25 / 04 / 2024

Ayhan Tekstil nereye otel yapıyor

Ayhan Tekstil nereye otel yapıyor

Uluslararası Türk tekstil firması Ayhan Tekstil'in sahipleri, İstanbul' da Kağıthane Cendere yolunda Vadi İstanbul Projesi' nin hemen yanında yer alacak, 5 yıldızlı otel inşaatına başladı...

Grup Ada İnşaat Kuyumculuk Tekstil Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Grup Ada İnşaat Kuyumculuk Tekstil Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Demir tarafından kuruldu.

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Turan tarafından kuruldu.

Özüm Tutuş İnşaat Malzemeler Elektrik Malzemeleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özüm Tutuş İnşaat Malzemeler Elektrik Malzemeleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Çelikkıran tarafından kuruldu.

Güldan Gayrimenkul Danışmanlık Tekstil Petrol Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güldan Gayrimenkul Danışmanlık Tekstil Petrol Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Güldan tarafından kuruldu.

Has Bora İnşaat Emlak Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Bora İnşaat Emlak Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bora tarafından kuruldu. 

Emitsan Tekstil Pazarlama Ve İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emitsan Tekstil Pazarlama Ve İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Aysem Mobilya Dekorasyon İnşaat Nakliye Turizm Tekstil Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Aysem Mobilya Dekorasyon İnşaat Nakliye Turizm Tekstil Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Ayhan Çankaya tarafından 150 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Bahçelievler, Siyavuşpaşa Mahallesi, Sarmaşık Sokak'ta kuruldu.

Showtur Turizm Tekstil Halıcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Showtur Turizm Tekstil Halıcılık Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 100 bin tL sermaye ile, Ayhan Mehmet Çınar Müdürlüğü'nde, Fatih Aksaray Mahallesi 'nde kuruldu.

Dorsel İnşaat Kimya Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dorsel İnşaat Kimya Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Aktaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta Beykoz, Kavacık Mahallesi, Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta kuruldu.

Çardak Temizlik Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çardak Temizlik Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Ersin Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da kuruldu.

Ayhan Tekstil İstanbul'da 5 yıldızlı otel inşa edecek!

Tekstil sektörünün önemli firmalarından Ayhan Tekstil, otelcilik işine giriyor. Şirket, İstanbul'da Kağıthane Cendere yolunda, Vadi İstanbul projesinin hemen yanında yer alacak 5 yıldızlı otel inşaatına başladı.

Ayhan Tekstil İstanbul'da 5 yıldızlı otel inşa ediyor!

TESKSTİL sektörünün önemli firmalarından Ayhan Tekstil, otelcilik işine giriyor. Şirket, İstanbul'da Kağıthane Cendere yolunda, Vadi İstanbul projesinin hemen yanında yer alacak 5 yıldızlı otel inşaatına başladı...

Ayhan Tekstil 5 yıldızlı otel yapacak!

Uluslararası Türk tekstil firması Ayhan Tekstil' in sahipleri, İstanbul' da Kağıthane Cendere yolunda. Vadi İstanbul Projesi'nin hemen yanında yer alacak, 5 yıldızlı otel inşaatına başladı.

Ayhan Tekstil nereye otel yapıyor Haberi

Ayhan Tekstil nereye otel yapıyor

ULUSLARARASI Türk tekstil firması Ayhan Tekstil'in sahipleri, İstanbul'da Kağıthane Cendere yolunda Vadi İstanbul Projesi'nin hemen yanında yer alacak, 5 yıldızlı otel inşaatına başladı. 


Otelin diğer 5 yıldızlı otellere nazaran en büyük özelliği, "roof'unda tamamen camdan yapılacak olan en az 8 tane, her biri 60 metrekare alanında olacak ses geçirmeyen özel odalar. 


Ayhan Tekstil'in sahibi Cem Karabulut, proje ile alakalı şunları söyledi: "Türk firması olarak tekstil alanındaki başarımızı inşaat sektörünede taşıma kararı aldık. İnşaatına başladığımız otel. yılbaşından sonraki aylarda tamamlanacak, yeni yılın son aylarına doğru tamamen bitmiş olacak. Tekstilde oldukça başarılı olan bir firmayız. Yurt içinde ve dışında bir çok mağazalarımız mevcut." 



Ticari...