29 / 03 / 2024

bakır madeni işletmesi izmir

bakır madeni işletmesi izmir

Koza Altın İşletmeleri A.Ş tarafından İzmir İli Bergama İlçesi'nde yer alan bakır madeni işletmesi için 4 Eylül 2014 tarihinde saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek..

Koza Altın Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için start verdi!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon Araklı'da yeni bakır madeni açmak için start verdi. 

Hesabınıza her ay 8 bin 416 TL yatırılması için bunu yapmanız yeterli! Hemen bakın!

Hesabınıza her ay tıkır tıkır tam 8 bin 416 TL yatırılması için bunu yapmanız yeterli... Hemen bu detaylara bakın...

7.500, 8.250, 8.500 TL maaş alanlar çok acil bakın! Paralar işte bu tarihte hesaplara yatırılıyor! Mutlaka alın!

7.500, 8.250, 8.500 TL maaş alanlar çok acil bakın... Paralar işte bu tarihte hesaplara yatırılıyor... Bu paraları mutlaka alın...

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 30 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Güncel hurda fiyat listesi binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Bugün demir hurda fiyatlarına indirim geldi. Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 30 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları uçtu! Güncel hurda fiyatları ne kadar? 17 Haziran bakır ve demir hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına son gelen zamlardan sonra hurda fiyatları adeta uçtu. Hurda işi yapanlar ve sektör temsilcileri güncel hurda fiyat listesini araştırıyor. Güncel hurda fiyatları ne kadar? 17 Haziran bakır ve dmeir hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL oldu? 31 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi 

Demir cevheri vadeli işlemlerinde görülen artışların ardından gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL oldu? 31 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları düştü! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları

Çin’den gelen talebe ilişkin endişelerin ABD borç tava­nını uzatma anlaşmasına ilişkin iyimserliği gölgelemesiyle bakır fiyatları gerilemeye başladı. Hurda fiyatları düştü! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncelhurda fiyatları.

Hurda fiyatlarına dev indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları yerle bir oldu! 26 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Çin'deki talep endişeleri demir cevheri vadeli fiyatlarının gerilemesine neden olurken, yurt içi piyasalarda da hurda fiyatlarıı etkiledi. Hurda fiyatlarına dev indirim geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları yerle bir oldu. 26 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen çakıldı! 24 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi 

Çin'de devam eden talep endişeleri demir cevheri vadeli fiyatlarının düşmesine nedne olurken yurt içi piyasalarda da hurda fiyatlarını etkiledi. Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen çakıldı! 24 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 23 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Çin'de talep endişeleri devam ediyor. Demir cevheri vadeli işlemleri gerilerken gözler bakır ve demir hurda fiyatlarına çevrildi.Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 23 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira oldu? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 20 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi araştırılıyor. Vatandaşlar ve hurda işi yapanlar 2023 hurda fiyatlarını merak ediyor. Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira oldu? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 20 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 18 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Son dönemlerde bakır fiyatları 5 ayın dip seviyesinden toparlanırken, demir cevheri vadeli işlemelerinde düşüş devam ediyor. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 18 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 16 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Hurdanın güncel fiyat listesi merak ediliyor. Vatandaşlar ve hurda işi yapanlar güncel hurda fiyatlarını araştırıyor. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 16 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

bakır madeni işletmesi izmir Haberi

bakır madeni işletmesi izmir

Koza Altın İşletmeleri A.Ş tarafından İzmir İli Bergama İlçesi Kapıkaya köyü mevkiinde "İR:25921 Kapıkaya Altın, Gümüş, Bakır Madeni Açık Ocak İşletmesi"  yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için  Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9.Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Yerlitahtacı Köyü Eski Okul Binası

Toplantı Yerinin Adresi: Yerlitahtacı Köyü İzmir/Bergama

Toplantı Tarihi: 4 Eylül 2014

Toplantı Saati: 14:00


Proje Sahibi: Koza Altın İşletmeleri 

Tel: 0 312 587 10 00 

Faks: 0 312 587 11...