20 / 04 / 2024

ayhan giyim

ayhan giyim

Kadın giyim sektöründe hizmet veren Ayhan Giyim Avrupa'daki mağaza sayısını ikiye katlamayı hedefliyor...

İşten çıkarma dalgası büyüyor! Ünlü giyim markası 1500 çalışanını işten çıkaracak!

Son dakika haberine göre, İsveçli perakende giyim markası H&M, bin 500 çalışanının işine son vereceği açıkladı.

Hazır giyim ve tekstilde büyük kayıp başladı

Korona virüs salgınında üretim, yatırım ve ihracat gibi birçok alanda rekor kıran Türkiye hazır giyim ve tekstil sektörleri, korona salgını ve savaş sonrası bozulan ekonomik veriler sebebiyle zor bir dönemlerden geçiyor.

Tchibo kış giyim modası ile soğuklara hazır! Peki ya siz? İşte 29 Eylül 2022 Tchibo fiyat listesi!

Tchibo kış giyim modasını satışa sundu. Cazip fiyatlarla satışa sunulan ürünlerin inovatif özellikleri dikkat çekiyor. Örneğin montlarda akıllı telefon için pratik cepler ve kulaklık için kablo girişleri bulunuyor. Ya da yağmurluğun yakası tek dokunuşla kapüşona dönüşebiliyor. İşte Tchibo fiyat list

TEB ile giyim alışverişleriniz bir başka olacak! TEB’ten dev kampanya!

TEB birbirinden farklı kampanyalar gerçekleştiriyor. Onlardan biri de giyim ve aksesuar harcamalarında yaptığı kampanya. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte giyim ve aksesuar kampanyasına dair detaylar!

VakıfBank giyim ve kozmetik alışverişlerinde yüz güldürecek! VakıfBank’tan büyük kampanya!

VakıfBank müşterilerine sayısız kampanyalar sunmaya devam ediyor. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte giyim ve kozmetik alışverişlerinde geçerli olan kampanya!

Hazır giyim ve konfeksiyondan 14,2 milyar dolarlık rekor ihracat

Hazır giyim ve konfeksiyon sektörü, senenin sekiz ayında 14 milyar 248 milyon dolarlık ihracat ile tüm zamanların en yüksek ocak-ağustos ihracatını gerçekleştirdi.

Zevkli tasarımların adresi Suwen’den Yaz Ev giyim ürünlerinde indirim fırsatı! İşte 20 Eylül 2022 Suwen fiyat listesi

Kadın giyim markası Suwen sezon sonuna özel yaz ev giyim ürünlerinde indirim kampanyası başlattı. İşte Suwen'in kampanyalı ürünlerinden bazılarının fiyat listesi

Lacoste’dan giyim ve aksesuar ürünlerinde indirim fırsatı! 20 Eylül 2022 Lacoste fiyat listesi

Fransa’nın en önemli giyim ve aksesuar markalarından biri olan Lacoste online mağazasından alışveriş yapanlara özel giyim ve aksesuar ürünlerinde yüzde 25’e varan indirim kampanyası uyguluyor. 

Chicco’dan sezon sonu kampanyası! Giyim ve ayakkabılarda net yüzde 50 indirim. İşte Chicco’nun 8 Eylül 2022 fiyatları

Bebekleri için en iyisini isteyen anne babaların gözde alışveriş markası Chicco sezon sonu müthiş bir kampanyaya imza atıyor. Chicco, tüm bebek giyim ve ayakkabılarında net yüzde 50 indirime gitti. İşte 8 Eylül 2022 fiyatları.

Hazır giyim devinden iki kritik yatırım

3 kıta ve 44 ülkede yer alan mağazalarıyla, başta Türkiye olmak üzere yakın coğrafyanın en büyük hazır giyim perakendecilerinden biri olan Aydınlı Grup, iki büyük yatırım yaptı.

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Kuruldu!

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Penti’de indirim yağmuru! İç Giyim 99 TL! İşte detaylar!

Penti her kadının severek kullandığı ve tercih ettiği iç giyim markalarından biridir. Penti iç çamaşır ürünlerinde büyük indirim yaptı. İşte Penti indirimli iç çamaşır ürünleri!

Titan Giyim Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Titan Giyim Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Musa Abubokarov ve Shamsudın Samdov ortaklığında kuruldu.

ayhan giyim Haberi

ayhan giyim
Kadın giyim sektöründe faaliyet gösteren Ayhan Giyim, 2014 hedeflerini açıkladı. Avrupa'da mağazalaşmaya hızla devam eden firma, 2014 yılında Avrupa'daki mağaza sayısını ikiye katlamayı hedefliyor. Firma, internet satışlarına da...