24 / 04 / 2024

Ayazğaa VadiKoru asres bilgileri

Ayazğaa VadiKoru asres bilgileri

İnvest İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Vadi Koru projesi "Aşk kadar beklenmedik, İstanbul kadar sıradışı" sloganıyla basına tanıtılıyor. Vadi Koru daire fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor.

Aa Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aa Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Aslan tarafından kuruldu. 

Yasin Ayaz kimdir? THY’de hangi alanlarda çalıştı? GÜBRETAŞ’ta ne iş yapıyor?

Yasin Ayaz kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Yasin Ayaz’ın hayatı...

Aa Emlak Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aa Emlak Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Türker Meydan tarafından kuruldu.

AA Finans Ödemeler Dengesi Beklenti Anketi belli oldu!

AA Finans Ödemeler Dengesi Beklenti Anketi'ne katılım sağlayan ekonomistler, cari işlemler hesabının mart ayında 5,74 milyar dolar açık vermesini öngörüyor.

İnşaa Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnşaa Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yıldız tarafından kuruldu.

Ayaz Ali Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayaz Ali Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Karakuş tarafından kuruldu.

Ayaz Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ayaz Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Bayram Ayaz tarafından kuruldu.

Aa Plus İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aa Plus İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de Nuri Onur tarafından kuruldu.

Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak!

Daha önce sektörün dev markaları; Ant Yapı ve Sabancı Grubu ortaklığını Riva'ya taşıyan Süreyya Ayaz, birikim ve deneyimlerini SA Riva İnşaat ve Danışmanlık A.Ş. çatısı altında topluyor. Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak...

Aa Tasarım Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aa Tasarım Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited  Şirketi Kadıköy’de  5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Can Asmalı ve  Ahmet Gökce tarafından kuruldu.

YDA İnşaat'ın uzun vadeli ulusal kredi notu AA!

YDA İnşaat'ın Uzun Vadeli Ulusal Kredi Derecelendirme Notu AA (Trk) , Kısa Vadeli Ulusal Kredi Derecelendirme Notu A-1+ (Trk) ve görünümü stabil olarak teyit edildi. 

Deniz GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

Deniz GYO'nun KOBİRATE Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından yürütülen kredi derecelendirme süreci sonucunda; Uzun Vadeli Ulusal Notu AA-, Kısa Vadeli Ulusal Notu A-1, görünümleri ise olumlu olarak belirlendi. 

İŞ GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

İş GYO'nun SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş., yaptığı gözden geçirme sonucunda Şirketimizi "yatırım yapılabilir" kategori içerisinde değerlendirerek Uzun Vadeli (Ulusal) Notu (TR) AA, Kısa Vadeli (Ulusal) Notu A1+, görünümleri "Stabil" olarak teyit etti. 

Ayazğaa VadiKoru asres bilgileri Haberi

Ayazğaa VadiKoru asres bilgileri


Vadi Koru projesi "Aşk kadar beklenmedik, İstanbul kadar sıradışı" sloganıyla basına tanıtılıyor. İnvest İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Vadi Koru projesi 242 konut, 84 ofis ve 12 ticari üniteden meydana geliyor.  Ayazağa Vadi Koru'da  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. 


1+1’ler 67 ile 85 metrekare arasında tasarlandı. 

2+1’ler 105 ile 159 metrekare  arasında tasarlandı. 

3+1’lerde 177 ile 191 metrekare arasında tasarlandı. 


Vadi Koru daire fiyatları metrekare bazında 8 bin TL'den,  ofislerin metrekaresi ise  3 bin dolardan başlıyor.  Projede  ofis büyüklükleri ise 133 ve 257 metrekare aralığında değişiyor. 


Vadikoru Evleri Ayazağa'da daire sahiplerinde sosyal alanlar;


Alışveriş caddesi
Açık – kapalı otopark
Hamam
Sauna
Fitness salonu
Yüzme havuzu
Basketbol
Voleybol sahası
Yürüyüş alanları
Çocuk oyun alanları 


Vadi Koru  Evleri nerede?


İstinye sahiline 5 km, 
Göktürk’e 7 km, 
Maslak’a 3 km, 
Türk...