19 / 04 / 2024

Aylin Coşkun ve Volkan Aslan

Aylin Coşkun ve Volkan Aslan

15 yıldır birlikte olan Aylin Coşkun ve Volkan Aslan, geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu. Çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Coşkun, ''Düğün takılarımla 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim'' dedi.

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Coşkun tarafından kuruldu.

Firat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Berk Coşkun ve Dicle Firat ortaklığında kuruldu.

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Coşkun tarafından kuruldu.

Fsm Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Fsm Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nur Coşkun ve Sümeyra Coşkun ortaklığında kuruldu.

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Coşkun tarafından kuruldu.

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Edibe Köprülü, Elif Sena Silan, Yusuf Köprülü, Hikmet Coşkun ve Halil Mert Çelebi ortaklığında kuruldu.

Adalar Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adalar Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Coşkun ve Ufuk Sanatçı ortaklığında kuruldu.

Eslem Vinç Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eslem Vinç Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Ünal, Doğuş Yanık, Fikret Erdal, Mustafa Coşkun ve Yusuf Akduman ortaklığında kuruldu.

Dq Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Dq Yapı Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Adem Duha Coşkun ve Furkan Bahadır Karatomas ortaklığında kuruldu.

Bll Bella Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bll Bella Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Coşkun ve Sema Güner ortaklığında kuruldu.

Marin Door Denizcilik Limited Şirketi kuruldu!

Marin Door Denizcilik Limited Şirketi Pendik'te 90 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Eryılmaz, Osman Coşkun ve Özcan Coşkun ortaklığında kuruldu.

Aylin Coşkun ve Volkan Aslan Haberi

Aylin Coşkun ve Volkan Aslan

İlişkileri 15 yıldır devam eden Aylin Coşkun ve Volkan Aslan, geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Coşkun çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

İşte Aylin Coşkun'un açıklamalarından satır başları...
''Ben yıllarca herkese büyük altın götürdüm. Ya beşi bir yerde ya da büyük altın takmışımdır insanlara. Dolayısıyla oraya gelen bazılarına takıldım bu konuda. Mesela ben bir şey takamamışımdır ama gelmiştir düğünüme onlara ‘gerek yok, hiçbir şey takmayın’ dedim.

Zaten babam bir arsa bir de dükkan aldı düğün hediyesi olarak. Onun haricinde ‘sağ kolun benim orayı ben dolduracağım’ dedi.

Bütün altınlar iç içeydi, çıkaramadım neredeyse kollarım kanadı. Hatta boynuma takılan kolyeleri koparım attım, çıkarmakla uğraşmak yerine.

Takılarla rahat 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim. Hesaplamadım ama bayağı var orada. İki tarafta...