19 / 04 / 2024

AXİS İstanbul projesi

AXİS İstanbul projesi

Axis İstanbul paha biçilmez lokasyonu, modern ulaşım ağlarının sağladığı avantaj ile Çağlayan Adliyesi, Bakırköy Adliyesi ve Anadolu Adliyesi’ne ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor.

Axis İstanbul'da yüzde 10 kampanya indirimine ek yüzde 10 indirim fırsatı!

Axis İstanbul paha biçilmez lokasyonu, modern ulaşım ağlarının sağladığı avantaj ile Çağlayan Adliyesi, Bakırköy Adliyesi ve Anadolu Adliyesi’ne ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor.

Sur Yapı Axis’te A Plus ofisler 4.705 TL’den başlayan taksitlerle!

Sur Yapı Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi’nde A Plus Ofisleri 4.705 TL’den Başlayan Taksitlerle ve 120 Aya Varan Vade İmkânı İle Alabilirsiniz.

Sur Yapı Axis İstanbul fiyatlar!

Konum bilgisine göre Adalet Sarayı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 120 aya kadar taksit sağlanıyor. Sur Yapı Axis İstanbul fiyatlar 948 bin 300 TL'den başlıyor.

Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme koşulları!

Lokasyon bilgisine göre Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika uzaklıkta bulunan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme koşulları kapsamında 120 aya kadar vadelendirme sağlanıyor.

Axis İstanbul'da ofis alırken işiniz çok kolay!

Axis İstanbul'da aylık taksit ödemeleri 4 bin 706 liradan başlıyor. Yüzde 10 + yüzde 10 indirimin yapıldığı Kağıthane Axis İstanbul projesinde 120 aya varan vade yapılıyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul fiyatlar!

Metrobüse 600 metre mesafede hayata geçirilen projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Projede taksitler 4 bin 705 TL'den başlıyor. Bayrampaşa Axis İstanbul fiyatlar 948 bin 300 TL'den başlangıç gösteriyor.

Axis İstanbul Ofisleri lokasyon!

Ofis alanlarının 74 metrekareden başladığı projede teslimler 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor. Axis İstanbul Ofisleri lokasyon bilgisi kapsamında Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Axis İstanbul Bayrampaşa teslimleri!

Ofis büyüklüklerinin 74 metrekareden başladığı proje Vatan Caddesi-Aksaray 'a 2 dakika uzaklıkta yer alıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Axis İstanbul Bayrampaşa!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı'na 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa ofis fiyatları 948 bin 300 TL'den başlıyor.

Sur Yapı Axis İstanbul Bayrampaşa iletişim!

Sur Yapı Axis İstanbul Bayrampaşa iletişim için 444 5 787 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ofis fiyatları 948 bin 300 TL'den başlangıç gösteren projede 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor.

Axis İstanbul'da 4 bin 705 TL taksitle!

Axis İstanbul'da 4 bin 705 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Atatürk Havalimanı'na 8 dakika uzaklıkta yer alan projede teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Axis İstanbul Sur Yapı iletişim!

Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul Sur Yapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Axis İstanbul lokasyon bilgileri!

Teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanan proje ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul lokasyon bilgileri kapsamında Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Kanal İstanbul için üst mahkemeye de iptal çağrısı: 7 etaplık projenin ilk 3 etabı iptal edildi!

Şehir Plancısı Pelin Pınar Giritlioğlu, Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu ve iptal kararının olumlu olduğuna, üst mahkemeden de aynı kararı beklediklerine de dikkat çekti.

İstanbul'da kentsel dönüşüme yoğun talep: Bakanlık kentsel dönüşüm bilgilendirme araçlarının sayısını artırıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" projesi ve "Yarısı Bizden" isimli kentsel dönüşüm kampanyasında İstanbullu vatandaşların bilgilendirmesi için 39 araç daha eklendiğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşüm tırları yarısı bizden kampanyası için İstanbul'da!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" projesi ve "Yarısı Bizden" isimli dönüşüm kampanyasıyla ilgili olarak gezici tırlardaki uzmanları İstanbullulara ulaştırıyor.

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Umut Demirtepe tarafından kuruldu.

Axıs Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Axıs Gayrimenkul Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Axis Emlak A.Ş. tarafından kuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal destekleri: İBB Halk Süt başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından başlatılan Halk Süt Projesi, ihtiyaç sahibi, muhtaç ve dar gelirli ailelere çocuklarının süt ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla büyük bir destek sağlıyor. Peki, İBB Halk Süt'e nasıl başvurulur? İşte ayrıntılar...

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde! 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi! Hemen bakın!

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde... 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi... Hemen bakın...

Mimarlar Odası Kanal İstanbul projesi için yeni dava hazırlığında! 

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şube Başkanı Esin Köymen, Kanal İstanbul projesi sınırları içinde yer alan Başakşehir’deki 12.5 milyon metrekarelik askeri alanın yapılaşmaya açılması için dava hazırlığında olduklarını söyledi. 

Axıs Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Axıs Emlak Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aatef Baıg, Ahmed M.M.H., Fahd Mohammed H, Hussıen M.A.H.E. ve Mohammad Saqıb Aftab ortaklığında kuruldu.

Busıness Axıs Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Busıness Axıs Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Negar Nabıan tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul projesi neden önemli? 

Son günlerde gündemden düşmeyen ve geçtiğimiz hafta ilk kazmanın vurulduğu çılgın proje Kanal İstanbul tartışmaları sürüyor. Peki Kanal İstanbul projesi neden önemli? 

Kanal İstanbul projesi Avrupa medyasının gündeminde!

Kanal İstanbul projesi dış basının haberlerinde yer almayı sürdürüyor. Avrupa medyası neredeyse her gün Kanal istanbul projesini karalayan haberler yapıyor. 

AXİS İstanbul projesi Haberi

AXİS İstanbul projesi

Sur Yapı  Axis İstanbul  ofis ve alışveriş merkezinde A plus ofisleri 48 ay vade farksız ödeme fırsatı ile alabilirsiniz. 


Sur Yapı ve Hayat Holding imzasıyla, İstanbul’un önemli ticaret bölgesinin kalbi Edirnekapı’da hayata geçecek olan  Axis İstanbul  Ofis ve Alışveriş Merkezi’nde satışa sunulan A plus lüks ofisler, Haliç ve şehir manzarası ile dikkat çekiyor.  Axis İstanbul  Ofis ve Alışveriş Merkezi, Vatan Caddesi’nde yer alan Anıt Mezarın karşısında paha biçilmez bir lokasyonda yer alıyor. Ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu, arka girişinde Demirkapı metro istasyonu bulunan Axis İstanbul, ayrıca metrobüse sadece 600 metre mesafede bulunuyor. Axis İstanbul’un yanı başında yer alan Bayrampaşa Metro İstasyonu’ndan Eyüp Meydanı’na yapılacak olan füniküler ile Bayrampaşa Metro İstasyonuna çok rahat ve kolay bir ulaşım sağlanacak. Ayrıca hizmete giren,...