19 / 04 / 2024

Ayhan Tekstil otel projesi

Ayhan Tekstil otel projesi

TESKSTİL sektörünün önemli firmalarından Ayhan Tekstil, otelcilik işine giriyor. Şirket, İstanbul'da Kağıthane Cendere yolunda, Vadi İstanbul projesinin hemen yanında yer alacak 5 yıldızlı otel inşaatına başladı...

Ayhan Tekstil 5 yıldızlı otel inşa ediyor!

Uluslararası Türk tekstil firması Ayhan Tekstil 'in sahipleri, İstanbul'da Kağıthane Cendere yolunda. Vadi İstanbul Projesi 'nin hemen yanında yer alacak, 5 yıldızlı otel inşaatına başladı.

Ayhan Tekstil Cendere yolunda 5 yıldızlı otel inşa ediyor!

Uluslararası Türk tekstil firması Ayhan Tekstil'in sahipleri, İstanbul' da Kağıthane Cendere yolunda Vadi İstanbul Projesi' nin hemen yanında yer alacak, 5 yıldızlı otel inşaatına başladı...

Grup Ada İnşaat Kuyumculuk Tekstil Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Grup Ada İnşaat Kuyumculuk Tekstil Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Demir tarafından kuruldu.

Antalya'ya 4 yıldızlı, 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor!

Sirkeci İplik Tekstil Petrol Ürünleri Transmarin Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi otel projesi için düğmeye bastı. Antalya'ya 4 yıldızlı 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor...

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Turan tarafından kuruldu.

Üsküdar Emek Otel İşletmeciliği Ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Emek Otel İşletmeciliği Ve Tekstil Limited Şirketi Üsküdar'da Emine Fazlıoğlu tarafından kuruldu.

Tempire Otel Turizm Tekstil İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu1

Tempire Otel Turizm Tekstil İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Ufuk Tırekı ve Vedat Ekmekci ortaklığında kuruldu.

Özüm Tutuş İnşaat Malzemeler Elektrik Malzemeleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özüm Tutuş İnşaat Malzemeler Elektrik Malzemeleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Çelikkıran tarafından kuruldu.

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Vatan Otel İşletmeciliği Tekstil Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Grand Liza Şubesi açıldı!

Vatan Otel İşletmeciliği Tekstil Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Grand Liza Şubesi 100 TL sermaye bedeli ile Fahrettin Akyüz tarafından açıldı.

Güldan Gayrimenkul Danışmanlık Tekstil Petrol Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güldan Gayrimenkul Danışmanlık Tekstil Petrol Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Güldan tarafından kuruldu.

Pegas Turizm Otel İşletmeciliği İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Pegas Turizm Otel İşletmeciliği İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 83 milyon 320 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Gedikli tarafından açıldı. 

Açık Otel ve Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Açık Otel ve Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Açık tarafından kuruldu. 

Has Bora İnşaat Emlak Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Bora İnşaat Emlak Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bora tarafından kuruldu. 

Çelebi Otel Turizm İnşaat Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Çelebi Otel Turizm İnşaat Tekstil Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel İşleyen tarafından kuruldu. 

Ayhan Tekstil otel projesi Haberi

Ayhan Tekstil otel projesi

TESKSTİL sektörünün önemli firmalarından Ayhan Tekstil, otelcilik işine giriyor. Şirket, İstanbul'da Kağıthane Cendere yolunda, Vadi İstanbul projesinin hemen yanında yer alacak 5 yıldızlı otel inşaatına başladı. 7 bin metrekare kapalı alan üzerine inşa edilecek olan otelin 17 tane suit, 3 7 tane normal odası olmak üzere toplam 52 odası olacak. 


Açık ve kapalı havuzu otelin diğer 5 yıldızlı otellere nazaran en büyük özelliği, roofunda tamamen camdan yapılacak olan en az 8 tane her biri 60 metrekare büyüklüğünde ses geçirmeyen özel odalar olacak. Ayhan Tekstil'in sahibi Cem Karabes yıldızlı otel inşaatına başladı. 


Bulut, tekstildeki başarılarını inşaat sektörüne taşıma kararı aldıklarını belirtti. Zincire verebiliriz Karabulut, şu bilgileri verdi: "İnşaatına başladığımız otel, yılbaşından sonraki aylarda tamamlanacak, yeni yılın son aylarına doğru tamamen bitmiş olacak....