19 / 04 / 2024

Aytaç Ceco

Aytaç Ceco

Devyap Gayrimenkul Turizm Gıda ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi, Aytaç Ceco, Harun Toklucu, Oktay Özder tarafından 12 bin TL'lik sermaye ile 2 Ağustos tarihinde kuruldu

Aytaç Onkun hangi illerde görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Aytaç Onkun kimdir? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Bizim Toptan’da Aytaç ayçiçek yağı 72,90 TL’ye, Çaykur filiz çayı 73,90 TL’ye, pilavlık bulgur 22,90 TL’ye düştü!

Bizim Toptan Market’te 27 Eylül’e kadar indirime girecek ürünler belli oldu. Bu kapsamda, Bizim Market’te, Aytaç ayçiçek yağı 72,90 TL’ye, Çaykur filiz çayı 73,90 TL’ye, pilavlık bulgur 22,90 TL’ye düştü. İşte 18 Eylül 2023 fiyat listesi...

Bizim Market’te Tat domates salçası 193,02 TL’ye, Aytaç tereyağı 217,70 TL’ye, süzme beyaz peynir 96,53 TL’ye düştü!

Türkiye’nin birçok ilinde şubesi bulunan Bizim Market, 1 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında hemen her üründe indirime gidecek. Bu kapsamda, Bizim Market’te, mayonezden mısır konservesine, turşudan köfte harcına kadar pek çok ürün indirimli olarak satışa sunulacak.

Aytaş Demir Çelik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytaş Demir Çelik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahaddin Erkek tarafından kuruldu.

Vendemmia Mimarlık Mühendislik Seramik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vendemmia Mimarlık Mühendislik Seramik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çiğdem Özcan Aytaş ve Piraye Ran ortaklığında kuruldu.

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 90 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kıvanç, Fevzi Aytaç Durmaz ve Hasan Onur Sorkun ortaklığında kuruldu.

Aytaş Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytaş Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Ay tarafından kuruldu.

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karakaya ve Onur Aytaç ortaklığında kuruldu.

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karakaya ve Onur Aytaç ortaklığında kuruldu.

İstegelsin online markette yüzde 30 indirim! Dolapları dolduracak dev fırsat! İşte 12 Ekim 2022 fiyat listesi...

İştegelsin online süper market seçili Aytaç ürünlerinde yüzde 30'a varan indirimini duyurdu. Peki İstegelsin'de hangi ürünler ne kadar TL indirime girdi? İşte 12 Ekim 2022 fiyat listesi...

Migros sucukta yüzde 50 indirim! Pınar, Erşan, Namet, Aytaç fiyatları dip yaptı! 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Migros Market 26-29 Eylül tarihleri arasında Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde seçili paketli sucuk ürünlerinde aynı ürünün 2.sinde net yüzde 50 indirim yapacağını duyurdu. Peki Migros'ta sucuk ne kadar? İşte 26 Eylül 202 fiyat listesi...

6 bin liraya tarım arazisi sahibi olma fırsatı! Hemen detaylara bakın!

Tunceli ili, Hozat Milli Emlak Şefliği, Tunceli ili, Hozat ilçesi, Alacık Köyü, Balkaynar Kötü, Çaytaşı Köyü, Dalören Köyü, Geçimli Köyü, İn Köyü, Karaçavuş Köyü ve Yenidoğdu Köyü'nde yer alan 11 adet araziyi satıyor. İşte fiyatları...

Özyurd Endüstriyel Ürünler Ambalaj Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Özyurd Endüstriyel Ürünler Ambalaj Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Pendik'te Aytaç Paşa tarafından kuruldu.

Aytaç Ceco Haberi

Aytaç Ceco

Devyap Gayrimenkul Turizm Gıda ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi, Aytaç Ceco, Harun Toklucu, Oktay Özder tarafından 12 bin TL'lik sermaye ile 2 Ağustos'ta kuruldu. Devyap Gayrimenkul Turizm Gıda ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kapsamında hisseler 4'er bin liralık şekilde 3'e bölünmüş durumda. 


Devyap Gayrimenkul Turizm Gıda ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; her türlü gayrimenkul almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Devyap Gayrimenkul Turizm Gıda ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi adres: Mecidiyeköy, Gülbahar Mahallesi, Cemal Sururi Sokak, H. Meriç İş Merkezi, No:15/E. K1Of...