19 / 04 / 2024

aydos land ödemeleri

aydos land ödemeleri

Aydos Land iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. MS Mega Yapı tarafından yükselen proje İstanbul Pendik'te hayata geçiriliyor.

Aydos Land ödeme bilgisi!

Aydos Land ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. Toplamda 600 daireden meydana gelen projede fiyatlar 235 bin TL'den başlıyor. 

Aydos Land Sitesi Pendik fiyat listesi!

Aydos Land Sitesi Pendik fiyat listesi minimum 178 bin TL'den başlıyor. Projede vade farksız 60 ay taksitli ödeme yapılabiliyor...

Son dakika! İBB bursu 2. taksit ödemeleri hesaplara yatırılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından verilen bursların 2. taksit ödemeleri hesaplara yatırılmaya başlandı. Öğrenciler tarafından merakla beklenen müjdeyi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabından duyurdu...

Son Dakika Aile Bakanı Göktaş'tan ekim müjdesi! 1250 TL'lik Aile Destek ödemeleri hesaplara yattı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan Aile destek paketi ödemeleri bugün itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlandı. 

Borcu olanlar dikkat: Borç yapılandırma ödemeleri için son gün!

Sigorta prim borçları ve yapılandırma kapsamındaki vergiler ile idari para cezalarına dair borçların ödenmesindeki uzatılan süre bugün sona eriyor.

Vergi borcu olanlar dikkat! Borç yapılandırmada bugün son gün! Elinizi çabuk tutun!

Vergi borcu olanları yakından ilgilendiren borç yapılandırmada birinci ve ikinci taksit ödemeleri bugün sona eriyor. İşte ayrıntılar...

2023 SGK prim borcu ödemleri için son tarih ne zaman? SGK yapılandırma ödemeleri nereden yapılıyor?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) yapılandırma ödemeleri takvimi merakla sorgulanıyor. Peki, 2023 SGK prim borcu ödemleri için son tarih ne zaman? Yapılandırma neleri kapsıyor? İşte detaylar...

Yaşlılık maaşı Haziran ödemeleri hesaplara yattı mı? Yaşlılık aylığı alanlar dikkat! Hesaplara tam 3 bin 490 TL yatacak!

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, emekli maaşlarının erken ödenmesiyle beraber yaşlılık maaşı ödeme tarihleri merak edilmeye başlandı. Peki yaşlılık maaşı Haziran ödemeleri hesaplara yattı mı?

Çiftçiler müjde! Tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara yattı!

Çiftçilerin merakla takip ettiği tarımsal destek ödemeleri bugün itibariyle hesaplara yatırtılmaya başlandı. İşte ödemeye ilişkin detaylar...

TOKİ 2+1, 3+1 konut ödeme planı açıklandı mı? TOKİ ödemeleri ne zaman başlıyor? Başvuranlar hemen bakın! 

"TOKİ ödeme planı nasıl olacak?" sorusunun yanıtı son günlerde sık sık araştırılıyor. Kura çekilişlerinin tamamlanmasının ardından peşinat ve taksit ödemeleri merak edilmeye başlandı. Peki TOKİ ödemeleri ne zaman yapılacak? 

Aile Destek Ödemeleri hesaplara geçti... İşte hesaplara geçen para miktarı

Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Aile Destek Ödemeleri vatandaşların hesaplarına aktarılmaya başlandı. Aile Destek Ödemesi alan vatandaşlar hesaplarına ne kadar geçtiğini merak etmeye başladı. İşte Aile Destek Ödemesi'nin detaylarına ilişkin tüm bilgiler.

Öğrenciler dikkat! Ödemeler yatırılmaya başlandı! Hesaplarınıza hemen bakın!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu yaptığı açıklamada öğrencilerin merakla beklediği, GSB burs ve öğrenim kredisi ödemeleri ile ilgili bir açıklama yaptı. Kasapoğlu yaptığı açıklamada: Ödemelerin hesaplara yatırılmaya başlandığını söyledi.

Depremzedelere 10 bin TL'lik destek ödemeleri başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremlerde konutları hasar gören vatandaşlara 10 bin TL tutarındaki Hane Başı Destek Ödemeleri verilmeye başlandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan şok! Her ay 1.250 TL ödenecek! Aralık ayı Aile Destek ödemeleri ne zaman?

Aile Destek Programı ödemeleri, aralık ayına girilmesiyle yeniden araştırılmaya başlandı. Devlet paraya ihtiyacı olan hanelere 850 TL ile 1.250 TL destek sağlıyor. Peki, Aralık ayı Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yattı mı? Hemen bakın!

TOKİ Arsa kura çekimi ne zaman? TOKİ arsa ödemeleri nasıl yapılacak? TOKİ arsa fiyatları ne kadar? 

TOKİ arsa kuraları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 2022 TOKİ sosyal konut başvurularının tamamlanmasından sonra kuralar çekilmeye başlandı. TOKİ Arsa kura çekimi ne zaman, ödemeleri nasıl yapılacak, arsa fiyatları ne kadar?  

aydos land ödemeleri Haberi

aydos land ödemeleri

Aydos Land projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa ediliyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede  1+1 daireler minimum 61 metrekare, 2+1 daireler minimum 71 metrekare, 3+1 daireler minimum 128 metrekare ve 4+1 daireler minimum 178 metrekare olarak tasarlandı.

Aydos Land projesinde teslimlerin 2019 yılında gerçekleştirilmesi öngörülüyor. Fiyatların 224 bin TL'den başladığı projede taksitler 2 bin 256 TL'den başlıyor. Projede yüzde 5 peşinata 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. 
 
Aydos Land projesi konum olarak; E-5 otoyoluna 3.5 kilometre, Sabiha gökçen havalimanına 7 kilometre, Marmara Hastanesi Metro İstasyonu'na 3 dakika, sahil yoluna ise 5 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 

Birçok sosyal alana sahip projede sauna, spor alanı, otopark,  çocuk oyun alanı, fitness, yüzme havuzu mevcut.


Aydos Land iletişim bilgisi!

Tel: 444...