28 / 03 / 2024

Bağcılar markalı konut projeleri

Bağcılar markalı konut projeleri

Bağcılar'da konut projeleri yükselmeye devam ediyor. Peki markalı konut projelerinin geliştirildiği bölgede hangi projeler ön plana çıkıyor? İşte cevabı...

Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor! Yeni Kirazlı Evleri ön talep topluyor!

İntek Yapı tarafından Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor. Yeni Kirazlı Evleri'nde ön talep süreci başladı. Peki Yeni Kirazlı Evleri'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Yeni Kirazlı Evleri nerede? İşte Yeni Kirazlı Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Avrupa Konutları Yenimahalle satışta! Artaş'tan Bağcılar'a tam 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle'yi satışa çıkardı. İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Yenimahalle'de 780 konut ve 48 ticari ünite yer alıyor.

Bağcılar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar'da yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabiliyor! İstanbul'da konut krizi yaşanıyor! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu. Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabildiğini dile getiren Gökce, imar affı ile ilgili de konuştu. Peki imar barışı ev fiyatlarını nasıl etkiledi? 

Bağcılar Ece Sitesi kentsel dönüşüme giriyor!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. İstanbul Bağcılar'da deprem riski oluşturan Ece Sitesi'ndeki 327 konut için kentsel dönüşüm kapsamına alındı. 

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi geliyor! Yeni proje!

Karmargül İnşaat Bağcılar projesinde 241 adet konut ve 57 adet iş yeri yer alacak. Proje 112 milyon 961 bin 495 TL'ye mal olacak.

TOKİ Bağcılar 822 konut ihalesi yarın!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Demirkapı Mahallesi 822 Konut ve 25 Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den İstanbul Bağcılar'a 822 yeni konut müjdesi!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Demirkapı Mahallesi 822 Konut ve 25 Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İHALE) ihalesi 15 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den İstanbul Bağcılar'a 822 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bağcılar'da 822 yeni konut inşa edecek. 

Bağcılar'da konut fiyatları yüzde 10 arttı! 

Türkiye'de konut satışları her geçen gün azalıyor. Hatta sadece azalmakla da kalmıyor, konut fiyatları da düşüyor. Peki son bir yılda İstanbul'da fiyatlar en çok hangi ilçede geriledi? Satılık konut fiyatı en çok artış gösteren ilçe yüzde 10'la Bağcılar oldu

Bağcılar'da markalı 7 konut projesi!

Bağcılar'da konut projeleri yükselmeye devam ediyor. Peki markalı konut projelerinin geliştirildiği bölgede hangi projeler ön plana çıkıyor? İşte cevabı...

Bağcılar İstanbul Panorama konut fiyatları!

Bağcılar İstanbul Panorama konut fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. Pearl İnşaat tarafından hayata geçirilen projede konutların yanı sıra 19 adet ticari birime de yer veriliyor...

Tam 8 Bağcılar daire fiyatları!

Konut teslimlerin hemen yapıldığı Tam 8 Bağcılar'da daire alanları 112 metrekare ile 136 metrekare arasında değişiyor.  Tam 8 Bağcılar daire fiyatları 415 bin TL'den başlıyor.

Bağcılar markalı konut projeleri Haberi

Bağcılar markalı konut projeleri

E-80 (TEM) otoyolunun 0-2 güzergahı ile bu güzergahın D-100 (eski E-5) Otoyolunun, güneybatı ve kuzey-doğu ekspres bağlantıları arasındaki Bağcılar ilçesi bir geçit özelliği taşıyor. 

Batıda Küçükçekmece, kuzeyde askeri arazi ve Esenler, doğuda Güngören, güneyde ise Bahçelievler ilçeleri ile çevrili Bağcılar İlçesi 22 kilometrekare alana sahip.

İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Bağcılar İlçesi toplamda 22 mahalleden meydana geliyor. 

Bağcılar mahalle listesi:

100. YIL MAHALLESİ
15 TEMMUZ MAHALLESİ
BAĞLAR MAHALLESİ
BARBAROS MAHALLESİ
ÇINAR MAHALLESİ
DEMİRKAPI MAHALLESİ
FATİH MAHALLESİ
FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİ
GÖZTEPE MAHALLESİ
GÜNEŞLİ MAHALLESİ
HÜRRİYET MAHALLESİ
İNÖNÜ MAHALLESİ
KAZIM KARABEKİR MAHALLESİ
KEMALPAŞA MAHALLESİ
KİRAZLI MAHALLESİ
MAHMUTBEY MAHALLESİ
MERKEZ MAHALLESİ
SANCAKTEPE MAHALLESİ
YAVUZ SELİM MAHALLESİ
YENİGÜN MAHALLESİ
YENİMAHALLE MAHALLESİ
YILDIZTEPE MAHALLESİ

1-) Şehr-i Bağcılar

Şehr-i Bağcılar projesi Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından hayata...