29 / 03 / 2024

B World Gayrimenkul iletişim

B World Gayrimenkul iletişim

B World Gayrimenkul Otomobil İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Behnam Shahrestanı tarafından kuruldu.

Arsa ve tarla yatırımlarına ilgi artıyor! İznik'te metrekare birim fiyatları 10 bin liraya yükseldi!

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Gürcan Sütlüdere, İznik bölgesindeki gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı. Sütlüdere, göle yakın yapılaşma hakkı olan arsa niteliğindeki taşınmazların metrekare birim değerlerinin  8 bin TL ile 10 bin TL arasında değişkenlik gösterdiğini belirtti.

IC Gayrimenkul'de halka açılış için rota oluşturuldu!

Sertaç Karaağaoğlu, IC Holding bünyesinde gayrimenkul yatırım ortaklığına (GYO) dönüştürmeyi planladıklarını belirterek işe alımlar yapacaklarını açıkladı.

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Max Estate World Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Max Estate World Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Budaklar ve Onur Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Antalya'da satılık gayrimenkul fırsatı! Yazlık bölgede gayrimenkul arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Palma Realty World Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Palma Realty World Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Ekaterina Orlova tarafından kuruldu.

Band B Group Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Band B Group Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Mohammad Hadı Hashemi tarafından kuruldu.

Global World Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Global World Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Pendik'te Nisanur Tetik ve Yavuz Selim Tetik ortaklığında kuruldu.

Arazi fiyatlarına 1915 Çanakkale Köprüsü dopingi! İşte en çok artış yaşanan yerler...

Türkiye'de son senelerde hayata geçirilen mega projelerin arasında yer alan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde sona yaklaşıldı. Köprü, Çanakkale bölgesindeki gayrimenkul fiyatlarını uçurdu. Artış en çok arazilerde göze çarpıyor...

Gayrimenkul sektörü 2022'ye iyimser bakıyor!

Zorlu bir yılı geride bırakan gayrimenkul sektörü 2022'yi hareketli geçirmeye hazırlanıyor. Sektör temsilcileri yeni yıldan oldukça umutlu.

1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul fiyatlarını uçurdu!

1915 Çanakkale Köprüsü, bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını uçurdu. Çanakkale'de senelik değer artışı konutlar için yüzde 32, arsalar için yüzde 38, araziler için ise yüzde 37 olarak gerçekleşti.

Lüks gayrimenkul projelerinde artış!

Yaz sezonunun yaşandığı bu günlerde özellikle tatil bölgelerinden gayrimenkul projeleri artıyor. Bu bölgedeki gayrimenkul projeleri yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

B World Gayrimenkul iletişim Haberi

B World Gayrimenkul iletişim

B World Gayrimenkul Otomobil İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Behnam Shahrestanı tarafından kuruldu.

B World Gayrimenkul Otomobil İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan...