19 / 04 / 2024

bahçeşehir villa projeleri

bahçeşehir villa projeleri

Eston Şehir 2. Kısım ve Eston Deniz Kalyon Evleri 3. Etapta ev teslimleri başladı. Eston Şehir Evleri'nde fiyatlar 650 bin TL'den başlıyor...

Eston Şehir Evleri Bahçeşehir'de 650 bin TL! Haziran 2014 teslim!

Fiyatların 650 bin TL'den başladığı Eston Şehir projesi İstanbul Bahçeşehir'de yükseliyor...

Bahçeşehir Asmalı Evler’de 372 bin TL’ye! 60 ay vade!

Dekar Yapı’nın Bahçeşehir’de gerçekleştirdiği projesi Asmalı Evler’de satışlar 372 bin liradan başlayan fiyatlarla sürüyor. Projenin konut teslimleri Kasım ayında gerçekleştirilecek

Bahçeşehir Asmalıevler'de 372 bin TL'ye villa!

İlk etap teslimleri önümüzdeki Kasım ayında yapılacak olan Bahçeşehir Asmalıevler projesinde ev fiyatları 372 bin liradan başlıyor

Artea Bahçeşehir’de 5,5+1 yeni nesil konut fiyatları 16 milyon 900 TL'den başlıyor!

Artea Yapı tarafından hayata geçirilen Artea Bahçeşehir'de 5,5+1 villa tipi konut fiyatları 16 milyon 900 bin TL'den başlıyor. İşte Artea Bahçeşehir projesinin ayrıntıları...

Artea Bahçeşehir'de 5+1 konut fiyatları 14 milyon 800 bin TL'den başlıyor!

Artea Yapı tarafından hayata geçirilen Artea Bahçeşehir'de 5+1 villa tipi konut fiyatları 14 milyon 800 bin TL'den başlıyor.

Botanika Bahçeşehir projesiyle 374 yeni konut ve 14 villa geliyor!

Botanika Bahçeşehir projesi için düğmeye basıldı. Projede 374 adet konut ve 14 adet villa yer alacak. İşte detaylar...

Yeni villa projesi Alya Bahçe Bahçeşehir’de yüzde 35 peşin 30 ay vadeyle satışa çıktı!

BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’yi, Bahçeşehir’de hayata geçiriyor. Villalar 3+1’lerde 213 m2’den başlıyor, 6+1’lerde 300 m2’ye kadar çıkıyor. İşte Alya Bahçe Bahçeşehir projesinde satışa çıkan villaların fiyatları...

Mevsim İstanbul müstakil villa projesi Bahçeşehir'de inşa edilecek! İşte villa özellikleri ve fiyatları

Sarılar Grup, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesini hayata geçirdi. 50 bin metrekare alana inşa edilecek villaların fiyatı ve özellikleri açıklandı. İnşaatı biten villalar 2024 yılının aralık ayında teslim edilecek.

Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın!

Sarılar Grup imzasıyla hayata geçirilecek olan Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın gerçekleştirilecek. Projede 89 adet müstakil villa yer alıyor.

Referans Bahçeşehir'de yüzde 10 peşinatla 180 ay vade imkanı!

“Referans” markalı projeleri ile İstanbul’a değer katmayı sürdüren Kiler GYO, Referans Bahçeşehir projesinde yüzde 10 peşinat,  ilk 12 ay ödemesiz, 180 ay vadeli ve aylık yüzde 0,64 vade farklı konut kredisi imkânı sunuyor.

Asmalı Bahçeşehir'de son etap satışları başladı!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markası olan Dekar Yapı, Bahçeşehir’deki projesi Asmalı Bahçe Şehir’in son etap satışlarını gerçekleştiriyor. 

Keleşoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e lüks AVM!

Florya'dan Küçükçekmece'ye ve hatta Yakuplu'ya kadar İstanbul genelinde çeşitli projeleri bulunan Keleşoğlu Holding Bahçeşehir'e lüks AVM yapacak..

Bahçeşehir'e 13 bin yeni konut geliyor!

Avrupa yakasının en çok gelişen bölgesi Bahçeşehir’de yeni konut projeleri de hız kesmiyor. Bölgede son 4 yılda fiyatlar ikiye katlandı.

Soyak Konforia ile Bahçeşehir'e yatırım fırsatı!

Üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü projeleri ile değerlenen ve yıldızı parlayan Kuzey Bahçeşehir’de Soyak, güçlü bir proje ile yıllar içinde daha da değerlenecek bir yatırım fırsatı sunuyor: Soyak Konforia!

Referans Bahçeşehir'de teslimler 2018'de!

Kiptaş AŞ arazisi üzerinde Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Referans Bahçeşehir bölgenin de en çok talep gören konut projeleri arasında yer aldı.

Makyol Santral Bahçeşehir satılık!

Makyol Santral Residences Bahçeşehir projesinde daireler Haziran 2018 yılında teslim ediliyor. Makyol Santral Bahçeşehir'de daire, villa ve mağazalar olacak...

bahçeşehir villa projeleri Haberi

bahçeşehir villa projeleri


Eston Şehir 2. Kısımda 36, Eston Deniz Kalyon Evleri 3. Etapta 64 müşterimiz söz verdiğimiz gibi evlerine kavuşuyor.


Evlerini teslim alan konut sahipleri, Eston konforunu ve güzelliklerini yaşıyorlar. Eston Şehir, yüksek katlı binalarla kuşatılmış İstanbul'da müşterilerine alternatif bir yaşam alanı sunuyor, “bahçeli ev” hayali kuranların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. 


Bahçeli ve deniz manzaralı olmak üzere müstakil ve apartman daire alternatifleriyle;      500’ün üzerinde yat kapasiteli marina, 1,5 kilometrelik sahil şeridi ve su sporları merkeziyle denizle bütünleşmiş tek yerleşim merkezi olan Eston Deniz Projesi 12 ay tatil havası vaat ediyor. 


ESTON YAPI, İstanbul’un yeni cazibe merkezlerinden Bahçeşehir mevkiindeki Eston Şehir projesi ile  doğal özellikleri, her ayrıntısı özenle düşünülmüş mimarisi, çağdaş şehircilik anlayışı ile gerçekleştirilmiş planları, büyük alışveriş ve ticaret merkezleri, TEM ve E-5...