24 / 04 / 2024

Aziz Hacıosmanoğlu

Aziz Hacıosmanoğlu

Kentyapı Taahhüt İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 3 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de, Aziz Hacıosmanoğlu Müdürlüğü'nde kuruldu.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

DASK Başkanı Gençosmanoğlu ev sahiplerini tek tek uyardı! Sakın ucuz diye bunları yapmayın!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK)'tan milyonlarca kişiye uyarı geldi. DASK Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Ebru Gençosmanoğlu, sigorta primini düşük ödeyebilmek için evlerinin metrekarelerini yanlış beyan edilmemesi konusunda ev sahiplerini uyardı. 

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Hacıvelioğlu tarafından kuruldu.

Beylerbeyi Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beylerbeyi Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Hacıosmanoğlu tarafından kuruldu.

Levent Hacıislamoğlu kimdir? SPK’da hangi alanda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Levent Hacıislamoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hazine Müsteşarlığı ve SPK’da hangi görevlerde yer aldı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Levent Hacıislamoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Onk Osmanoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onk Osmanoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karci tarafından kuruldu.

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hacıfettahoğlu tarafından kuruldu.

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğuz Ergün ve Selçuk Ergün ortaklığında kuruldu.

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Nilüfer Karaman tarafından kuruldu.

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Enes Kartal tarafından kuruldu.

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Enes Kartal tarafından kuruldu.

Cez Gayrimenkul Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cez Gayrimenkul Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Elif Hacıosmanoğlu tarafından kuruldu.

Aziz Hacıosmanoğlu Haberi

Aziz Hacıosmanoğlu

Kentyapı Taahhüt İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 3 Mart 2015'te Aziz Hacıosmanoğlu Müdürlüğü'nde kuruldu.


Kentyapı Taahhüt İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...