26 / 04 / 2024

Aylin İLGEN

Aylin İLGEN

6331 Saylı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'nun Apartman ve Sitelerde Uygulanması kitabının yazarı Aylin İlgen, www.emlakkulisi.com okurlarına özel yazı hazırladı. İşte İlgen'in yazısı...

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Aylin Selen kimdir? Aylin Selen ne iş yapmaktadır? 

Aylin Selen TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesidir. Aylin Selen, 1991 senesinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra çalıştığı firmaları takiben 1994 senesinde Akfen Grubu’na geçmiştir.

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Kuruldu!

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Beykoz’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Aylin Shahrokhı ile Ramin Shahrokhı ortaklığıyla kuruldu.

Otomobil alacaklar dikkat! Sıfır araç aldı bin pişman oldu!

İstanbul'da 2022 yılında 373 bin 469 TL'ye sıfır araç alan Aylin Altaner, otomobili 1423 kilometredeyken motor arızası verdi. Ancak bayi otomobili değiştirmek yerine motoru değiştirmeyi teklif etti.

Lüks konut yatırımında rota Türkiye ve KKTC gibi gelişen ülkelere çevrildi!

Pandemi öncesi yıldızı parlak finans merkezi küresel kentler lüks konut yatırımında geriye düşüyor. Emlak profesyoneli Aylin Pelin Onar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada lüks konut yatırımlarının gelişen ülkelere kaydığını söyledi.

45. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’a yoğun talep! 26 Nisan'da kapılarını açıyor!

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 26 Nisan tarihinde kapılarını açıyor. ICA Group Türkiye Genel Müdürü Kemal Ülgen, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Tuğnur İnşaat Orman Ürünleri Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğnur İnşaat Orman Ürünleri Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuran Ülgen tarafından kuruldu.

Gold Realestate Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gold Realestate Danışmanlık Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aylin Güler tarafından kuruldu.

Feu Event Kurumsal Etkinlik Hizmetleri Limited Şirketi Kuruldu!

Feu Event Kurumsal Etkinlik Hizmetleri Limited Şirketi Kuthan Ülgen tarafından kuruldu.

Kira fiyatları artacak mı? İFM Kanun Teklifi konut sektörünü nasıl etkiler? 

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, İstanbul Finans Merkezi ile fiziki alanın kısıtlandığına dikkat çekerek, kira fiyatlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünlü ekonomi profesörü Aylin Seçkin Süper Bono ile ilgili herkesin merak ettiklerini açıkladı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aylin Seçkin, Süper Bono ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Gülgen İnşaat Matbaa Reklam Bilişim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülgen İnşaat Matbaa Reklam Bilişim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta Hakan Güler tarafından kuruldu.

Derinler Proje Geliştirme Danışmanlık Ve Yazılım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derinler Proje Geliştirme Danışmanlık Ve Yazılım Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Aylin Kenar tarafından kuruldu.

Aylin İLGEN Haberi

Aylin İLGEN

İnsanların taleplerine ve yaşam tarzlarına uygun yapılan farklı mimari yapılara sahip konut üretimleri sayesinde, inşaat sektörü büyük bir ivme ile ekonomik kalkınmanın lokomotifi durumuna gelmiştir. Konutların çeşitliliğinin artması, akıllı binalar ve yeşil sertifikalı modern ve teknoloji ağırlıklı yapılar beraberinde profesyonel bir yönetimi de gerekli kılmıştır. Bina ve tesis yönetim firmaları profesyonel yönetimi gerektiren site, residence, plaza ve AVM’lerin yer alacağı arazinin etüdü ve fizibilitesi ile proje danışmanlığı, aidat ve diğer gelirlerin toplanması ve takibi, finansman yönetimi, kiracı ilişkileri, portföy yönetimi, güvenlik, temizlik, teknik bakım ve onarım, concierge hizmetleri gibi pek çok birimiyle entegre tesis yönetimi hizmeti sunmaktadırlar.


Günümüzde yaşanan teknolojik gelişmeler her sektörde ve her alanda genel beklenti düzeyini yükseltmektedir. Modern pazarlama kampanyaları bizi hep daha yenisini daha iyisini istemeye...