29 / 03 / 2024

bakırcı yapı Serenity Cadde teslim

bakırcı yapı Serenity Cadde teslim

Serenity Cadde projesinde 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. Bakırcı Yapı imzası taşıyan proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da hayata geçirildi...

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Bakırcı Konut Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırcı Konut Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Sağlam tarafından kuruldu.

Bakırcı Yapı Topkapı nerede? Bakırcı Yapı Topkapı fiyat listesi!

‘Bakırcı Yapı Topkapı Projesi nerede’ sorusunun yanıtı ve Bakırcı Yapı Topkapı Projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Bakırcı Yapı Topkapı projesinin yeni blokları Kasım'da satışta! Yeni proje! 

Bakırcı Yapı Topkapı projesi İstanbul Cevizlibağ'da yükseliyor. 3 blok halinde inşa edilen projenin yeni blokları Kasım'da satışa sunuluyor. İşte Bakırcı Yapı Topkapı projesiyle ilgili tüm detaylar...

Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Bakırcı Topkapı fiyat listesi 2021!

Bakırcı Topkapı fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Bakırcı Topkapı fiyat listesi 2021 ve proje detayları...

Bakırcı Topkapı nerede? Konum bilgisi!

Bakırcı Topkapı nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bakırcı Topkapı nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Bakırcı Topkapı fiyat bilgisi!

Bakırcı Topkapı fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Bakırcı Topkapı projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Bakırcı Topkapı projesi ön satışta!

Bakırcı Yapı ve Gayrimenkul Ticaret A.Ş. Topkapı Projesi için start verdi. Projede yer alan 264 konut ön satışa sunuldu...

Bakırcı Yapı Topkapı fiyat!

Bakırcı Yapı Topkapı fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Bakırcı Yapı Topkapı projesi için düğmeye basıldı. Projenin ÇED süreci başladı. 

Bakırcı Yapı Topkapı nerede?

Bakırcı Yapı Topkapı nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 264 konut, 23 ticaret alanı bulunuyor...

Bakırcı Yapı Topkapı projesi geliyor! Yeni proje!

Bakırcı Yapı ve Gayrimenkul Ticaret A.Ş. Topkapı projesi için start verdi. Proje için ÇED süreci başladı.

TİKA Bakü'deki yapıları restore edecek!

TİKA, Bakü yakınlarındaki Büyük Merdekan Kalesi ve Tuba Şah Mescidi'nin de restorasyon projesini tamamladı ve yakında çalışmaların başlayacağı belirtildi.

bakırcı yapı Serenity Cadde teslim Haberi

bakırcı yapı Serenity Cadde teslim

İstanbul Halkalı'da Bakırcı Yapı tarafından hayata geçirilen Serenity Cadde projesinde ön satışlar yapılıyor. Projede toplam 180 daireye yer veriliyor.  


Halkalı Serenity Cadde Konutları 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanıyor. Projede sosyal imkanlar da yer alıyor. 


Serenity Cadde Bakırcı Yapı fiyat!


Serenity Cadde Bakırcı Yapı teslim bilgilerine göre projede daireler Nisan 2019 tarihinde teslim edilecek. Serenity Cadde Halkalı fiyat listesine göre projedeki dairelerin metrekare fiyatları 4 bin TL'den başlıyor. 


Halkalı Serenity Cadde Evleri'nde daire sahiplerine güvenlik, otopark, fitness salonu, sauna, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu gibi imkanlar bulunuyor. 


Serenity Cadde iletişim:

Web: www.bakirciyapi.com

Tel: (0212) 625 15 16

Gizem...