19 / 04 / 2024

aydın doğan ve zorlu

aydın doğan ve zorlu

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu'nun gözü kulağı bugünlerde Zorlu Center'da. Zorlu Gayrimenkul'un Zincirlikuyu'da hayata geçirdiği bu projenin kaba inşaatı çoktan tamamlandı. Şimdi ince işleri sürdürülüyor

Doğanşehir'de deprem konutlarından 350'si ay sonuna kadar tamamlanacak

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, martta temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin, ay sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi planlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Çanakkale ile Aydın'da arsa ve arazi satılacak! 

Çanakkale'de yer alan bir arazi ve Aydın'da yer alan bir arsa satışa çıkarıldı. İşte detaylar...

Malatya Doğanşehir'de köy tipi afet evleri teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı köy tipi afet evleri ise teslime hazırlanıyor.

Malatya Doğanşehir'deki 350 deprem konutu teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerin yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, Mart ayında temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin gelecek ay hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Aydın Doğan Yalçındağ kariyerine nerede başladı? Hangi online video kanalını kurdu?

Aydın Doğan Yalçındağ kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Aydın Doğan Yalçındağ ile ilgili merak edilen her şey...

Sabit Aydın ne zaman ve nerede doğdu? Batısöke Çimento Sanayi’nde ne iş yapıyor?

Sabit Aydın kimdir? Ne zaman hangi ilde dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Çimento Sanayi’ndeki görevi ne? İşte Sabit Aydın ile ilgili merak edilen her şey...

Aydın Özcan Konut Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Özcan Konut Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Karakuş ve Aydın Özcan ortaklığında kuruldu.

Malatya Doğanşehir'de depremzedeler için yapılan kalıcı konutlar hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından afetzedeler için inşa dilen kalıcı konutlar hızla yükseliyor.

Doğanşehir'deki esnaf konteyner çarşının kurulumunda sona gelindi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde,4 konteyner çarşıdan birinin kurulumunda sona gelindi.

Malatya Doğanşehir'deki 952 kalıcı konut yıl sonunda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak belirtilen depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 952 kalıcı konut için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Todo Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Todo Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Emrah Arkın Doğan ve Alper Tokmak ortaklığında kuruldu.

TOKİ Aydın Bozdoğan projesi belli oldu! Ayda 2.280 TL taksitle ev sahibi olun!

TOKİ Aydın Bozdoğan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Bozdoğan ‘da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Bozdoğan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Bozdoğan sosyal konut projesi...

Gold Caspian Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Caspian Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Aydın Khodaverdıan ve Sara Ebrahımı ortaklığında kuruldu.

aydın doğan ve zorlu Haberi

aydın doğan ve zorlu



Ahmet Nazif Zorlu'nun projenin pazarlamasıyla bizzat ilgilendiğini daha önce bu sayfalarda yazmıştık. Nasıl ilgilenmesin ki? Zorlu, Mart 2007'de 800 milyon dolara aldığı bu arazinin üzerine 2.5 milyar dolarlık yatırım yapıyor.


İçinde alışveriş merkezi, otel, ofis ve rezidansların bulunduğu Zorlu Center'da 584 de konut var. 4 bloktan oluşan projede, rezidansların metrekaresi 9 bin 500 dolardan satışa sunuluyor. 20 bin metrekarelik alansa yatay ofisler için ayrılmış.

Zorlu Center'daki konutlar bu yılın sonuna doğru, ofislerse 2013'te sahiplerine teslim edilecek. Bütün bunları neden mi anlatıyoruz? Geçen hafta bizi de heyecanlandıran bir duyum aldık da ondan. 


Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Zorlu Center'ın bir bloğunu olduğu gibi satın almış. Bu duyumun aslını Ahmet Nazif Zorlu'ya sorduk. Zorlu, "Ben böyle bir şey bilmiyorum. Olmadık dedikodu çıkarmayı ne...