19 / 04 / 2024

Aziz Yapı

Aziz Yapı

Networks Grup 3 yılda 1.700 konutun satışına imza atarak kolay ulaşılamayacak bir başarı elde etti. Netvvorks Grup, toplamda 145 bin metrekare kapalı alan satışı gerçekleştirerek 470 milyon TL ciroya ulaştı.

MFA Ataköy projesi nerede?

MFA Ataköy projesi 2 blok halinde yükseliyor. Projede yer alacak olan konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlandı...

Aziz Torun nerelidir? Ne iş yapıyor? Aziz Torun’un hayatı...

Aziz Torun kimdir? Aziz Torun ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Akg Yol Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akg Yol Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Kaan Gülünay tarafından kuruldu.

Are Sanat Yapı Otomotiv Kuyumculuk İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Are Sanat Yapı Otomotiv Kuyumculuk İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Camcı, Erdal Çamlıbel ve Resul Çamlıbel ortaklığında kuruldu. 

Yapex İnşaat Yapı Uygulamaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapex İnşaat Yapı Uygulamaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Aziz Fidan tarafından kuruldu.

Ekonomist Prof. Dr. Aziz Çelik asgari ücret için rakam verdi!

Ekonomist Prof. Dr. Aziz Çelik, asgari ücrete yapılması beklenen zammı yorumladı ve AK Parti hükümetine eleştiri yöneltti.

Acemoğulları Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acemoğulları Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Aziz Çelik ve Özkan Çelik ortaklığında kuruldu.

Dilova İnşaat Yapı Malzemeleri Kimya Tekstil Otomotiv Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dilova İnşaat Yapı Malzemeleri Kimya Tekstil Otomotiv Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Aziz Samet Altunnar tarafından kuruldu.

Taşvilla Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşvilla Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Dağ tarafından kuruldu.

Alfa Nuh Yapı İzolasyon İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Nuh Yapı İzolasyon İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Polat tarafından kuruldu.

Akare Yapı Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akare Yapı Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Aziz Özcan tarafından kuruldu. 

Kab Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kab Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Yavuz ve Kadir Bakır ortaklığında kuruldu.

İnomek Yapı Sistemleri İmalat Montaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnomek Yapı Sistemleri İmalat Montaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Öztaş ve Yavuz Külekçi ortaklığında kuruldu.

Duharlu Gayrimenkul Yapı Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duharlu Gayrimenkul Yapı Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Tuna, Aziz Memoğlu ve Mehmet Mungan ortaklığında kuruldu.

Aziz Yapı Haberi

Aziz Yapı

BUGÜNE kadar 6 farklı projenin geliştirme, pazarlama, satış sürecinde yer alarak şirketlerin yüksek cirolu ve hızlı bir satış dönemi geçirmelerini sağlayan Networks Grup 3 yılda 1.700 konutun satışına imza atarak kolay ulaşılamayacak bir başarı elde etti. Serkan Gülmez, Emre Çapkın, Behzat Şimşek tarafından kurulan Netvvorks Grup, toplamda 145 bin metrekare kapalı alan satışı gerçekleştirerek 470 milyon TL ciroya ulaştı. Netvvorks Grup; bugüne kadar NEF, Bakırcı Yapı, Aziz Yapı, 24 Gayrimenkul, S Yapı gibi ünlü şirketlerin satış ve pazarlama partneri oldu. 


Netvvorks Grup Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Gülmez, 5 bin yüz yüze görüşme, 15 bin telefon görüşmesi yaptıklarını söyledi. 


Yeni...