25 / 04 / 2024

Aynur Vergili

Aynur Vergili

AKP Körfez Belediye Başkan Aday Adayı Aynur Vergili sahibi olduğu alışveriş merkezinde yer alan 4 salonlu sinema salonunu satışa çıkardı. Vergili, sinema salonu ve bir restoran için 7.2 milyon lira istiyor

Florya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirket kuruldu!

Florya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirket Esenyurt'ta 2 milyon 83 bin 525 TL sermaye bedeli ile Mehmduh Öztürk ve Aynur Öztürk ortaklığında kuruldu.

Aynur Teknik Enerji Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Aynur Teknik Enerji Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alı Kara Omar Kara tarafından kuruldu.

Han İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aynur Çelik, Selim Çelik ve Yavuz Şahin ortaklığında kuruldu.

Berceste Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berceste Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Aynur Demirağ ve Yusuf Alperen Beğen ortaklığında kuruldu.

Saar34 Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saar34 Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Aynur Arzu Aydemir ve Şaban Özbiçer ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin otomobiline ÖTV ayarı! İşte TOGG'un vergili ve vergisiz fiyatı

Yollara çıkması heyecanla beklenen Türkiye'nin otomobili TOGG için Elektrikli otoda indirimli ÖTV’ye tabi matrah artırıldı. Düşük ÖTV’ye bağlı matrah 700 bin TL'den 1.25 milyona çıktı. 

Başkentim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkentim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Vergili tarafından kuruldu.

Başkentim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Başkentim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Vergili tarafından kuruldu.

Konaklamada yeni dönem başlıyor! Turizmciler "ertelensin" diyor! İşte Bakan'dan gelen ilginç yanıt...

1 Nisan 2020’de yürürlüğe gireceği açıklanan Konaklama Vergisi pandemi nedeniyle önce 2021’e sonra da 1 Ocak 2023’e ertelenmişti. Bu durumda vergili konaklama dönemi 1 Ocak’ta başlıyor ancak turizmciler bir erteleme daha istiyor. Bakan Ersoy'un konuyla ilgili taleplere verdiği yanıt sektörün umutlar

Meva Global Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Global Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Aynur Ulu ve Harunnisa Gider ortaklığında kuruldu.

Ademirel İnşaat Elektrik Madencilik Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ademirel İnşaat Elektrik Madencilik Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Aynur Demirel tarafından kuruldu.

Cha Yapı İnşaat Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cha Yapı İnşaat Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Vergili, Ahmed Furkan Yavuz ve Halil Eren ortaklığında kuruldu.

Yaren Hafriyat İnşaat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaren Hafriyat İnşaat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Aynur Köprülü tarafından kuruldu.

Aynur Vergili Haberi

Aynur Vergili


30 Mart Yerel Seçimleri’nde AKP’den Körfez Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Aynur Vergili, sahibi olduğu Körfez Center AVM’de 1300 metrekare alanda yer alan taşınmazlarını satışa çıkardı. Tek tapu üzerinde 4 salonlu bir sinem salonu, çocuk oyun alanı ve restoranı bulunan Aynur Vergili, taşınmazında 5 artı 5 yıllık sözleşme ile kiracısı bulunduğunu ve taşınmazın kira gelirinin 45 bin lira olduğunu açıkladı.

LİMANI ÖVDÜ

Bir internet sitesine ilan veren Aynur Vergili, 1300 metrekarelik taşınmazın 750 metrekaresinde sinema salonunun, 300 metrekaresinde çocuk oyun alanının, 250 metrekaresinde ise restoranın yer aldığını belirtti. Körfez Center AVM’nin konumu itibariyle yatırımı uygun olduğunu açıklayan Vergili, Dubai Port limanını överek limanın bölgeye artı değer katacağını da ifade etti. Vergili taşınmazları için 7.2 milyon lira talep etti


Manşet...