23 / 04 / 2024

Ayhan Tekstil 5 yıldızlı otel

Ayhan Tekstil 5 yıldızlı otel

Uluslararası Türk tekstil firması Ayhan Tekstil'in sahipleri, İstanbul' da Kağıthane Cendere yolunda Vadi İstanbul Projesi' nin hemen yanında yer alacak, 5 yıldızlı otel inşaatına başladı...

Grup Ada İnşaat Kuyumculuk Tekstil Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Grup Ada İnşaat Kuyumculuk Tekstil Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Demir tarafından kuruldu.

Tekstil ve hazır giyim ABD’de vites yükseltti: Hedef 5 milyar dolarlık ihracat!

Türk hazır giyim ve tekstil sektörleri ihracatta güç birliği sağlayarak, ABD’de ortak ticaret heyeti toplantı düzenledi. 42 firmanın yer aldığı heyet ile ABD pazarından daha fazla pay alınması hedefleniyor.

Örkmez Group İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örkmez Group İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bedirhan Örkmez, Kübranur Örkmez ve Yusufhan Örkmez ortaklığında kuruldu.

Aypar İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aypar İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Aydın tarafından kuruldu.

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Haydar Tunç ve Öner Aydın ortaklığında kuruldu.

Birleşmiş Milletler'den deprem bölgesinde tekstil sektörünü destekleyecek 2,5 milyon dolarlık program!

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen bölgelerde, tekstil ve ilişkili sektörlere yönelik başlatmış olduğu 2,5 milyon dolarlık yeni programla 3 bin 500 kişiye istihdam sağlamayı planlıyor.

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Turan tarafından kuruldu.

Canbay Group İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canbay Group İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Canbay tarafından kuruldu.

Çeyiz alacaklar koşun: Karaca ‘Evlilik Paketi’ne 5 bin TL indirim yapıyor! İşte kampanya koşulları..

Ev tekstil ve mutfak ürünleri markası Karaca yeni evleneceklere özel ‘Evlilik Paketi’ kampanyasıyla karşımızda. Evlilik Paketi alacaklara tam 5 bin TL indirim var. Peki nasıl mı? İşte kampanya detayları..

Uldgrup İnşaat Otomotiv Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uldgrup İnşaat Otomotiv Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Uludoğan tarafından kuruldu.

Özüm Tutuş İnşaat Malzemeler Elektrik Malzemeleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özüm Tutuş İnşaat Malzemeler Elektrik Malzemeleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Çelikkıran tarafından kuruldu.

Tempo İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kocatepe Şubesi açıldı!

Tempo İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kocatepe Şubesi bugün Bayrampaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zürife Haliloğlu tarafından açıldı.

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi açıldı!

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Gedik tarafından açıldı. 

Ayhan Tekstil 5 yıldızlı otel Haberi

Ayhan Tekstil 5 yıldızlı otel

ULUSLARARASI Türk tekstil firması Ayhan Tekstil'in sahipleri, İstanbul'da Kağıthane Cendere yolunda Vadi İstanbul Projesi'nin hemen yanında yer alacak, 5 yıldızlı otel inşaatına başladı. 


Otelin diğer 5 yıldızlı otellere nazaran en büyük özelliği, "roof'unda tamamen camdan yapılacak olan en az 8 tane, her biri 60 metrekare alanında olacak ses geçirmeyen özel odalar. 


Ayhan Tekstil'in sahibi Cem Karabulut, proje ile alakalı şunları söyledi: "Türk firması olarak tekstil alanındaki başarımızı inşaat sektörünede taşıma kararı aldık. İnşaatına başladığımız otel. yılbaşından sonraki aylarda tamamlanacak, yeni yılın son aylarına doğru tamamen bitmiş olacak. Tekstilde oldukça başarılı olan bir firmayız. Yurt içinde ve dışında bir çok mağazalarımız mevcut." 



Ticari...