24 / 04 / 2024

Bahçekent Avrupark 2+1

Bahçekent Avrupark 2+1

Avrupark Bahçekent projesi 1 +1, 2 +1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinde tasarlandı. Avrupark Bahçekent projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat tarafından inşa ediliyor.

Bahçekent Flora projesindeki 1 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, "İstanbul Başakşehir Hoşdere 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Bahçekent Flora" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Bahçekent Emlak Konutları gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında Bahçekent Emlak Konutları 1-3 projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm için değerleme raporunu yayınladı. 

Semt Bahçekent 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Semt Bahçekent 1-2) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Bahçekent Emlak Konutları değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçekent Emlak Konutları 1-1 projesi 1 Adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

Bahçekent Emlak Konutları 1-3 projesi 2019 değerleme raporu! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Bahçekent Emlak Konutları 1-3 projesindeki 18 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Tual Bahçekent kısmi geçici kabulü yapıldı!

Tual Bahçekent 647-2, 648-7, 648-6 ve 649-1 Parsellerdeki Konut, Ticaret, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı...

Bahçekent Emlak Konutları kira değerleme raporu!

Bahçekent Emlak Konutları Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap 3. Kısım'a ait kira değerleme raporu yayınlandıi...

Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap 3. Kısım kira değerleme raporu!

Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap 3. Kısım için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporu yayınlandı.

Hoşdere Semt Bahçekent fiyat tablosu!

Hoşdere Semt Bahçekent fiyat tablosu 248 bin TL'den başlıyor. Semt Bahçekent Evleri'nde 1.181 TL yalık tatksitle ev sahibi olunabiliyor...

Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Bahçekent Avrupark Hayat Evleri yolda!

Bahçekent Avrupark Hayat Evleri'nde 1.095 konut ve 81 ticari ünite yer alıyor. Avrupark Hayat projesi Emlak Konut güvencesini taşıyor...

Semt Bahçekent Suryapı Projesi fiyat listesi!

Sur Yapı imzası taşıyan Semt Bahçekent Evleri projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Semt Bahçekent fiyatları minimum 214 bin TL'den başlıyor...

Bahçekent Avrupark 2+1 Haberi

Bahçekent Avrupark 2+1

Cihan İnşaat imzası ile yükselen Bahçekent Avrupark Konutları daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. projede yer alan daire alanları 60 metrekare ile 165 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Ön talep süreci devam eden Avrupark Bahçekent Konutları 78 bin 639 metrekare alan üzerinde yayılıyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen proje  toplam 1.380 adet konut ve 72 adet dükkandan oluşuyor.


Avrupark Bahçekent Evleri sosyal olanakları arasında; çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, spor alanları, yüzme havuzları, alışveriş alanları yer alıyor.


Bahçekent Avrupark iletişim

0216 499 18 01

Web: www.avrupark.com

Beyza...