19 / 04 / 2024

ayrancılar toki

ayrancılar toki

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi yarın  saat 14:00'de  gerçekleştirilecek.

CHP'li Özgür Karabat: 'Vatandaşlar TOKİ'den 250-300 bin liraya konut beklerken fiyatlar 4 milyon TL'ye çıktı'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat 6 Şubat depremlerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada vatandaşlar 250-300 bin liraya konut almayı beklerken şimdi bu konutların fiyatları 4 milyon liraya kadar çıktığını söyledi.

Torbalı Belediyesi İzmir'de ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı Ayrancılar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa ticaret alanı imarlı.

TOKİ arsa kura sonuçları! TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ arsa kura takvimi 10-28 Nisan 2023!

TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı açıklanmadı mı? Milyonlarca vatandaş tarafından araştırılıyor. İşte TOKİ arsa kura takvimi tarihleri!

TOKİ İstanbul kura sonuçları! TOKİ Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ İstanbul kura tarihi!

TOKİ İstanbul kura sonuçları sabırsızlıkla bekleniyor. TOKİ’ye başvuru yapan İstanbullular, kura çekilişlerine dair detayları öğrenmek istiyor. Peki TOKİ İstanbul kura sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar!

TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlar? TOKİ taksit ödemeleri nasıl olacak? TOKİ sözleşme ne zaman imzalanır 2023?

TOKİ kurasında isimleri çıkan vatandaşlar, taksit ödemelerine dair detayları araştırmaya başladı. Peki TOKİ taksit ödemeleri nasıl olacak? İşte detaylar!

TOKİ taksitleri ne zaman başlayacak 2023? TOKİ taksidi ne zaman başlar? TOKİ taksitleri ne zaman başlıyor 2023?

TOKİ kuraları hala devam ediyor. Kuralar devam ederken, TOKİ taksitlerinin ne zaman başlayacağı merakla soruluyor. İşte bu konudaki detaylar!

TOKİ İstanbul kura sonuçları! TOKİ İstanbul kura sonuçları 2023 açıklandı mı? İstanbul kura çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kura çekilişine dair son durumun ne olduğu merakla sorulmaktadır. İşte bu konuda merak edilenler!

TOKİ İstanbul kura sonuçları! TOKİ İstanbul kura ne zaman 2023? TOKİ İstanbul kura ne zaman açıklanacak?

TOKİ İstanbul kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı milyonlarca kişinin gündemini oluşturuyor. Peki “TOKİ İstanbul kura ne zaman 2023?” İşte detaylar!

2023 TOKİ İstanbul kura sonuçları! TOKİ İstanbul kura ne zaman 2023? İstanbul TOKİ kura çekilişi ne zaman 2023?

TOKİ İstanbul kuralarının ne zaman yapılacağı merakla sorgulanmaya devam ediyor. İşte 2023 TOKİ İstanbul kura sonuçlarına dair detaylar!

TOKİ İstanbul Arnavutköy kura sonuçları! TOKİ İstanbul Arnavutköy çekilişi ne zaman?

TOKİ kura çekiliş tarihleri ilgililer tarafından araştırılmaktadır. İşte TOKİ İstanbul Arnavutköy tarihi ve detayları!

Sosyal konut ödemeleri ne zaman başlar? TOKİ evleri ne kadar zamanda teslim ediliyor?

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Bu haberden sonra TOKİ sosyal konut ödemelerinin ne zaman başlayacağı soruları hız kazandı. İşte detaylar!

TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

Milyonlarca vatandaşın başvuru yaptığı TOKİ projelerinin kura çekiminin ne zaman yapılacağı ve TOKi kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. İşte detaylar…

Elazığ Kovancılar TOKİ'de 240 taksit!

TOKİ'nin merakla beklenen Elazığ projelerinin detayları da belli oluyor. Peki TOKİ Elazığ Kovancılar projesinde kaç adet konut yapılacak? Elazığ Kovancılar TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Elazığ Kovancılar TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

ayrancılar toki Haberi

ayrancılar toki

Uygun peşinat ve taksit ödemeleriyle dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yeni projeler için düğmeye bastı.

Türkiye'nin 7 bölgesinde 81 şehrinde yeni konutlar hayata geçirecek olan TOKİ,  İzmir Torbalı'da da 161 yeni konut inşa edecek.

TOKİ  İzmir  Torbalı Ayrancılar 2. Etap projesinde 161 adet konuta yer veirlecek. 2023'e kadar 1 milyon 200 bin konut inşa edecek olan  TOKİ 2020 projeleri kapsamında İzmir'de toplamda 3 bin 500 yeni konut hayata geçirecek.  TOKİ 100 bin konut projeleri Aliağa, Karabağlar, Kemalpaşa ve Seferihisar'da yer alacak.

İhale ilanı:
İzmir İli Torbalı İlçesi Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19.  maddesine...