26 / 04 / 2024

Ayazma Emlak Konutları kura başvuru şartları

Ayazma Emlak Konutları kura başvuru şartları

Kuralı satışları için başvuru süreci 30 Ocak'ta sona erecek olan Ayazma Emlak Konutları 1.340 ada 5 ve 36 numaralı parsellerde yükseliyor. İşte Ayazma Emlak Konutları kura başvuru koşulları...

Ayazma Emlak Konutları kura başvuru şartları!

Ayazma Emlak Konutları 'nda kura başvuru süreci 30 Ocak 2015 tarihinde sona erecek. Projede yaklaşık 300-350 tane konutun satışı kura ile gerçekleşecek. İşte Ayazma Emlak Konutları kura başvuru şartları...

Ayazma Emlak Konutları kuralı satış başvuruları!

Daire teslimleri 36 ay sonra gerçekleşecek olan Ayazma Emlak Konutları kuralı satış başvuruları devam ediyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor.

Ayazma Emlak Konutları kura başvuruları!

Toplamda 1.239 adet dairenin yer aldığı Ayazma Emlak Konutları kura başvuruları devam ediyor. Proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor.

İkitelli Ayazma Emlak Konutları telefon!

İkitelli Ayazma Emlak Konutları telefon numarası 0216 579 15 15 olarak belirlendi. Kura satışları için başvuru süreci devam eden projede stüdyodan 4 oda 1 salon dublekse kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Emlak Konut Ayazma Konutları kura!

Toplam 1.239 tane daireden meydana gelen Emlak Konut Ayazma Konutları kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Başvuruların başladığı projede son başvuru tarihi 30 Ocak olarak belirlendi.

Ayazma Emlak Konutları kuralı satış!

Ayazma Emlak Konutları kuralı satış süreci başladı. Dairelerin 396 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 0,50 faiz oranıyla 120 aya kadar vade yapılıyor. Projede 1.239 tane daire yer alıyor.

Ayazma Emlak Konutları'nda kuralı satışlar başladı!

Ayazma Emlak Konutları'nda kuralı satışlar başladı. 300-350 dairenin kura yöntemiyle satışa sunulduğu projede daire fiyatları 396 bin TL ile 1 milyon 92 bin TL arasında değişiyor. Projede toplam 1.239 tane daire yer alıyor.

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ayazma Emlak Konutları 2. Etap projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ayazma Emlak Konutları 1. Etap projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap park alanının kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ayazma Emlak Konutları 1. Etap proje kapsamındaki park alanının kısmi geçici kabulü yapıldığını duyurdu...

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Ayazma Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı...

Ayazma Emlak Konutları'nda son 18 daire!

Ayazma Emlak Konutları'nda son 18 daire için satışlar devam ediyor. Fiyatlar 451 bin TL'den başlıyor...

Ayazma Emlak Konutları satış fiyatı listesi!

Ayazma Emlak Konutları satış fiyatı listesi haberimizde yer alıyor.  Ayazma Emlak Konutları projesinde 2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1, 4+1 dubleks daire tipleri bulunuyor.

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Ayazma Emlak Konutları 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı...

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap kira değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ayazma Emlak Konutları 2. Etap kira değerleme raporunu yayınladı...

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap kira değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ayazma Emlak Konutları 1. Etap'ın kira değerleme raporunu yayınladı. 

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap kira değerleme raporu!

Emlak Konut Ayazma Emlak Konutları 1. Etap Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi için hazırlatılan kira değerleme raporunu yayınladı. 

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap 2017 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Ayazma Emlak Konutları 2. Etap projesi için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Ayazma Emlak Konutları 1. Etap projesinin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Ayazma Emlak Konutları değerleme raporu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Ayazma Emlak Konutları değerleme raporu yayınladı.

Ayazma Emlak Konutları kura başvuru şartları Haberi

Ayazma Emlak Konutları kura başvuru şartları

İstanbul'un Başakşehir ilçesine bağlı olan İkitelli bölgesinde inşa edilen Ayazma Emlak Konutları'nın 36 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Proje Emlak Konut GYO imzası ile hayata geçiriliyor.


Ayazma Emlak Konutları kura başvuru koşulları haberimizin devamında mevcut. Projede yer alan konut tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Yaklaşık 300-350 adet dairenin satışı kura ile gerçekleşecek olan Ayazma Emlak Konutları ödeme koşulları kapsamında minimum 50 bin TL peşin ödeme yapıldığında 0,50 faiz ile 120 ay vade yapılabiliyor.


Emlak Konut Ayazma Emlak Konutları kura satışlarına katılabilmek için 10 bin TL başvuru bedeli ödeniyor. Projede toplam 1.239 adet konut bulunuyor.


İkitelli Ayazma Emlak Konutları fiyatları 2 oda 1 salonlarda 396 bin TL ile 557 bin TL, 3 oda...