24 / 04 / 2024

AXİS AVM kampanyaları

AXİS AVM kampanyaları

Axis Kâğıthane AVM, kentsel dönüşümün odak noktası Avrupa yakası Kâğıthane’ de ilçenin sosyo - kültürel yapısına değer katarken, çeşitli etkinlik ve kampanyalarla da ziyaretçilerinin yüzünü güldürüyor...

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Umut Demirtepe tarafından kuruldu.

Axıs Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Axıs Gayrimenkul Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Axis Emlak A.Ş. tarafından kuruldu.

İş Bankası’ndan tüm müşterilerine son çağrı! Bu para hesaplara yatacak! Son tarih 31 Mayıs!

Bankalar ardı sıra kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yaptığı işlemlerden kazançlı çıkmalarını sağlıyor. Bu doğrultuda, bir kampanya düzenleyen İş Bankası, kampanyanın bitimine son iki gün kala son bir çağrı yaptı ve kampanya kapsamında müşterilerinin 200 TL kazanacağını duyurdu.

Arçelik geniş hacimli buzdolaplarında 3 bin 500 TL'ye varan indirim! 2 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Beyaz eşyanın sevilen markası Arçelik'in mayıs ayı kampanyaları start aldı. Arçelik, geniş hacimli buzdolabı alımlarında, 3 bin 500 TL'ye varan indirim fırsatı sunuyor. Peki, Arçelik 284630 EI No Frost Buzdolabı kaç TL? İşte detaylar..

Garanti Bankası son dakika vererek resmen duyurdu... Paraya ihtiyacı olan acil baksın!

Garanti Bankası da, bu ay özel süper kampanyalar sunmaya devam eden bankalardan biri. Kampanyasının detaylarını da vatandaşlarla paylaştı ve bu kampanya 30 Nisan'da sona erecek.

Garanti Bankası'ndan nisana ayı müjdesi geldi

Bankalardan bu aya özel süper kampanyalar gelmeye devam ediyor. Garanti Bankası da 30 Nisan'da sona erecek kampanyasının detaylarını vatandaşlarla paylaştı.

Bayram kredisi almak isteyenlere faizsiz sürpriz! İşte faizsiz kredi veren bankalar?

Bankalar, müşteri çekmek için sürekli kampanyalar düzenliyorlar ve promosyon ödemeleriyle büyük bir ilgi görmeye devam ediyorlar. Faizsiz bayram kredisi almak için nelere dikkat etmek gerekiyor ve hangi bankalar bu hizmeti sunuyor?

Axıs Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Axıs Emlak Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aatef Baıg, Ahmed M.M.H., Fahd Mohammed H, Hussıen M.A.H.E. ve Mohammad Saqıb Aftab ortaklığında kuruldu.

VakıfBank market alışverişlerinde sepetleri dolduracak! VakıfBank’tan büyük kampanya!

VakıfBank müşterilerini unutmuyor. Sayısız kampanyalar ile VakıfBank ayrıcalığını ortaya koyuyor. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte gıda market alışverişlerinde geçerli olan kampanya!

VakıfBank giyim ve kozmetik alışverişlerinde yüz güldürecek! VakıfBank’tan büyük kampanya!

VakıfBank müşterilerine sayısız kampanyalar sunmaya devam ediyor. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte giyim ve kozmetik alışverişlerinde geçerli olan kampanya!

Anpa Gross’tan hesaplı anne ve bebek ürünleri! Anpa Gross 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Anpa Gross marketler zinciri sık sık kampanyalar yaparak birçok indirimli ürünü tüketiciyle buluşturuyor.

Hepsiburada’nın en sevilen Marka Günleri geri döndü! Binlerce ürün inanılmaz uygun fiyatlara…

Hepsiburadanın en sevilen kampanyalarından Marka Günleri başladı. Sık sık kampanyalar düzenleyerek hesaplı alışverişi tüketiciyle buluşturan Hepsiburada kampanyalarına devam ediyor. Daha önce de yapmış olduğu Marka Günleri kampanyasını tekrarlayarak binlerce ürünü indirime soktu.

Migros’da tavuk ürünlerinde yüzde 20 indirim! 

Migros marketler sık sık kampanyalarıyla tüketiciyi hesaplı alışverişle buluşturuyor. Meyve sebzeden et ürünlerine, giyimden porselen ürünlerine kadar her alanda kampanya yapan Migros son olarak Tavuk ürünlerinde indirim yaptı.

AXİS AVM kampanyaları Haberi

AXİS AVM kampanyaları

Kağıthane’nin ilk ve tek alışveriş merkezi olan Axis AVM, 2000 metrekarelik Playland çocuk oyun alanı bölgenin eğlence ihtiyacını karşılarken, ziyaretçilerinin de sosyal aktivitelerle keyifli anlar geçirmesini sağlıyor. Vizyon filmlerinin gösterimde olduğu 10 sinema salonu, Bilardo Salonu, hemen her alanda hizmet veren 99 mağazası ve 8 kiosku ile yiyecek-içecek katı da Axis AVM’nin sunduğu sayısız olanak arasında yer alıyor. Axis’in ardı ardına düzenlediği kampanyalar ise misafirlerine sürprizler sunuyor.

Otomobil sahibi olma hayali kuranlara da şans kapısını Axis aralıyor. Kâğıthane’nin ilk ve tek alışveriş merkezi olan Axis AVM, 27 Aralık 2013 – 9 Mart 2014 tarihleri arasında ziyaretçilerini BMW X1 sahibi olmaya çağırıyor. 

Axis AVM’nin BMW X1 kampanyası için düzenlenecek çekilişe AVM mağazalarından toplamda 75 TL ve katları tutarında harcama yapan herkes katılabiliyor....