25 / 04 / 2024

Aziz Yuhanna kilisisesi fiyat

Aziz Yuhanna kilisisesi fiyat

Bursa'da 6 yıl önce 1 milyon dolara satışa çıkarılan Aziz Yuhanna (Saint John) kilisesine alıcı bulunamıyor. 600 yıllık bina, 6 senedir yeni sahibini bekliyor.

Bursa'da satışa çıkarılan 600 yıllık kiliseye alıcı bulunamıyor!

Bursa'da 6 yıl önce 1 milyon dolara satışa çıkarılan Aziz Yuhanna (Saint John) kilisesine alıcı bulunamıyor. 600 yıllık bina, 6 senedir yeni sahibini bekliyor.

Türkiye'deki kiliseler neden özel mülk haline getiriliyor?

Emlak sitelerinde satışa çıkartılmış kiliseler, yeniden tartışılmaya başlandı. Mardin’in Artuklu ilçesinde Mor Yuhanno Kilisesi, Bursa’nın Mudanya İlçesi’ne bağlı Tirilye Mahallesi’nde tarihi Aziz Yuhanna (Saint John) kilisesi satışa çıkarıldı.

Aziz Torun: Sanayiciye gayrimenkulü tavsiye etmeyiz!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Aziz Torun, "Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür. Dışarıdan, gayrimenkul sektörü çok kolay ve kârlı görünse de işin içerisine girince realite öyle değil" dedi...

Aziz Kocaoğlu: Portatif tribünün maliyetini birlikte ödeyelim!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu "15 bin kişilik portatif tribünün maliyeti yaklaşık 4 milyon lira civarında. Bu parayı Gençlik ve Spor Bakanlığı ile İzmir Büyükşehir Belediyesi birlikte karşılayabilir. Biz bu iş için hazırız" dedi.

Aziz Kocaoğlu'ndan Alsancak Stadı için portatif tribün önerisi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Alsancak ve Atatürk stadları için geçici çözüm amacıyla gündeme getirdiği “portatif tribünlerin” kurulması konusunda kulüplere yük getirilmemesi gerektiğini belirtti...

Aziz Torun: Türkiye'de konutta balon olmaz!

Seda Tabak Sabah Gazetesi'nde bugünki köşesinde Torunlar GYO ve GYODER Başkanı Aziz Torun ile yaptığı röportaja yer verdi. Torun, konuttaki balon söylentilerinin yersiz olduğunu belirterek, "Fiyatlara da maliyetlere de baktığımızda balon riski yok" dedi..

Ankara, Aziz Kocaoğlu'nun taleplerini onayladı!

Aziz Kocaoğlu, Ankara'da bakanlıklardaki görüşmelerin ayrıntılarını da anlattı. Kocaoğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfü Elvan, Milli Emlak Genel Müdürü ve Özelleştirme İdaresi yetkilileri ile temas kurduklarını söyledi.

Aziz Kocaoğlu: Alsancak Stadyumu'nun yerine ne yapacaksınız?

İzmir Büyüksehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu depreme dayanıksız olduğu için kapatılan Alsancak Stadı'yla ilgili "Boşaltma kararı verdiğiniz Alsancak Stadı'nın yerine ne yapacaksınız? Açıklayın, öğrenelim" diye konuştu.

Aziz Kocaoğlu: Stadı yıkıp yerine ne yapacaksınız?

İzmir Büyüksehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu depreme dayanıksız olduğu için kapatılan Alsancak Stadı'yla ilgili "Boşaltma kararı verdiğiniz Alsancak Stadı'nın yerine ne yapacaksınız? Açıklayın, öğrenelim" diye konuştu.

Aziz Kocaoğlu: Alsancak Stadı’nın yerine ne yapacaksınız?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, liglerin başlamasına sayılı günler kala boşaltılmasına karar verilen Alsancak Stadı’yla ilgili Maliye ve Ulaştırma bakanlıklarında temaslarda bulunmak üzere iki gündür Ankara’da çalışmalar yapıyor...

Aziz Torun: 2017'ye kadar 2 milyar TL'lik yatırım yapacağız!

2014'ün ilk 6 ayında rekor kırarak 271 milyon TL net kâr açıklayan Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "2017'ye kadar 2 milyar TL'lik yatırım yapacağız" dedi...

Aziz Kocaoğlu, New Jersey eyaletinden gelen 8 milletvekilini ağırladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletinden gelen 8 milletvekilini ağırladı. Başkan Kocaoğlu’nu 3. döneme taşıyan başarısının sırrı ve yaşam öyküsü oldu.

Aziz Mahmud Hüdayi Türbesi restoresinde sona gelindi!

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Aziz Mahmud Hüdayi Hazretleri Türbesi’nin Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yürütülen restorasyon çalışmalarını denetledi.Aziz Mahmud Hüdayi Türbesi restoresinde sona gelindi.

Aziz Yuhanna kilisisesi fiyat Haberi

Aziz Yuhanna kilisisesi fiyat

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bulunan Aziz Yuhanna (Saint John) Kilisesi, apart otel yapmak için izin alamayan sahibi tarafından 2015 yılında 1 milyon dolara satışa çıkarılmasına rağmen henüz alıcı bulamadı Star'da yer alan habere göre; imar planlarında 'bahçeli ev' olarak görülen 600 yıllık bina, 6 yıldır yeni sahibini bekliyor.

Türkiye ve Yunanistan, 1923'te Lozan Barış Antlaşması'na ek olarak yaptıkları sözleşme gereğince kendi ülkelerinin yurttaşlarını din esası üzerine göçe tabi tuttu. Bu göçün sonucunda TBMM, 'Mülk Edindirme Yasası' çıkararak göç sonucu Yunanistan'dan Türkiye'ye gelenleri mülk sahibi yaptı. Bu kapsamda Tirilye Mahallesi'nde kilise olarak kullanılan bina 1928 yılında Yunanistan'dan gelen 'Giritli Ali Durak' isimli Türk bir aileye verildi. 

Giritli aile, 90 yıl sonra binayı, İstanbullu bir iş insanına sattı. 'Apart Otel' yapmak isteyen iş insanı...