18 / 04 / 2024

Bak Yapı Bursa Projesi fiyat

Bak Yapı Bursa Projesi fiyat

Bak Yapı Bursa Konutları Bursa Havaalanı yanındaki Fen İşleri arazisinde inşa ediliyor, Ekim sonunda satışa çıkacak olan Bak Yapı Bursa 1000 konuttan meydana geliyor...

Bak Yapı Bursa Projesi nerede?

Bak Yapı Bursa Projesi nerede sorusuna Bursa Havaalanı yanındaki Fen İşleri arazisinde inşa ediliyor yanıtını verebiliriz, Ekim sonunda satışa çıkacak olan projede 1000 konut bulunuyor.

Bak Yapı Bursa Projesi Ekim sonunda satışa çıkıyor!

İstanbul, Sakarya, Bursa gibi illerde birçok projeyi yaşama geçiren Bak Yapı Bursa'da yeni bir projeye start vermeye hazırlanıyor. Bursa Yenişehir'de yer alan bin konutluk projenin Ekim sonu gibi satışa çıkması planlanıyor...

Prestij Koru Evleri resmen başlıyor! Bak Yapı'dan 2 bin 800 konutluk yeni proje geliyor!

Prestij Koru Evleri projesi resmen başlıyor. Yeni yatırımlar için düğmeye basan Bak Yapı imzası ile inşa edilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alana yer verilecek.

Prestij Koru Evleri için düğmeye basıldı! Bak Yapı'dan Bursa'ya 2 bin 800 konutluk yeni proje!

Prestij Koru Evleri projesi için start verildi. Bak Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alan yer alacak.

Bak Yapı Prestij Panora'da 2 milyon 550 bin TL'ye 3+1! 18 ay sonra teslim!

Bak Yapı imzası ile hayata geçirilen Prestij Panora'da yer alan konutların fiyatları 2 milyon 550 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor.

Atış Yapı Bursa'da Babylon projesini hayata geçiriyor!

Atış Yapı Bursa'da dev projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firma ofis, otel ve rezidans projesini hayata geçiriyor. Babylon isminin verildiği projede yer alan konutlar kısa zaman içerisinde sahiplerine teslim edilecek. 

Eren Bakıcı Bursa’da köy hayatını seçti!

Hepsi grubunun solistlerinden Eren Bakıcı, müziği bırakıp Bursa’da köy hayatını seçti.

İznik Gölü sahilinde inşa edilen kaçak yapı yıkıldı! 

Orhangazi’de İznik Gölü sahilinde inşa edildiği tespit edilen kaçak yapı Bursa İl Çevre Müdürlüğü kararı ile yıkıldı. 

Bursa Yapı Fuarı'nı 26 bin 814 kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını kapattı. Her iki fuara da dört gün boyunca toplam 26 bin 814 ziyaretçi geldi.

DownTown Bursa geliyor! Yeni proje!

Atış Yapı Bursa'da karma bir projeye imza atıyor.  DownTown Bursa projesinde residence, alışveriş alanları, ofis, otel ve müze bulunuyor. 

Bursa gayrimenkul fuarını 46 bin kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ işbirliği ile gerçekleştirilen Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile Bursa Rising City Gayrimenkul Fuarı'nı 5 günde 46 bin kişi ziyaret etti. 

Bak Yapı, Sinpaş'tan arsa aldı!

Bursa'dan çıkıp İstanbul, Çanakkale gibi başka kentlerde de projeler üreterek ulusal marka ligine geçiş yapan Bak Yapı,

Sur Yapı Bursa ve İstanbul'daki 3 projesinde teslimlere başladı!

Bölgelerine değer katan Bursa Nilüfer’de bulunan Marka Rezidans ve AVM, Sultanbeyli’de yükselen İlkbahar 1. Etap ile Güneşli ’de yer alan Mirage Rezidans ve Çarşı projelerinde teslimler başlıyor. 

Atış Yapı Bursa Projesi teslim tarihi!

Atış Yapı Bursa projesinde 800 - 900 daire olması planlanıyor. Atış Yapı Bursa Projesi teslim tarihi ne zaman?

Atış Yapı’dan Bursa’ya 800 konut! Yeni proje!

CNR Emlak 2017 Fuarı’na katılan Atış Yapı,  Bursa’da 800-900 konutluk yeni proje inşa edeceklerini duyurdu..

Bak Yapı Bursa Projesi fiyat Haberi

Bak Yapı Bursa Projesi fiyat


Bak Yapı imzası ile inşa edilen Bak Yapı Bursa 17 Eylül 'de görücüye çıkacak. Ekim sonunda resmen satışa çıkması planlanan proje 1000 konuttan meydana geliyor.


Bak Yapı Bursa Konutları 'nın teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bak Yapı Bursa fiyat bilgisi henüz belli olmadı.


Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilecek olan Bak Yapı Bursa projesi Bursa Havaalanı yanındaki Fen İşleri arazisinde yükseliyor.


Bak Yapı Bursa 'da;  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Bak Yapı Bursa Konutları 'nın bilgileri netleştiğinde sitemizden ulaşabilirsiniz.


Telefon: 444 16 99

Web adresi: http://www.bakyapi.com.tr/

Ceren...