25 / 04 / 2024

balaç doğal konut yapısı

balaç doğal konut yapısı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum ilçesinde Balaç Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılış törenine katıldı. Başkan Yılmaz, Balaç’ın Atakum’un en eski yerleşkelerinden biri olduğunun altını çizdi...

Havalar soğudu doğal gaz zam gelmese bile cep yakacak!

Havaların soğulması ile birlikte doğal gaz faturaları da gündemdeki yerini koruyor. 2019 yılından bu yana doğal gaza yüzde 385,50 zam olurken 2023'ün ilk 4 ayında konut satış rakamları sabit kaldı. Fakat, kış aylarında artan ortalama tüketimle birlikte faturalar bin TL'yi geçecek. İşte haberin ayrın

Ücretsiz doğal gaz tüketimine ilişkin karar resmi gazetede yayımlandı! Yüzde yüz indirim olacak!

Doğal gaz temin eden konut, ibadethane ve cemevi abonelerinden 1 ay boyunca ücret alınmaması ile 25 metreküpe denk gelen ücretin bir yıl boyunca ücretsiz olacağına yönelik karar resmi gazetede yayımlandı.

Milyonlarca aboneyi ilgilendiriyor! Sanayiden sonra konut doğal gaz faturalarında da indirim olacak mı?

BOTAŞ sanayi kuruluşlarına yönelik doğal gaz satış fiyatlarında indirim yaptığını açıklayarak sanayi abonelerini sevindirdi. Şimdi herkes sanayi abonelerine yapılan indirimin ardından bu indirimin mesken abonelerine de yansıyıp yansımayacağını merak ediyor.

Doğal gaz faturaları bu kış 2 bin lira gelecek!

Doğal gazda konut abonelerine Haziran ayından sonra bir zam da 1 Eylül’de geldi. Peki 1 Eylül’de doğal gaza gelen zam faturalara nasıl yansıyacak?

Türkiye doğal gazda Avrupa'nın en ucuz ülkesi!

Doğal gaz fiyatları küresel çapta yükselmeye devam ederken Türkiye’nin konut doğal gazının en ucuza tüketildiği Avrupa ülkesi olduğu ortaya çıktı. Peki en yüksek doğal gazı hangi ülke ödüyor? İşte detaylar...

Doğal gaz fiyatlarına kış gelmeden büyük zam geldi! İşte konut ve sanayi tarifesi

Rus enerji şirketi Gazprom'un Avrupa'ya doğal gaz ihracatını durduracağını açıklamasından sonra Türkiye'de doğal gaz fiyatlarına zam geldi. Doğal gazın mesken ve sanayi tipi kullanım tarifesi değişti. İşte ayrıntılar...

Doğal gaz aboneliği nasıl yapılır? Doğal gaz aboneliği 2022 ücreti ne kadar?

Yeni konut alacak olanlar ya da kiraya çıkacak olan vatandaşların oturacakları konutta doğal gaz aboneliğini yaptırmaları gerekiyor. Peki, Doğal gaz aboneliği nasıl yapılır? Doğal gaz aboneliği 2022 ücreti ne kadar? İşte tüm detaylar..

Kemal Kılıçdaroğlu: Doğal afetlere dayanıklı konut herkesin hakkı!

CHP’nin hazırladığı ‘Afet ve Aşırı Doğa Olayları Politika Belgesi’ne ön söz yazan Kılıçdaroğlu, afet risklerini azaltmak için çeşitli önerilerde bulundu. CHP lideri, doğal afetlere dayanıklı konut hakkına erişmenin herkesin hakkı olduğunu vurguladı.

Doğal gaz fiyatlarına yüzde 1 zam yapıldı!

BOTAŞ'ın konut tüketicileri için gaz dağıtım şirketlerine uyguladığı satış fiyatı, şubat ayında geçerli olan tarifeye göre yüzde 1 artışla 1000 metreküp doğal gaz için 1289, ticarethane, sanayi ve elektrik üretim santralleri için ise 1442 lira oldu.

Doğal gaz fiyatlarına zam geldi!

Doğal gazda şubat ayında geçerli olacak fiyat tarifelerinde konut, ticarethane, sanayi ve elektrik üretim santralleri abone gruplarında yüzde 1 zam yapıldı.

TOKİ Ankara Bala 100 bin konut başvuruları 2020!

TOKİ Ankara Bala 100 bin konut başvuruları 2020 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projelerde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlara yer veriliyor.

Osman Cem Çankaya: Konut üretimi doğal ihtiyaç!

YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, konut üretimini ve sektördeki gelişmeleri anlattı. Çankaya, konut üretiminin “doğal ihtiyaç” olduğunu ifade etti.

Yusuf Ziya Yılmaz: Balaç’ın doğal konut yapısına sahip çıkılmalı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum ilçesinde Balaç Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılış törenine katıldı. Başkan Yılmaz, Balaç’ın Atakum’un en eski yerleşkelerinden biri olduğunun altını çizdi...

balaç doğal konut yapısı Haberi

balaç doğal konut yapısı


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum ilçesinde Balaç Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılış törenine katıldı.


Dernek açılışında vatandaşlara seslenen Başkan Yılmaz, Balaç’ın Atakum’un en eski yerleşkelerinden biri olduğunun altını çizerek, köydeki doğal ve kültürel konut tipinin korunmasını, yıkıp yerine beton binalar yapılmamasını istedi. Eski tip tarzdaki evlerin estetik görünümleri ile daha önemli olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, yeni konut projeleri ile alan bulunabileceğini kaydetti.


Balaç Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili ve AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Turan Çakır, AK Pari Atakum Belediye Başkan Aday Adayları Adem Bektaş, Hüseyin...