29 / 03 / 2024

Bağcılar üst üste konulmuş bina

Bağcılar üst üste konulmuş bina

Bağcılar'daki üst üste konulmuş iki farklı binayı andıran 9 katlı bir apartman görenleri şaşkına çeviriyor. Binanın sağlamlık konusunda DASK raporları olduğunu söyleniyor.

Bağcılar'daki 8 katlı Uğurlu Apartmanı yıkılıyor! Görüntüsüyle sosyal medyada gündem olmuştu! 

Bağcılar Belediyesi, üst üste konulmuş iki bina gibi görünmesi sebebiyle sosyal medyada gündem olan apartman için harekete geçti. O binanın yıkımına başlandı. 

Bağcılar'daki bu bina görenleri şaşkına çeviriyor!

Bağcılar'daki üst üste konulmuş iki farklı binayı andıran 9 katlı bir apartman görenleri şaşkına çeviriyor. Binanın sağlamlık konusunda DASK raporları olduğunu söyleniyor.

Bağcılar Belediyesi'nden 30 yıllığına kiralık işyeri!

Bağcılar Belediyesi, Mahmutbey Mahallesi'nde 59 araçlık yer altı katlı otoparkı, üzeri pazar alanı ve Pazar alanı üstü 2 kat spor salonu yapılması ve 30 yıllığına kiraya verilmesi ihalesi düzenliyor..

Bağcılar'da 10.1 milyon TL'ye inşaat ve kiralama ihalesi!

Bağcılar Belediye Başkanlığı tarafından, Teknik Altyapı Alanında (TAY) kalan taşınmazlarda 59 araçlık yer altı katlı otoparkı, üzeri pazar alanı ve pazar alanı üstü 2 kat spor salonu yaptıracak. Yatırım bedeli 10 milyon 129 bin 475 TL olarak belirlendi.

Batı Şehir Bağcılar satılık ev!

Batı Şehir Bağcılar satılık ev tipleri stüdyodan dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Toplamda 3 bin 226 adet konuttan oluşan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Bağcılar Batışehir'de stüdyo daireler 270 bin TL!

Batışehir projesi Ege Yapı tarafından Bağcılar'da hayata geçiriliyor. Projede banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Bağcılar Batışehir'de stüdyo daireler 270 bin TL'den başlıyor...

Bağcılar Batışehir'de 1+1 daireler 391 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Batışehir projesi Ege Yapı imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da hayata geçiriliyor. Projede toplam 3 bin 226 adet konut yer alıyor. Batışehir'de stüdyo daire fiyatları 255 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bağcılar G Yoo adres!

Satış süreci devam eden G Yoo Rezidans projesi stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Bağcılar G Yoo adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Batı Şehir Loca Bağcılar satış fiyatları

Batı Şehir Loca Bağcılar satış fiyatları 233 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Ege Yapı Group Batı Şehir Loca'da konut tipleri stüdyo 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks olarak tasarlandı...

Batı Şehir Loca Bağcılar daire fiyatları!

Batı Şehir Loca Bağcılar daire fiyatları 233 bin liradan başlangıç gösteriyor. Batı Şehir Loca Bağcılar projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daireler yer alıyor...

Batı Şehir Loca Bağcılar adres bilgileri!

Batı Şehir Loca Bağcılar adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Proje kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daireler yer alıyor.

Batı Şehir Loca Bağcılar ödeme planı!

Konut fiyatlarının 233 bin TL'den başlangıç gösterdiği Batı Şehir Loca Bağcılar ödeme planı bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Projede stüdyo daireden 3+1'e kadar seçenekler yer alıyor...

Batı Şehir Loca Bağcılar!

Batı Şehir Loca Bağcılar projesinde daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dublekslerden oluşuyor. Fiyatlar ise 233 bin TL'den başlıyor.

Bağcılar üst üste konulmuş bina Haberi

Bağcılar üst üste konulmuş bina

Bağcılar'daki üst üste konulmuş iki binayı andıran 9 katlı apartman görenleri şaşkına çevirdi. 

Sputniknews'ta yer alan habere göre, Bağcılar'da bulunan 9 katlı binanın alttan 4 katı farklı bir bina, diğer 5 katı ise farklı bina gibi görünüyor. Üst üste iki binayı andıran yapının dış cephesindeki çatlak ve döküntüler oluşmuş.

Dış cephesi tamamlanmamış olan zemin kat ve 1. kat, tekstil atölyesi olarak kullanılırken, apartmanda 14 daire bulunuyor. 

Apartmanın görünüşünden rahatsız olduklarını söyleyen bina sakinleri yan tarafında ve arkasında bulunan hükümet konağı inşaatı nedeniyle dış cephe çalışmalarına başlayamadıklarını kaydetti. 

Bina sakinlerinden tekstil atölyesinin sahibi Cebrail İlbeyi,şu açıklamalarda bulundu:

"Binanın arkadan ve önden kötü görüntüleri var ama bu binanın arkadan ve önden yapılan inşaatlarıyla ilgili. Yandaki ve arkadaki inşaatlar bittiğinde dış cephe çalışması yapacaklar ve düzeltecekler. Binanın...