24 / 04 / 2024

Balıkesir Balya toki başvuruları ne zaman

Balıkesir Balya toki başvuruları ne zaman

Balıkesir Balya TOKİ Evleri talep örgütlemesi yöntemiyle geliştiriliyor. Projede 2 oda 1 salon olarak tasarlanan daireler satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Balıkesir Balya başvuru dönemi ne zaman bitecek?

TOKİ Balıkesir Balya başvuruları için yarın son gün!

TOKİ Balıkesir Balya başvuruları için yarın son gün. Başvuru bedeli 4 bin TL olarak belirlenen projede büyüklükleri 87,2 metrekareden oluşan konutlar yer alıyor.

TOKİ Balıkesir Manyas kuraları bugün çekiliyor! Balıkesir Manyas TOKİ 2024 kura sonucu sorgulama ekranı!

TOKİ Balıkesir Manyas projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak. Peki Balıkesir TOKİ 2024 kura sonucu nereden öğrenilir? İşte Balıkesir Manyas TOKİ 2024 kura sonucu sorgulama ekranı...

Balıkesir Bigadiç TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Balıkesir Bigadiç TOKİ başvuruları 10 Aralık'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç projesinde yer alan 52 adet konut için başvuru dönemi 10 Aralık'ta sona eriyor.

TOKİ Balıkesir Balya 116 konut ihalesi bugün!

Balıkesir ili Balya ilçesi 116 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Balıkesir 116 konut ihalesi yarın!

Balıkesir ili Balya ilçesi 116 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Balıkesir Balya 116 konut ihalesi 25 Şubat'ta!

Balıkesir ili Balya ilçesi 116 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 25 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Balıkesir Balya'ya 116 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Balya projesinin ihalesini 29 Ocak 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Balıkesir Manyas TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başladı.

Balıkesir Karesi ve Balya için acele kamulaştırma kararı!

Balıkesir ili Karesi ve Balya sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31126 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Balıkesir Balya kura sonucu 08.05.2020 isim listesi!

TOKİ Balıkesir Balya kura sonucu 08.05.2020 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Balıkesir Balya kura sonucu 08.05.2020 isim listesi ve TOKİ Balıkesir Balya kura sonuçları 2+1 ve 3+1...

TOKİ Balıkesir Balya 2020 kura çekilişi bugün!

100 bin yeni sosyal konut hayata geçirecek olan TOKİ, Balıkesir Balya 2020 projesinin kura çekimini bugün gerçekleştirecek.

Balıkesir İvrin TOKİ'de anahtarlar teslim edildi!

Balıkesir İvrin'de TOKİ tarafından inşa edilen konutlar bugün hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ 100 bin yeni konut Balıkesir Balya 2020 başvuru detayları!

TOKİ 100 bin yeni konut Balıkesir Balya 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Balıkesir Balya başvuru tarihleri 2020 ne zaman? Balya TOKİ fiyatları ne kadar? İşte yanıtları...

Balıkesir Balya toki başvuruları ne zaman Haberi

Balıkesir Balya toki başvuruları ne zaman

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Balıkesir-Balya Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Balıkesir Balya Konutları 87,2 metrekare büyüklüğe sahip. 


Talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen Balıkesir Balya Evleri başvuru ücreti 4 bin TL olarak belirlendi. Toplam 108 adet dairenin satışa sunulduğu projede fiyatlar 93 bin 930 TL olarak belirlendi. 


TOKİ Balıkesir Balya başvuru dönemi ne zaman bitecek?

Satış ve başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin Balıkesir-Balya şubesi aracılığıyla yürütülen TOKİ Balıkesir Balya'da başvurular 30 Ekim 2015 tarihinde sona...