanan Avrupark Bahçekent'te Cihan İnşaat imzası bulunuyor.

Avrupark Bahçekent'te 170 bin TL'ye 1+1!

Avrupark Bahçekent’in 1.394 konut ve 86 ticari birimden oluştuğunu söyleyen Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, “Projemizi etaplara bölmek yerine tüm konutları aynı anda satışa sunduk” dedi.

Avrupark Bahçekent satış fiyatları!

Avrupark Bahçekent satış fiyatları daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Emlak Konut GYO ve TOKİ güvencesiyle hayata geçirilen proje 500 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

TOKİ Avrupark Bahçekent Evleri fiyatları!

500 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen projede toplam 1.394 daire bulunuyor. TOKİ Avrupark Bahçekent Evleri fiyatları 158 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

TOKİ Avrupark Bahçekent satılık!

TOKİ Avrupark Bahçekent satılık daire alanları minimum 64 metrekare, maksimum ise 186 metrekare olarak tasarlandı. Satış süreci devam eden proje 500 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

Avrupark Bahçekent Evleri ulaşım!

Avrupark Bahçekent Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. 500 milyon TL yatırım bedeline sahip projede toplam 86 ticari ünite mevcut.

Emlak Konut Avrupark Bahçekent satış ofisi!

Emlak Konut Avrupark Bahçekent satış ofisi telefon numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Ulşaım bilgileri kapsamında 3. havalimanına 30 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 86 ticari ünite yer alıyor.

Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık!

Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farlılık gösteriyor. Toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılan proje 500 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Avrupark Bahçekent Rezidans nerede?

Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzası ile hayata geçirilen Avrupark Bahçekent Konutları 500 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje 78 bin 640 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Avrupark Bahçekent Rezidans nerede?

Avrupark Bahçekent Başakşehir teslim tarihi!

Avrupark Bahçekent Başakşehir teslim tarihi 3 yıl sonra yapılması planlandı. Toplam 500 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Avrupark Bahçekent ulaşım bilgileri Haberi

Avrupark Bahçekent ulaşım bilgileri

Bahçekent Avrupark ödeme koşulları kapsamında fırsatlar devam ediyor. Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği proje İstanbul Başakşehir'de yükseliyor.


Avrupark Bahçekent Rezidans'ta teslimlerin 2018 yılı Nisan ayında yapılması öngörülüyor. Toplamda 1.394 daire ve 86 adet ticari üniteden oluşan proje 79 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 


Başakşehir Avrupark Bahçekent'te dairelerin büyüklükleri minimum 68 metrekare, maksimum 190 metrekare şeklinde tasarlandı. Cihan İnşaat imzası taşıyan projede satışlar devam ediyor. 


Avrupark Bahçekent'te Türk Hamamı, bisiklet yolları, futbol sahası, sauna, buhar odası, piknik alanları, koşu alanları, fitness, yürüyüş alanları, gölet, yürüme alanları, pilates salonları, çocuk parkı, masa tenisi, spor alanları, tenis kortu gibi ortak kullanım alanları bulunuyor. 


Bahçekent Avrupark...