28 / 03 / 2024

Bahçekent Emlak Konutları açık artırma ihalesi

Bahçekent Emlak Konutları açık artırma ihalesi

Toplam 1506 adet konut, 282 adet ticari ünitenin yer aldığı proje kentsel dönüşüm projesi olarak yükseliyor. Bahçekent Emlak Konutları açık artırma ihalesi 25 Ekim'de yapılması planlanıyor.

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent'te 48 aya varan vade fırsatı!

Nezihpark Bahçekent, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Aydur İnşaat imzasıyla Başakşehir Bahçekent'te inşa ediliyor. Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent'te 48 aya varan vade fırsatıyla satışta. Peki Nezihpark Bahçekent fiyatları ne kadar?

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent satışta! 15 yıla varan vade fırsatıyla! 

Az katlı ve yatay mimari anlayışıyla konforu ve güvenliği odağına alan Nezihpark Bahçekent projesinde satışlar başladı. Emlak Konut GYO'dan 15 yıla varan vade fırsatıyla ev sahibi olma fırsatını kaçırmayın...

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent geliyor! Yeni proje! 

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent projesi çerçevesinde 394 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatlarının alındığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent projesindeki ticari üniteleri satıyor!

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent projesinde yer alan 14 ticari üniteyi satışa çıkardı. Semt Bahçekent projesinde yer alan 14 ticari ünitenin satışa e-ihale usulü ile gerçekleştirilecek.

Bahçekent Emlak Konutları gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında Bahçekent Emlak Konutları 1-3 projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm için değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım projesine başlıyor. Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım'ın yer teslimi yapıldı.

Emlak Konut Bahçekent Evleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Bahçekent Evleri 1. Etap 3. Kısım 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut Semt Bahçekent kampanyası 2020!

Emlak Konut Semt Bahçekent kampanyası 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut Semt Bahçekent kampanyası 2020 ve proje bilgileri...

Emlak Konut GYO Tual Bahçekent değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Tual Bahçekent projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 704 Ada 4 Parsel (Semt Bahçekent 1-2) projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Bahçekent Emlak Konutları değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçekent Emlak Konutları 1-1 projesi 1 Adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Bahçekent Flora projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Bahçekent Flora projesi 1adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Bahçekent Emlak Konutları açık artırma ihalesi Haberi

Bahçekent Emlak Konutları açık artırma ihalesi

Bahçekent Emlak Konutları toplam 1506 adet konut, 282 adet ticari ünite, 1 adet ilköğretim okulu, 1 adet kreş ve 1 adet camiden meydana geliyor.


Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen projede daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi.


Bahçekent Emlak Konutları açık artırma ihalesi 25 Ekim'de yapılması planlanıyor. Emlak Konut imzalı toplam 366 adet ticari ünite satışa çıkarılıyor.


Bahçekent Emlak Konutları projesindeki ticari üniteler için ödeme planı;

A) Peşin Satışlarda; İhale Sonucu oluşan KDV Dahil Satış Bedelinin Nakden ödenmesi (Banka Kredisi dahil) durumunda ihale sonucunda oluşacak fiyat üzerinden yüzde 10 indirim yapılması.


B) Vadeli Satışlarda; İhale Sonucu oluşan KDV Dahil Satış Bedelinin yüzde 25’i peşin kalan tutar 60 aya kadar vade,Vadelendirilen tutara ise her altı ayda bir Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan...