27 / 04 / 2024

bade işçilin evi

bade işçilin evi

Bade İşçil, Malkoç Süalp ile boşanma kararı alınca Ulus'taki evlerinden ayrılıp ikametini baba evi olan Büyükada'ya taşımıştı. Süalp, İşçil'in ikametgahını gizlice Ulus'taki eve geri aldırdığını öğrendi.

Bade İşçil evini dekore edecek!

GÜZEL oyuncu Bade Işçil, geçtiğimiz günlerde Zorlu Alışveriş Merkezi'nde alışveriş yaparken neşeli halleriyle objektiflere yansıdı.

Bade İşçil tatildeyken Beşiktaş’taki evine hırsız girdi!

Hırsızlar İşçil’in evinden ziynet eşyası ile bir dizüstü bilgisayar, bir LED televizyon ve bir miktar parayı alıp kaçtı. Güzel oyuncunun zararının 100 bin lira olduğu öğrenildi

Bir zamanlar bir ailenin tek maaşla bir evi ve bir arabası olabilirken şimdi ne değişti?

Burç Okumuş, resmi sosyal medya hesabı üzerinden 'Bir zamanlar bir ailenin tek maaşla bir evi ve bir arabası olabilirken şimdi ne değişti' sorusunun yanıtı ile ilgili teorilerini paylaştı. İşte Burç Okumuş'un o paylaşımı...

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Birden çok evi olana kademeli ek vergi sistemi nasıl işlemeli? Bu yapılmazsa vergi de işe yaramaz!

Merkez Bankası tarafından gündeme getirilen birden çok evi olana kademeli ek vergi önerisi konut piyasasında gündeme oturdu. Peki birden çok evi olana kademeli ek vergi sistemi nasıl işlemeli? Prof. Dr. Murat Batı, tek tek yapılması gerekenleri açıkladı.

Kentsel dönüşüm hızlandı, evden depoya nakliyat dönemi başladı!

Kentsel dönüşüm ‘Evden eve nakliyat' kavramını da değiştiriyor. Evi kentsel dönüşüme giren vatandaş, düşük maliyeti sebebiyle eşyaları için depo kiralamaya başladı. Depoların aylık kirası ise 4 bin TL'den başlıyor.

Ev sahipleri ve kiracılar arasında tahliye kavgası! Evi boşaltmak için 4 milyon lira istedi!

Kiracılar ve ev sahipleri arasındaki sorunlar her geçen gün büyüyor. Şimdi de aralarında evin tahliye edilmesi konusunda kavgalar çıkmaya başladı. Bir kiracı evi boşaltması için ev sahibinden dudak uçuklatan ücret istedi.

Asuman Krause kiracısıyla davalık oldu! İşte Etiler'deki evi için istediği bedel!

Eski manken ve sunucu Asuman Krause, kiracısıyla davalık oldu! İşte Asuman Krause''nin Etiler'deki evi için istediği kira bedeli...

Çevre, Şehircilik Bakanlığı düğmeye bastı! 100 bin hafif çelik köy evi için ilk kazmayı vurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, deprem bölgesinde hasar gören köy evlerinin yerine inşa edilecek olan 100 bin hafif çelikten köy evi için ilk kazmayı vurdu. 

Deprem bölgesine 100 bin çelik köy evi için haftaya ihaleye çıkılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde inşa edilecek yaklaşık 100 bin çelik köy evi konusunda önümüzdeki haftadan itibaren ihaleye çıkılacağını ifade etti.

İstanbul'da en ucuz 2+1 yeni evi almak için hane geliri en az ne kadar olmalı? Araştırma sonucu dudak uçuklattı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, bir hanenin yeni bir ev alması için aylık gelirinin ne kadar olması gerektiği üzerine bir araştırma yaptı. Buna göre, ilan sitelerindeki en ucuz 2+1 yeni evi satın almak için, İstanbul’da aile geliri en az 88 bin TL-373 bin TL arasında olması gerektiği sonucu ortaya çıktı

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı! Hangi milyarderin kaç evi var? İşte evlerinin değerleri...

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı. Peki hangi milyarderin kaç evi var? Evlerinin değerleri ne kadar?

Evi olanlar aman dikkat! O ödemeler için resmen son 3 güne girildi, büyük cezası var!

Evi olanlar aman dikkat! O ödemeler için resmen son 3 güne girildi, büyük cezası var... İşte emlak vergisi ile ilgili detaylar...

İstanbul’da evi olmayanlar ev sahibi olacak! Üstelik 7,500 TL taksit imkanıyla! İşte detaylar!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul’da evi olmayanları ev sahibi olmak isteyenlere müjdeli haber verdi. İşte detaylar!

Ev sahibi kiraya verdiği evi kontrol edebilir mi?

Ev sahibi ve kiracıların kanunen belirlenmiş bazı hakları bulunmaktadır. Peki “Ev sahibi kiraya verdiği evi kontrol edebilir mi?” İşte detaylar!

bade işçilin evi Haberi

bade işçilin evi

Bade İşçil, Malkoç Süalp ile boşanma kararı alınca Ulus'taki evlerinden ayrılıp ikametini baba evi olan Büyükada'ya taşımıştı. İşadamı Süalp, önceki gün muhtarlığa gidince ilginç bir olayla karşılaştı ve çok sinirlendi.


ŞERH KOYDURDU

Süalp, İşçil'in ikametgahını gizlice Ulus'taki eve geri aldırdığını öğrendi. İşçil'in bunu, evin satılmaması için üzerine 'aile konutu şerhi' koydurmak amacıyla bir günlüğüne yaptırdığı öğrenildi. Süalp itiraz etti, eve polis geldi.


'BADE KÖTÜ NİYETLİ'

Süalp, konutta yalnız yaşadığını ve aile konutu vasfı olmadığını söyledi, bu yönde tutanak tutuldu. "Bade İşçil'in bu girişimi son derece kötü niyetlidir" diyen Malkoç Süalp, mahkemeye başvurup şerhin kaldırılması için dava açtı.



Ali...